تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 146 اولاول ... 4046474849505152535460100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من بودجه کلم رو برای حدود 200 بسته ام . با این حساب باید از خیر 20*80 بگذرم. با این تفاسیر آیا خرید همین 70 میلیمتری که خودت بهم پیشنها داده بودی بهتره یا میشه امکان این رو ر نظر گرفت که ممکنه اون دابسونی 76میلیمتری با قیمت بسیار مناسب 65 تومان تقریبا کارکرد شکستی 200 تومانی رو داشته باشه؟ و یا نه و 15*70 بگیرم با سه پایه که حدود 200 تموم میشه

باز هم می بخشی که به زحمتت انداختم

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اون دابسونی هیچ وقت توانایی های تلسکوپی که معرفی کردم رو نداره . تلسکوپ 70 ، میدان دید بالا داره که جستجوی جرم رو راحت میکنه. دابسونی ها نیوتونی هستن و میدان دید بسته دارن. الان که بودجه 20 در 80 رو ندارید همون تلسکوپ 70 مناسبه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنون بابک جان
    من امروز رفتم فروشگاه آسمان شب.
    به نیت خرید همون 70 که معرفی کردید. اما طاهرا بارلو 2x و همینطور فیلترهای ماه و خورشید به ترتیب 48و 21و 8 تومان هزینه جدا خواهد داشت و این هزینه را به 300 می رسانه. فروشنده فروشگاه به همین دلیل به من گفت حالا که مجبوری حدود 300 با مخلفات هزینه کنی ، بیا و دهانه را به 130 میلیمتر بازتابی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    را بگیر که موتور هم داره.
    در رابطه با سه پایه هم گفت ارزون ترینش 120 تومن هست و ارزون تر نداریم.
    همین طور حالا که قراره با مخلفات خدود 300 بپردازم نظرتون رو خرید ٨٠ ميليمتر شكستي لوله كوتاه اوريون
    کد:
    کد:
    کد:
    (نمیدونم اونی که آسمان شب می فروشه کدوم یکیشونه)
    با قیمت 160 و یه سه پایه AZ3 که می کنه 285 چیه؟ آیا ایم 80 مم هم بارلو می خواد؟

منتظر نظرات ارزشمند شما هستم.
    Last edited by amirrh; 13-08-2009 at 22:00.

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

حالا از همین چینی ها به نظرت کدومش بهتره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

2

با تشكر babak عزيز ، ولی

میشه کمی درباره منظورتون از واضح دیدن توضیح بدید؟
    متاسفم ، ولي مجبورم در پاسختون جملاتي از خودتون را نقل قول كنم. شما كه داراي تجربه هستين، چطور اين همه جمله ي مبهم و گاها متناقض به كار ميبريد :
    مثل اين :
    با هر تلسکوپی میتونید همه سیارات رو ببینید. حتی بزرگترین تلسکوپ ها از عهده دیدن سطح نپتون بر نمیان.
    يه لحظه فكر كردم منظورتون اينه كه نپتون از ليست سيارات حذف شده و شامل «همه سيارات » نميشه. ولي بلافاصله اينو ديدم :
    فقط با این ( اولی) سطح اورانوس و نپتون دیده نمیشه.
    و يا اين : (منظور از خوب؟!!)
    ماه با هر تلسکوپی خوب دیده میشه.
    يا اين :
    هر چی بزرگنمایی بیشتر باشه بهتر میبینید.
    لطفا از تجربه تان استفاده كنيد و بگيد كه منظور تان از خوب ديدن و وضوح چيه؟

شما بهتره شکستی بخرید ( مثل انتخاب هاتون) چون وضوح تصویر سیاره ای توشون بیشتره و منظره طبیعی رو بهتر نشون میدن.

آيا از نظر شما اين دو پيشنهاد شما از دو تايي كه من گفتم مناسب تره؟ يا اينكه هر چهار تا مناسب اند؟!
    کد:
    کد:
    البته اين انتقاد منو ببخشيد، از مطالبتون استفاده لازم رو هم كردم ولي همچنان ترديد دارم و زمان خريد را به تعويق انداختم كه احتمالا به نفعم تموم خواهد شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

3

متشكرم......... ولي

راستش منم منظور شما را از كيفی گويي ها و تناقض گويي هايتان متوجه نشدم. مثل اين موارد :
    با هر تلسکوپی میتونید همه سیارات رو ببینید. حتی بزرگترین تلسکوپ ها از عهده دیدن سطح نپتون بر نمیان. ماه با هر تلسکوپی خوب دیده میشه.
    اما نکته اینکه خطای رنگ بیشتر در رصد ستاره ای خودش رو نشون میده و با مصرف شما زیاد مهم نیست.
    شما بهتره شکستی بخرید ( مثل انتخاب هاتون) چون وضوح تصویر سیاره ای توشون بیشتره و منظره طبیعی رو بهتر نشون میدن.
    کد:
    کد:
    راستش ترديد من براي انتخاب بيشتر شد. لطفا شما كه تربه دارين بگين منظور از خوب ديده شدن و واضح ديده شدن چيست؟

حالا 4 تا گزينه براي انتخاب دارم. نمي دونم چيكار بايد بكنم؟!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

