من موندم اینا چطور یه خونه رو تو کل زعفرونیه پیدا کردن
اون هلی کوپتر اسباب بازیه هم بدون مجوز قاضی محاله بشه استفاده کرد![]()
من موندم اینا چطور یه خونه رو تو کل زعفرونیه پیدا کردن
اون هلی کوپتر اسباب بازیه هم بدون مجوز قاضی محاله بشه استفاده کرد![]()
پول رو فکر کنم حتما عین همون بانکه که توی 1 -- کرد و پول زد به جیب الانم میره توی یه جایی همچین کاری میکنه...
این جایی که ادرس دختره رو پیدا کردن.بعد ردیابی گوشی ! رفتن خونش - خوب مگه توی پیغام گیر توی خونه نگفت داداش ادرس رو کجا گفتی... اینا که به فکرشون رسید گوشی ذختره رو ردیابی کنن چرا گوشی پسره ( همون برادرش ) رو ردیابی نکردن ؟!
این رییس گروه ویژه رو که میبینم یاد اعضای گروه S.T.A.R.S توی رزیدنت اویل میفتم![]()
Last edited by Rhodes; 11-06-2013 at 14:58.
مواقعی که پای یه همچین مجرمی در کار باشد اینا هه کار بدون مجوز میکنن تا دستگیر بشه یارو
عاشق تيريپ كامران شدم.
خيلي قشنگه. قبول داريد؟
كامل مشكي ، كوله پشتي ، عينك دودي ، كلاه لبه دار. مخصوصا وقتي ريشه هم ميزاره روي چونش.
البته با قلاب و طناب براي فرار.
جالبه یه هــــــکر حرفه ای سرعت تایپش از من کمتره![]()
سلام دوستان
من هم طرفدار پر و پا قرص این مجموعه شده ام
یه چند تا سوال داشتم :
اینا که ماهواره نمیدیدن پس برا چی د.ی.ش نصب کردن؟
اون فیلما که کامران قفلش را میشکنه فیلمه چیه؟
بالا پشت بوم یک سری فلاش بک در ذهن پلیسه بود، مال چی بودن؟
ممنونم
بعضي مسائل هنوز روشن نيست.
فلاش بك ها مربوط به قسمت آخر فصل 1 هست.
احتمالا واسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود.اینا که ماهواره نمیدیدن پس برا چی د.ی.ش نصب کردن؟
سلام
درسته منم همین طور اوایلش فیلم با سرعت خیلی پایینی جلو میرفت که آدم خسته میشد اما این دو قسمت قبل خیلی جذاب تر شده
اون دیش برای اینترنت ماهواره ای بود. اگه دقت بکنی با اینترنت نفتی ایران نمی شه تو اسکایپ با اون کیفیت و اون مدت زمان زیاد چت صوتی و تصویری کرد ( دقت کن که اسکایپ خیلی شلوغه انترنت ایران هم ... ) و در ظمن اگه از اینترنت معمولی استفاده می کرد راحت ردشو میزدن ( فکر کنم با سپاه آشنایی نداشته باشی )
در مورد فیلم ها .. خودم هم نمیدونم چی هستن اما هر چی که باشه یه سری کد هست که هش شده و کامران اون ها رو بر می گردونه
مثلا این کد رو ببین :
/%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%8 7%20%DA%A9%D8%AF%20%D8%B4%D8%AF%D9%87%20%D8%A8%D9% 88%D8%AF
این رو بعد از google.com/ قرار بده و اجرا کن ( تو مروگر ) میبینی که یه نوشته میاد(همون بالا تو نوار آدرس). الان اون نوشته کد شده بود که تو بازش کردی. که البته فرایند هش شدن پیچیده هست و باز کردن اون کار هر کسی نیست. این فقط یه مثال خیلی ساده بود برای اینکه جریان رو درک کنی
فلاش بک ها هم برا فیلم یک بود که پلیسه یادش اومد کامران تو فیلم یک میخواست چه جوری فرار کنه و از اون فلاش بک تونست رد کامران رو بزنه
همون هلی کوپتر مسخره که سره 1 دقیقه باتری خالی می کرد( فکر کنم این هلی کوپتر همونی بود که پلیسه چند قسمت قبل برای پسرش جایزه آورد اون کیت ربات هم که برای دختر کوچیکش آورد همون دوربینه هیلی کوپتر بود. نکته ظریف رو داشتی ؟ نه جانه من داشتی ؟)
فکر کنم باز هم میخواد -- بکنه (انگار که -- کردن نصب ویندوزه که هر وقت کارش گیره -- می کنه)
اون پسره هم اوشگول تر از اونی بود که بتونه فرار کنه ولی خوب شد که فرار کرد من دوست داشتم به یه طریقی این دو تا نوچه برن کنار و کامران دوباره تنها بشه !
اینترنت ماه*واره ای اگه دوطرفه باشه که ردیابیش از اینترنت معمولی بسیار اسانتره !!اون دیش برای اینترنت ماهواره ای بود. اگه دقت بکنی با اینترنت نفتی ایران نمی شه تو اسکایپ با اون کیفیت و اون مدت زمان زیاد چت صوتی و تصویری کرد ( دقت کن که اسکایپ خیلی شلوغه انترنت ایران هم ... ) و در ظمن اگه از اینترنت معمولی استفاده می کرد راحت ردشو میزدن ( فکر کنم با سپاه آشنایی نداشته باشی )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)