تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 81 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 809

نام تاپيک: اینترنت استان قم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من که شاتل داشتم سرویس 64 تموم شد زنگ زدم میگم بکنش eco128 میگه نمیشه باید چند روز زود تر میگفتی
    منم گفتم جمعش کن

اگر 100 نفر این کار رو بکنن اونوقت حساب کار دست این شرکتها میاد
    100 نفر که چبزی نیست 1000 نفر هم پیدا کنی کمر شاتل خم نمیشه ولی اگر 100 نفر که از شاتل ناراضی هستند همه جا بگن که شاتل چجوری سرویس میده و مشتری جلب میکنه شاید یک فرجی بشه.
    منتها خیلیها دادن کارت طلایی شاتل رو به داشتن آخرتشون میفروشند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض

من خودم یکی از افرادی هستم که به آنلاین بودن اعتیاد دارم
    اما واقعا دیگه نمیتونم با این سرعت افتاضاح با این خدمات منسوخ کنار بیام
    الان هم چند روزه اینترنت ندارم و روزی هم کمتر از 1 ساعت با اینترنت هوشمند آن میشم

من که دارم تمام تلاشم رو میکنم تا اینترنت ماهواره ای داشته باشم هر چند هزینش مقداری سنگینه ولی ارزششو داره
    به همه دوستان که اینترنت adsl دارند توصیه اکید میکنم که در صورت امکان همه سرویساشون رو قطع کنند

وقتی فشار به بخش خصوصی بیاد بخش دولتی هم بی نصیب نمیمونه
    برای یه بار هم که شده بیایید مثل ملت فرانسه اعتراضمون رو با اعتصاب به نمایش بذاریم همه با هم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    من برای هفت تیر میخوام یه سرویس بگیرم. اما نمی دونم از کدوم سرویس و چه سرعتی. میشه الان قیمت ها رو هم اگه دارید بگید و کلا راهنمایی کنید چی بگیرم؟

داره خودمونی میشه morti18's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر مقدس قم

پيش فرض

من خودم یکی از افرادی هستم که به آنلاین بودن اعتیاد دارم
    اما واقعا دیگه نمیتونم با این سرعت افتاضاح با این خدمات منسوخ کنار بیام
    الان هم چند روزه اینترنت ندارم و روزی هم کمتر از 1 ساعت با اینترنت هوشمند آن میشم

من که دارم تمام تلاشم رو میکنم تا اینترنت ماهواره ای داشته باشم هر چند هزینش مقداری سنگینه ولی ارزششو داره
    به همه دوستان که اینترنت adsl دارند توصیه اکید میکنم که در صورت امکان همه سرویساشون رو قطع کنند

وقتی فشار به بخش خصوصی بیاد بخش دولتی هم بی نصیب نمیمونه
    برای یه بار هم که شده بیایید مثل ملت فرانسه اعتراضمون رو با اعتصاب به نمایش بذاریم همه با هم
    سلام دوست عزیز
    شما اینترنتتتون شاتله ؟
    من که شاتل دارم ، و راضی هم هستم !
    همیشه آنلاینم و هیچ وقت قعطی ندارم ! هر یک ماه یک بار حدود 5 دقیقه قطع میشه ، ولی در کل راضیم !
    با تشکر

5. 2 کاربر از morti18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض کمک درمورد انتخاب اینترنت پرسرعت

اگه کسی درمورد انتخاب اینترنت پرسرعت تو قم میتونه یه کمکی بکنه
    کدوم شرکت بهتره
    پارس انلاین با سرعت 128دانلود شبانه از1تا 6 صبح

یا

صبا نت با سرعت 128 شبانه رایگان از 3تا 7صبح
    Last edited by khaniyan; 04-04-2010 at 23:19.