متشكرم......... ولي

راستش منم منظور شما را از كيفی گويي ها و تناقض گويي هايتان متوجه نشدم. مثل اين موارد :
    با هر تلسکوپی میتونید همه سیارات رو ببینید. حتی بزرگترین تلسکوپ ها از عهده دیدن سطح نپتون بر نمیان. ماه با هر تلسکوپی خوب دیده میشه.
    اما نکته اینکه خطای رنگ بیشتر در رصد ستاره ای خودش رو نشون میده و با مصرف شما زیاد مهم نیست.
    کد:
    کد:
    راستش ترديد من براي انتخاب بيشتر شد. لطفا شما كه تربه دارين بگين منظور از خوب ديده شدن و واضح ديده شدن چيست؟

حالا 4 تا گزينه براي انتخاب دارم. نمي دونم چيكار بايد بكنم؟!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

همه کارشناسان عزیز لطفا بنده را بین دو گزینه زیر برای خرید راهنمایی کنید :

1- ٨٠ ميليمتر شكستي لوله كوتاه اوريون
    یا قیمت 160 + 3پایه AZ3به قیمت 125 + لوازم جانبی ( نمی دانم بارلو و فیلتر می خواهد یا نه با فرض خواستن = 80) = 360
    کد:
    کد:

70 -2میلی‌متری شکستی لوله کوتاه Sk 705 با پایه AZ3
    با قیمت 203 + لوازم جانبی ( فیلتر خوشید 8 + فیلتر ماه 22+ بارلو 48 ) = 280 هزار تومان
    کد:

یا پیشتهاد دبگری که با تجهیزات لازم جانبی حداکثر 330 تمام شود.
    شرایط خودم : تازه وارد دنیای رصد و نجوم ولی بسیار علافمند به رصد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سوال از متخصصین:
    من یک سه پایه دوربین نقشه برداری نیو ویلد دارم واقعا محکم . بی نظیره . آیا امکان ساخت رابطی برای نصب دوربین دو چشمی 20در80 و رابطی برای نصب 80میلیمتری اوریون روی آن هست؟

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ممنون بابک جان
    من امروز رفتم فروشگاه آسمان شب.
    به نیت خرید همون 70 که معرفی کردید. اما طاهرا بارلو 2x و همینطور فیلترهای ماه و خورشید به ترتیب 48و 21و 8 تومان هزینه جدا خواهد داشت و این هزینه را به 300 می رسانه. فروشنده فروشگاه به همین دلیل به من گفت حالا که مجبوری حدود 300 با مخلفات هزینه کنی ، بیا و دهانه را به 130 میلیمتر بازتابی
    کد:
    را بگیر که موتور هم داره.
    در رابطه با سه پایه هم گفت ارزون ترینش 120 تومن هست و ارزون تر نداریم.
    همین طور حالا که قراره با مخلفات خدود 300 بپردازم نظرتون رو خرید ٨٠ ميليمتر شكستي لوله كوتاه اوريون
    کد:
    کد:
    کد:
    (نمیدونم اونی که آسمان شب می فروشه کدوم یکیشونه)
    با قیمت 160 و یه سه پایه AZ3 که می کنه 285 چیه؟ آیا ایم 80 مم هم بارلو می خواد؟

منتظر نظرات ارزشمند شما هستم.
    سلام
    شما بهشون گفتید که تازه میخواین رصد رو با تلسکوپ شروع کنید و اونها بازتابی پیشنهاد دادن ؟ تلسکوپ موتور دار اصلا و اصلا و اصلا مناسب یک فرد تازه کار با تلسکوپ نیست.مگر اینکه بخواید بعنوان دکور خونه ازش استفاده کنید.
    پایه فقط سمت ارتفاعی دارای پیچ حرکت ریز.

فیلتر خورشید الان اصلا مهم نیست. دوره کم فعالیتیشه و لکه نداره. بعد ها بگیرید. فیلتر ماه برای این تلسکوپ ها اصلا ضرورتی نداره . ماه کامل (بدر) پرنوره . توی تلسکوپ های بزرگ نورش چشمو میزنه ( فقط میزنه ، خطری نداره) من با تلسکوپ 6 اینچم فیلتر ماه ندارم و مشکلی هم نیست. بارلو هم ضرورت فوری نداره. بعدا بگیرینش.

یه تلسکوپ شکستی لوله کوتاه بگیرید با پایه سمت ارتفاعی که پیچ حرکت ریز داشته باشه. بین انتخابی ها هر کدوم قطر شیئی بیشتری داشت مناسب تره ( از دید من البته)

اگر فکر میکنید که میتونید خیلی جدی کار کنید و با مشکلات و دشواری های اولیه کار راه بیاید. هر تلسکوپی که با پول شما جور باشه و قطر شیئی بالاتر داشته باشه مناسبه.

بزارید یه نکته بگم. همه تلسکوپ ها خوبن ( مارک ها معتبر منظورمه) هر کدوم خوبی و بدی ( معایب و محاسن) خودش رو داره به تناسب نیاز های مصرف کننده.
    شما گفتید شروع میکنید رصد رو . اینجا پیشنهاد دوربین دوچشمیه. گفتم اون تلسکوپ لوله کوتاه، کار دوربین رو انجام میده و امکانات تلسکوپ رو داره. پس شد یک انتخاب. اما این انتخاب مربوط میشه به بودجه شما و توانایی رصدیتون.
    اگر پولت میرسه ( و باز هم میگم با مشکلات اولیه راه میای) یه نیوتونی 130 با پایه حتما و حتما eq3-2 بگیر 325 تومن. به لوازم جانبی فکر نکن. لوازم جانبی میتونم لیست کنم برات مهم تر از اینا که گفتن بهت و با قیمت بیشتر ار تلسکوپت. اما نبودنشون کارت رو لنگ نمیزاره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •