سلام سیستم من این ارور رو میده[PlayerProfiles] CGameContext::StartGame: no users logged in
سلام سیستم من این ارور رو میده[PlayerProfiles] CGameContext::StartGame: no users logged in
بچه ها سلام .من لپ تاپم ئسه لث629 dx
i7 2670qm
gt555m 2g
8 gb ram
بازی رو نصب کردم . ورژن گرافیکی که اینجا بود به سخت افزار من نمیخورد .. 320.49 رو نصب کردم . دایرکت و ویژوال رو هم نصب کردم .کرکها رو هم نصب کردم ولی هنوز صفحه سیاهه.. چیکار کنم ..تو رو خدا کمک کنید..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
تصحیح میکنم . msi gt620 dx
شما از صفحه اول این تاپیک یوزر رو دانلود کن .. پیست کن تو ادرسی که بازی رو نصب کردی. احتمالا حل میشه
با سلام
من این بازی رو بدون هیچ نقصی نصب کردم/ یک قسمتش رو هم بدون هیچ مشکلی رفتم جلو / وقتی میخواد بره مرحله دوم یهو صفحه بسته میشه. اروری که میده اینه :
memory allocation for8388608 bytes failed
معنیش چی میشه دقیقا؟ سر در نمیارم - خیلی تو صفحات اینترنت گشتم/ ظاهرا هیشکی این مشکل منو نداره (: !!!
Last edited by azkhodabikhabar; 12-09-2013 at 17:04.
سلام دوستان
من این بازی رو نصب کردم و به راحتی اجرا شد
اما وقتی وارد بازی میشم انگار بازی زمین نداره و میوفتم توی آب ... چند نفر دیگه هم دیدم همچین مشکلی داشتن اما پاسخ کاملی به این مشکل داده نشده تاحالا
ممنون میشم راهنمایی کنید
geforce GT 740m
window 8 64bit
آخرین درایور ها هم دانلود و نصب شده و کم و کسری نداره
ورژن بازی Digital Deluxe Edition full unlocked
احتمالا مشگل از بازیه .
بازم اجرا نمیشه
سلام.
من قبلا بازی Crysis 3 رو روی سیستمم اجرا کردم ولی فایلاش مشکل داشت و زیر پای Prophet خالی میشد و میفتاد توی آب.الان یه دیسک دیگه گرفتم این دفعه صفحه سیاهه میشه فقط صدا میاد و نشانگر موس فقط هست و تکون میخوره.کارایی که میگفتن رو کردم یعنی گرافیک رو آپدیت کردم،دایرکست رو آپدیت کردم چند تا کرک عوض کردم هر چی نرم افزار گرافیکی بود آپدیت کردم حتی Steam هم نصب و آپدیت کردم ولی اصلا فرقی نکرده.
دیسک بازیم هم کرک و هم آپدیت بازی رو (نمی دونم آپدیت چنده) اتوماتیک میریزه.احتمال داره به خاطر آپدیتِ بازی این مشکل پیش میاد؟گرافیکم 6770 هستش.DX11 رو هم ساپورت میکنه.CPU 2120 رمم 4 هستش.ممنون میشم کمکم کنید.
سلام دوستان من نصب کردم داخل هم میره ام وقتی میخاد بازی شروع بشه این ارور رو میده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)