داره خودمونی میشه misoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.Eynak1.ir

پيش فرض

سلام
    من یکسال و خورده ای هست که از شاتل استفاده میکنم.
    غیر از یکی دو ماه مشکلی نداشتم
    بهترین سرعت هم 512 هست.چرا؟
    چون 128 سه ماهه برای هر ماه میفته 10 هزار تومان در حالی که 512 میفته 14 هزار تومان
    بعد ساعت رایگان شاتل هم از 1 شب هست تا 7 صبح
    اگر 512 داشته باشی 4 برابر بیشتر دانلود میکنی!
    فقط یه نامه میخواد که یا خودت یا خانواده ات باید یا از دانشگاه یا از حوزه بگیری . یه بار که به شما 512 بدهند دیگر کار به نامه و مدتش ندارند.

8. این کاربر از misoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض مخابرات قم فروش ADSL را آغاز کرد

مخابرات قم فروش ADSL را آغاز کرد.آگهی از دیروز 4اردیبهشت در ضمیمه روزنامه جام جم قم درج شده.سرویس نامحدود نداره،قیمتهاش شبیه قیمتهای شاتله با حجم بیشتر.با این تفاوت که سرویس شبانه نداره.
    من سرویسم که از شاتله 10 روزه دیگه تمام میشه.نمی دونم از صبا بگیرم یا پارس آنلاین،دلیل تغییر شرکت هم اینه که تا چندی پیش شبها شاتل سرویسش share بود و من با 256 ،تا 64 دانلود داشتم.اما اکنون حدود 30 است.

10. این کاربر از brilliant1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مخابرات قم فروش ADSL را آغاز کرد.آگهی از دیروز 4اردیبهشت در ضمیمه روزنامه جام جم قم درج شده.سرویس نامحدود نداره،قیمتهاش شبیه قیمتهای شاتله با حجم بیشتر.با این تفاوت که سرویس شبانه نداره.
    من سرویسم که از شاتله 10 روزه دیگه تمام میشه.نمی دونم از صبا بگیرم یا پارس آنلاین،دلیل تغییر شرکت هم اینه که تا چندی پیش شبها شاتل سرویسش share بود و من با 256 ،تا 64 دانلود داشتم.اما اکنون حدود 30 است.
    صد رحمت به شرکتای خصوصی ، این مخابرات قم توی کلاهبرداری گوی سبقتو ربوده
    کجا حجمش از شاتل بیشتره؟
    احتمالا 128 رو هم همون 128 واقعی میبندن که اصلا بدرد نمی خوره
    منم شاتل دارم ، با 256 تا قبل از ساعت 3 ، سرعت روی 30 40 هست ، بعد از اون میشه 60 70

12. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض ADSL مخابرات قم

تصحیح می کنم غیر از یک مورد حجم بقیه سرویسهایی که مخابرات قم می دهد شبیه شاتل می باشد اما در سرویس 128 تفاوت قیمت بین هزار تا سه هزار تومان با شاتل دارد که با توجه به امکان دانلود شبانه رایگان شاتل، اینترنت مخابرات قم به صرفه نمی باشد.
    من قبلا با 256 شاتل شبها حدود 1.2 گیگ دانلود داشتم که الان به 500 مگ رسیده است.دوستمون که اینجا هم عضو می باشد به بنده گفت در 4 ساعت شبانه صبا با سرویس 128 حدود 1.5 گیگ دانلود دارد

14. این کاربر از brilliant1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مگر در تمام کشور مخابرات به یک شکل نباید سرویس های خود را بفروشد؟ ظاهراً در همه ی کشور ( تا جایی که راه افتاده ) همه سرویس نامحدود از مخابرات دریافت کرده اند؟!
    اگر امکان دارد اسکن فرم آگهی مخابرات را هم قرار دهید چون من آگهی را هنوز ندیده ام ظاهرا در سایت خود مخابرات قم هم چیزی نیست.
    با این وصف امکان دارد که مخابرات مثلاً تهران که فعلاً سرویس نامحدود می دهد بعداً مثل قم سرویس نامحدود خود را حذف کند یا بالعکس؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •