بله تاثیرش زیاده چون که بروز میشه
لطفا آپدیت رو در اینجا قرار دهین و همینطور مدل مودم رو هم بگین
تا باقی دوستان هم استفاده کنن
بله تاثیرش زیاده چون که بروز میشه
لطفا آپدیت رو در اینجا قرار دهین و همینطور مدل مودم رو هم بگین
تا باقی دوستان هم استفاده کنن
رو 2 مگ بسته شده
مشکلی که نداری؟!
قبل عید سرعت تا 3 مگابایت هم میگیرفت تو شبانه . متوسط سرعت 250 کیلو بایت . پینگ 90
از اول سال سرعت 20 پینگ بین 130 تا 500
از سمت اکانتینگ محدود شدی؟
چه سرویسی داری؟
از چه شرکتی؟
چند باز زنگ زدم جواب درستی ندادن
مخابرات - 256 محدود .
Last edited by gigi_alex; 03-08-2013 at 01:21.
دوستان من مشکل نویز داشتم (سرویس خود مخابرات) اما به خاطر نبود وقت واسه پیگیری از خیر ADSL گذشتم و WiMax گرفتم که بیدردسر بوده ولی گرون. الان دوباره میخوام سرویس ADSL رو اگر بشه فعال کنم که حداقل کنار WiMAX بشه هزینه رو یه جوری کم کنه.
من قبلا سرویس ADSL توی همین خونه داشتم و مشکلی نبوده. خونه هم آپارتمانی و نوساز هست و دوربین مدار بسته و برق سهفار و ... هم در کار نیست یا طوری نیست که مشکل ایجاد کنه. خود پشتیبانی ADSL مخابرات هم اومده دیده مشکل از داخل ساختمان نیست. واسه همین یه بار پاور پورت رو افزایش دادند! یه بار هم ظاهرا!! پورت رو تعویض کردن ولی مشکل حل نشد (SNR حدود ۷ بود تا اونجائي که یادمه و خیلی ضعیف بود تضعیف هم حدود ۶۰ یا ۷۰ بود فکر کنم). بهرحال دیگه مخابرات پیگیری نکرد و جوابی ندادند (منم بیخیال شدم و وایمکس گرفتم).
خب حالا میخوام بعد ۸ ماه دوباره این سرویس رو راهاندازی کنم ولی نیاز دارم فردی یا شرکتی باشه که کار پیگیری و بررسی خط رو تا وصل کردنش بیدردسر انجادم بده. به نظر شما اگر از شرکتهای خصوصی یه سرویس بگیرم (برعکس مخابرات) پیگیر میشن و مشکل رو درست میکنن؟ یعنی با توجه به تجربههائی که داشتین جزء وظیفهی خودشون میدونن که مشکل رو برطرف کنن؟ یا باز بعد ار مدتی بیخیال میشن (چون کارمندای مخابرات ته درایت و سواد بودند!)
شرکتا هم جز همین کارایی که گفتین مخابرات براتون انجام داده کاری انجام نمیدن ؛ ضمن اینکه پورت عوض کردن توی شرکنها هم خیلی به ندرت انجام میدن
اگه از خود مخابرات میخوای نت بگیری که پشتیبانی ندارن اگه هم پشتیبان داشته باشن چیزی بلد نیست.
شرکت های خصوصی پشتیبانیشون خوبه مثلا شرکت های وب پشتیبانیشون خیلی پیگیر هست شاتل رو امتحان نکردم ولی آسیاتک هم خوب بود چون خودم امتحان کردم و مشکلم رو هم حل کردن
آسیاتک براتون چیکار کرد که مشکلتون حل شد؟ منم الان خطم نویز داره فقط میگه کارشناس بفرستم بیاد !!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)