تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 76 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 754

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - FIFA 13

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان ویندوز رو هم عوض کردم و حالا این پیغام رو میده علتش چیه تا حالا فیفا رو نصب میکردم و بازی میکردم ولی حالا چی شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما فایل های موجود در پوشه Installer_ رو نصب کردین ؟! VC , .Net Framework رو نصب کنین فکر کنم مشکلتون برطرف بشه .

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RAMB0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام اساتید من یه مشگلی با دسته دارم اونم اینکه وقتی میخوام شوک سمت راستی رو تو برنامه x360ce تنظیم کنم شوک سمت راستس تو بازی اشتباهش عمل میکنه و موقعی که چراخ انالوگ رو روشن میکنم درست کار میکنه ولی اینبار جهت ها عمل نمیکنن و باید با شوک یمت چپی بازیکن رو هدایت کنم ولی ماله رفیقم اینطوری نیس و سالم داره کار میکنه مشگله من چیه کسی میتونه کمکم کنه که چراخ انالوگ رو خاموش کنم و بطونم با انالوگه دسته راستی دریبل هم انجام بدم ممنون میشم کسی کمکم کنه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما وقتی از برنامه X360ce استفاده میکنین اگه دقت کنین اون پایین یک منوی کشویی داره که لیست یک سری از joystick ها رو داره .
    از اون منوی کشویی گزینه Clear رو انتخاب کنین و دوباره اقدام به تنظیم کلیدها کنین . فکر کنم مشکلتون برطرف بشه .

5. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه younes.b.1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خواهشا یکی کمک کنه
    من توی قسمت creed فصل اول رو به راحتی بازی کردم و راحت نقل و انتقالات رو انجام و هر بازیکنی رو که می خواستم می خریدم و یا می فروختم . ولی فصل دوم هر وقت وارد قسمت buy یا sell میشم و روی بازیکنی کلیک میکنم که اون رو بخرم یا بفروشم از بازی میاد بیرون . لطفا یکی راهنمایی کنه
    ممنون
    بابا یکی کمک کنه یعنی هیچ راه حلی نداره . خب از فیفا 13 فقط همین درسته و بازیه دو نفره . امکانات دیگه ی فیفا 13 هم که همه ش تحت شبکه و اینترنته .
    خواهشا یکی پیگیری کنه ببینه درست میشه یا نه . یعنی امسال باید قید فیفا رو بزنیم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز صفحه قبل خدمتتون گفتم که این مشکل مربوط به باگ بازیه و تا الان و در بین کسانی که از نسخه کرک شده استفاده میکنن حل نشده باقی مونده.
    مگر این که خوش شانس باشین و به همچین موردی برخورد نکنین .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام

ممنون.
    من با nero از dvd ها ایمیج گرفتم .هم جداگانه هم با هم .هم تو یه فلش ریختم هم تو فلش جداگانه .بعدش با برنامه daemon tools ایمیج ها رو amuont image زدم. دیسک اول رو اجرا می کنه ولی وقتی میگه دیسک 2 رو وارد کن وقتی amuont image رو می زنم دیسک 2 ران میشه ولی نمیتونه ادامه شواز اون بخونه .ممنون میشم کمکم کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بهتر بود از dvd طرف ایمیج میگرفتی بعد به کمک نرم افزارهایی نظیر daemon tools بازی رونصب میکردی....
    سلام

ممنون.

من با nero از dvd ها ایمیج گرفتم .هم جداگانه هم با هم .هم تو یه فلش ریختم هم تو فلش جداگانه .بعدش با برنامه daemon tools ایمیج ها رو amuont image زدم. دیسک اول رو اجرا می کنه ولی وقتی میگه دیسک 2 رو وارد کن وقتی amuont image رو می زنم دیسک 2 ران میشه ولی نمیتونه ادامه شواز اون بخونه .ممنون میشم کمکم کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نمیدونم چرا بازی شروع کرده به لگ زدن

مشکلی نداشت

کسی میدونه باید چی کار کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یک راهش اینه که تنظیمات گرافیکی بازی رو پایین بیارین .
    دوم این که از فیفا کانفیگ گزینه Vsync رو غیر فعال کنید . همچنین تیک گزینه Disable Aero Mode رو فعال کنید .
    برنامه هایی که بی جهت در حال اجرا هستن رو ببندین .

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

تو بلک باکس بعد از انتخاب زبان دیگه بازی نمیاد همونجا میمونه

جواب بدین لطفا
    کرک زدم بی فایده بود
    Origin بی فایده بود
    بازیو از دو جای مختلف باز کردم بی فایده بود
    Last edited by goldenmember; 11-12-2012 at 18:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •