اين مدار با آي سي AVR - ATMEGA 16 طراحي و برنامه ريزي به زبان C شده . بفرماييد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اين مدار با آي سي AVR - ATMEGA 16 طراحي و برنامه ريزي به زبان C شده . بفرماييد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من یه مدار میخوام که با پتانسومتر کار کنه ، دما رو سنس کنه 4 تا 20 میلی امپر بده ، توی دمای 40 ، 4 میلی بده ،تو دمای5 4 ، 20 میلی بده![]()
سلام
من مدار ی برای تلفن های بی سیم خونگی می خوام که وقتی برق می ره تلفن قطع نشه و از باطری backup استفاده کنه
خواهشن هر کسی اینو می دونه یه لطفی در حقمون بکنه و برام emailکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی ميتونه اين مثال از طراحی مدار رو برام توضيح بده؟
مخصوصاً اون قسمت ديکدر 3*8کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من يک اينورتر dc به ac مي خوام که با matlab طراحي شده باشه و اجرا هم بشه
سلام دوست من .
اگه يه مبدل ساده ي dc به Ac بخواي شما ، فكر كنم يا كلي سرچ توي اينترنت يه سري مطلب پيدا كني كه فكر نميكنم به دردتون بخوره .
البته ناگفته نمونه كه از چند طريق هم ميشه اينورتر سينوسي ساخت مثل فررورزونانت . SPWM . هزينش هم كم هست . اما مشكلات زيادي داره .پيچيدس و اكثرا شكل موج هاش ثبات نداره .
اگه قصدتون اينه كه مثلا يه ولتاژ 12 يا 24 dc رو تبديل كني به ولتاژ 220 AC با تواني حدود 500 وات و فركانس برق شهر ، بايد عرض كنم كه اين نوع تكنولوژي يك محصول تجاري هستش . شركت هاي مختلف اين دستگاه رو به قيمت خوبي ميفروشن . ساده به دست نمياد . اما اگه ميخواي در اين زمينه تحقيق كني خوب برو دنبالش .
موفق باشي![]()
3 مدار rlc طراحی کنید که یکی حالت میرا یکی فوق میرا و یکی بحرانی باشد
یا: 1 مدار rlc طراحی کنید و 3 حالت رو بررسی کنید!
من نمی دونم کدوم یکی از اینا درسته ولی یکی از این 2ت
لطفا کمک کنید تا 5 ام میخوامشون
jnicou دستت درد نکنه من واسه يه پروژه مي خوام بايد با spwm باشه مدارشم دارو ولي با مطلب که طراحي مي کنم جواب نميده پدرم در اومد.
اگه با مطلب کار کردي و بلدي من مدار رو مي زارم ببين اگه فرصت داري مشکلش و مي توني حل کني
راستي اين مدار واسه روشن کردن تريستور ها داره از يه پالس استهاده مي کنه با 180 درجه اختلاف فاز اگه مشکله اين حل شه باقيش خودم بلدم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطلب رو زيادي بلد نيستم . اگه تونستم كمكت ميكنم
سلام
من یه مدار فلزیاب احتیاج دارم اگه میشه کمکم کنید؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)