1-نه
2-گوشی k750i تمام قطعات و مونتاژ در چین انجام می شود
1-نه
پس کیفیت دار نیست؟نظر شما چیه؟
بابا اي ول کسي تو اين بخش نيست که به سوال فوق پاسخ دهد دوستان از شما بيش از اين انتظار داشتم و....![]()
![]()
[QUOTE=javad007;916487]سلام بر مدير محترم بخش موبايل
غرض از مزاحمت مي خواستم بپرسم چگونه مي توان نرم افزار هاي داراي پسوند class را بر روي K750i از طريق کابل usb نصب کرد چون بنده يک سري نرم افزارهاي جاوا با پسوند class دارم اما طريقه نصب آن را بلد نيستم يا در حالت کلي طريقه نصب نرم افزارهاي با پسوند class بر روي K750i چگونه مي باشد اگر لطف کنيد توضيح کامل دهيد بي نهايت متشکر خواهم شد.
بابا اي ول کسي تو اين بخش نيست که به سوال فوق پاسخ دهد دوستان از شما بيش از اين انتظار داشتم و....![]()
![]()
[QUOTE=javad007;916487]سلام بر مدير محترم بخش موبايل
غرض از مزاحمت مي خواستم بپرسم چگونه مي توان نرم افزار هاي داراي پسوند class را بر روي K750i از طريق کابل usb نصب کرد چون بنده يک سري نرم افزارهاي جاوا با پسوند class دارم اما طريقه نصب آن را بلد نيستم يا در حالت کلي طريقه نصب نرم افزارهاي با پسوند class بر روي K750i چگونه مي باشد اگر لطف کنيد توضيح کامل دهيد بي نهايت متشکر خواهم شد.
بابا اي ول کسي تو اين بخش نيست که به سوال فوق پاسخ کامل دهد دوستان مجرب از شما بيش از اين انتظار داشتم و....![]()
![]()
بابا چرا گمراه مي كني مردمو.1-نه
عزيز من k750 بدون داشتن symbian هم ميتونه از gprs ايرانسل استفاده كنه. نه تنها gprs (اينترنت بي سيم) داره بلكه قابليت تبديل شدن به مودم و در نتيجه وصل كردن كامپيوتر يا لپتاپ شما رو به اينترنت بي سيم هم دارا هست.
من خودم k750i دارم و الآن دارم با gprs موبايل براتون (از طريق PC) پيام ميفرستم.
جواب سوال دوم رو نمي دونم. نمي دونم از كجا ميشه فهميد كه گوشيها كجايي هستند. شايد اگه باطريشو در بياريم، زير باطري يه چيزهايي نوشته باشه، ولي الآن اگه درش بيارم، اينترنتم قطع ميشه. بگذار بعداً چك مي كنم جواب ميدم.
من نرم افزارهاي class رو نميدونم. اما چند تا بازي java كه دانلود كردم پسوند همگيشون jar بود. بعد هم اونها رو روي حافظه گوشي توي پوشه Other كپي كرده و هنگامي كه روي هر كدوم مي رفتم (از داخل File Manager گوشي) گزينه Install داشتم كه نصبشون مي كرد. حالا شايد اگه يه جوري بشه فايلهاي class رو به jar تبديل كرد، اونها هم قابل اجرا باشند.غرض از مزاحمت مي خواستم بپرسم چگونه مي توان نرم افزار هاي داراي پسوند class را بر روي K750i از طريق کابل usb نصب کرد چون بنده يک سري نرم افزارهاي جاوا با پسوند class دارم اما طريقه نصب آن را بلد نيستم يا در حالت کلي طريقه نصب نرم افزارهاي با پسوند class بر روي K750i چگونه مي باشد اگر لطف کنيد توضيح کامل دهيد بي نهايت متشکر خواهم شد.
Last edited by javad2625; 10-03-2007 at 20:05.
1- با File Manager خود گوشي. وقتي روي فايل هاي قابل نصب برويم، گزينه Install دارد.1- چگونه و به کمک چه نرم افزارهايي مي توان بر روي k750i نرم افزارهاي گوناگون يا بازيهاي مخصوص اين گوشي را نصب کرد .
2- آيا نرم افزارهاي قوي اي براي پخش فايلهاي صوتي اين گوشي مانند (نرم افزارRealplayer ) و پخش فايلهاي تصويري اين گوشي و نظيري مانند آنها وجود دارد که بتوان آنها را بر روي اين گوشي k750i نصب کرد تا از کيفيت آنها لذت برد.
