درود
چند روزی است که دگمه خاموش-روشن کنترول لمسی تلویزیون f8880 من خوب کار نمیکنه. باتریهاشو تازه جایگزین کردم. باید چند ضربه بزنی تا کار کنه.
چرا؟
درود
چند روزی است که دگمه خاموش-روشن کنترول لمسی تلویزیون f8880 من خوب کار نمیکنه. باتریهاشو تازه جایگزین کردم. باید چند ضربه بزنی تا کار کنه.
چرا؟
دوست عزیز
این دور روش برای ریست کنترول است
روش :1- از روی کنترول دکمه Return + Menu رو سه ثانیه بگیرید.
روش :2- ابتدا شما می بایستی باطریهای کنترل را خارج کنید و سه بار عدد صفر را فشار دهید و مجدداً باطریها را جا بزنید. اگر مشکل شما با این عمل حل نشد کنترل دستگاه خود را به نزدیکترین نمایندگی خدمات سام سرویس نشان دهید.
برا منم اینطوری بود از باتری های آلکالن استفاده کن! احتمالا حل بشه!
جناب متین پور
تنظیمات dlna رو انجام دادم و کامپیوتر رو به تلویزیون سامسونگ شناسوندم ولی برای پخش ویدئو کند عمل می کنه و هر چند ثانیه گیر می کنه و به بارگذاری می ره و ...
راهی هست که این مشکل برطرف بشه؟
و این که شما بروزرسانی رو توصیه می کنین؟ الان روی 117 هست.
دوست عزیز آنتی ویروس و یا فایروالتان را غیر فعال کنید.ببینید بهتر می شود و این مربوط به سرعت پردازش و سرعت انتقال دیتاهایتان هم می شود در صورت لزوم می توانید از آبدیت استفاده کنید.
از راهنماییتون سپاسگزارم اما:
با انجام روش نخست کنترول و تلویزیون هیچ واکنشی نشان ندادند؛
روش دوم رو متوجه نشدم چون کنترول لمسی تلویزیون دکمه صفر روی خود ندارد!
دوست عزیز
حتما به نمایندگی مراجعه کنید.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه 46f6850 دارم میخوام آپدیت کنم همون جور که دوستان هم گفتن فقط تو ایران این مدل استفاده میشه و نرم افزارشو هیچ جایی پیدا نکردم حتی سایت اماراتی
میخوام از طریق فلش آپدیت کنم کسی از دوستان میتونه کمکم کنه؟
فایل 6800 رو گرفتم ولی اجرا نمیکنه لطفا کمک کنید
یه سوالی داشتم خدمت استاتید:
من میخوام که خواستم کانال رو عوض کنم گزینه EPG اون کانال رو خودکار بیاره نه اینکه خودم از کنترل تلویزیون بزنم بیاد"
Last edited by nader008; 10-10-2014 at 11:46.
راستی epg کانال های 12345678 رو ندارم نمیدونم چرا نمیاد!؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)