دوستان کسی بازی آنلاین،تونسته انجام بده؟
لطفآ بگید چگونه!
دوستان کسی بازی آنلاین،تونسته انجام بده؟
لطفآ بگید چگونه!
رمز این نوع بازی رو می تونی از سایتبگیری ...کلا هر چی ترینر و سیو بازی بخوای توش هست...........اصلا برای همین کارا سایت رو ساختن .از اسمش هم معلومه ........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این بازی رو با modem بازی می کردم با برو بچ. خیلی حال می داد.
الان میشه بازی کرد؟
راهنماش کجاست؟
بیا یه دست یزنیم.![]()
با سلام
من از این به بعد می خوام (نکته/ترفند/چیت/استرانژی/باگ)های جنگهای صلیبی رو به شما آموزش بدم.
اول از همه منیع اکثر ای ترفندها این سایته:
البته زبان این سایت اینگلیسی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و از دوستان هم می خواهم که اگر اشتباهی در جایی کردم به من تذکر بدهند.
البته این بازی قیدیمی هست و مطالب من هم از اون قدیمیتر!
جای این مطالب تو سایتهای فارسی خالی هست.
خوب حالا شروع می کنم:
ترفند 1:پیداکرن assassins های رقیب
برای این کار از یه ساختمان مثل باغ سیب استفاده می کنیم.
این ساختمان رو انتخاب کنید بعد در حوالی مپ بچراخانید تا بتوانید assassins ها را پیدا کنید.(عکس ها بهتر نشان می دهند.)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداستراتژی2:سوارکارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر از horse archer استفاده می کنید و دشمن شما دارای تیرانداز هست به طور مداوم سوار کاران خود را حرکت دهید تا آنها به تیرها جاخالی بدهند.البته با این کار دقت سوار کارها هم کمتر می شود ولی ارزش این کار را دارد.
استراتژی3:سپر
سپر ابزاری بسیار مناسب برای دفاع نیروها است.
این هم نتایج استفاده از سپر ها:
باگ4:بیشتر از حداکثر تعداد نیروهاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این کار شما می توانید تعداد نیروهای خود را به بیشتر از حداکثر تعتداد نیروها برسانید هر وقت تعداد نیروهای شما نزدیک به حداکثر تعداد رسید تمام کارگران ساختمانهای خود را به افراد بی کار تبدیل کنید سپس به سرباز خانه رفته و دکمه p را بزنید حالا به تعداد افراد بی کار می توانید سرباز بسازید.
از دوستان هم می خواهم اگر (نکته/ترفند/چیت/استرانژی/باگ)های این بازی را بلد بودند آنها را در اینجا بگزارند.
ادامه دارد...... .
باگ 5: دو برابر کردن کارگران
با این کار می توانید تعداد کارگران ساختمان ها را زیاد کنید.
ابتدا ساختمان مورد نظر را انتخاب کنید سپس دکمه P را فشار دهید حالا کارگران آن ساختمان را به افراد بی کار تبدیل کنید و دوباره دکمه P را فشار دهید.
البته چون در بازی شبکه ای نمی توان از P استفاده کرد بنابراین شما دو راه دارید:
1-با سرعت بسیار زیاد روی دکمه بی کار کردن افراد 2 بار کلیک کنید.(هر چه سرعت بازی کمتر بهتر)
2-گاهی اوقات وقتی بازی Autosave می شود در آخر Autosave شما می توانید در نقشه حرکت کنید و حالا اگر ساختمان مورد نظر قبلا انتخاب کرده باشید می توانید این کار را در حالت شبکه ای هم انجام دهید.
اما بر روی همه ساختمانها نمی توان این کا را کرد.
Buildings Efficiency- تاثیری در بهتر کار کردن ندارد یا سرعت کار را کم می کند.
Woodcutter **
Quarry -
Ox tether *
Iron mine **
Pitch rig **
Hunters post **
Apple orchard **
Dairy farm **
Hop farm **
Wheat farm **
Chapel, cathedral, church **
Apothecary **
Well, water pot **
Fletcher’s workshop *
Poleturner’s workshop *
Tanner’s workshop *
Armourer’s workshop **
Blacksmith’s workshop -
Bakery -
Mill *
Brewery *
Inn -
* تاثیر کمی دارد.
** تاثیر بسیار زیادی دارد.
کسی تراینر stronghold 2 رو داره بده ؟
من هرچی تریتر پیدا کردم خراب بود
تو گوگل گشتی؟
آره گشتم
فقط یه ترینر سالم از stronghold 2 میخوام . لطفا یکی بهم بده
به بین اینا به دردت می خورن یا نه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)