3- بهترين داريور صدا و دوربين براي k750i چه مي باشد تا بتوان بهترين کيفيت را داشت .
4- آيا در هنگام شارژ باتري گوشي را بايستي به طور کامل خاموش کرد يا نه در همان حالت standby کافي هست وضرري به باتري وارد نمي شود.
5- چگونه مي توان تشخيص داد که گوشي ام حالت اتوفوکوس دارد يا خير ؟
2- نمي دانم.
3- منظور شما از درايور صدا چيست؟ شما بايد درايورهاي معمولي كارت صدا و سي دي مخصوص گوشي را نصب كنيد. گزينه ديگري هم نداريم. بهترين و بدترين هم ندارد.
4- شما براي شارژ نيازي به خاموش كردن گوشي نداريد. در همان حالت معمولي شارژ مي شود. حتي وقتي به پورت USB متصل است هم خود به خود شارژ مي شود.
5- دوستان گفتند كه داره. اما ببخشيد،اين اتوفوكوس كه الآن وگفتي يعني چه؟
اگه كيفيت دوربين، برات مهمتر از زيبايي هست، k750 بگير (مثل من). اما اگه زيبايي برات مهمتره، نياز زيادي به عكس نداري، يا عكسها رو بيشتر ميخواهي روي خود گوشي مرور كني تا روي PC در اون صورت w550 بگير. اين دو گوشي، امكانات تقريباً مشابهي دارند. مهمترين تفاوت اونها، دوربينشون هست كه K750 دوربين 2 Mpxl داره، اما w550 دوربين 1.3 مگاپيكسل. در ضمن فكر كنم w550 نور فلش هم نداشته باشه.سلام بچه ها
من میخوام با حدودهای 200 تا 250 یک گوشی بگیرم
بین k750 یا w550 موندم
میشه راهنمای کنید
مرسی راستی اگر فرض کنیم گوشی شما چینی است کیفیت پخش صدا و موزیک آن چطور است؟از 6680 نوکیا بهتره؟یا کم میاره؟برای مقاوم کردن در برابر ضربه تنها گذاشتن قاب بسه؟بابا چرا گمراه مي كني مردمو.
عزيز من k750 بدون داشتن symbian هم ميتونه از gprs ايرانسل استفاده كنه. نه تنها gprs (اينترنت بي سيم) داره بلكه قابليت تبديل شدن به مودم و در نتيجه وصل كردن كامپيوتر يا لپتاپ شما رو به اينترنت بي سيم هم دارا هست.
من خودم k750i دارم و الآن دارم با gprs موبايل براتون (از طريق PC) پيام ميفرستم.
جواب سوال دوم رو نمي دونم. نمي دونم از كجا ميشه فهميد كه گوشيها كجايي هستند. شايد اگه باطريشو در بياريم، زير باطري يه چيزهايي نوشته باشه، ولي الآن اگه درش بيارم، اينترنتم قطع ميشه. بگذار بعداً چك مي كنم جواب ميدم.
فکر کنم جواب منو متوجه نشدی! سوال کرده بود مشکل داره من هم گفتم نه ودر ضمن گوشی سونی اریکسون هایی که تو خاورمیانه است یا ساخت چین یا مالزی (شاید کسی از آلمان فرانسه یا کشور دیگری هم تو ایران داشته باشد) ام همه K750I ها ساخت چین است
وقتی یک گوشی که فارسی هست رو به فار وصل میکنی باید به مسیر زیر بری و دو فایل fa.lng و ar.t9 رو روی هارد کپی کنی و وقتی گوشی خودت که زبان فارسی نداره رو وصل میکنی باید دوباره به همون مسیر بری و طبق آموزشی که آقا سیاوش گذاشته و لینکش هم من برات گذاشتم این فایلها را در اینجا کپی میکنی و فایلهای lng.lst و lng.dat رو پاک میکنی (تا خود گوشی طبق زبانهای جدیدی که اضافه کردی یکی دیگه برات بسازه)
فایل fa.lng - و ar.t9 رو با فار تو این مسیر کپی کن \FS\tpa\preset\system\language
و فایل های lng.lst و lng.dat رو پاک کن
در ضمن لینک دانلود فایلهای زبان چون متعلق به سایت topsony هست و جدیدن پولی شده شما دیگه نمی تونید از اونجا دانلود کنی.منم چون الان با گوشی کانکت شدم فعلا نمیتونم برات فایلها رو آپلود کنم.صبر کن تا دفعه بعد که on شدم.در ضمن فکر کنم تو این سایت فایلهلی زبان باشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)