شما فایل های موجود در پوشه Installer_ رو نصب کردین ؟! VC , .Net Framework رو نصب کنین فکر کنم مشکلتون برطرف بشه .
شما فایل های موجود در پوشه Installer_ رو نصب کردین ؟! VC , .Net Framework رو نصب کنین فکر کنم مشکلتون برطرف بشه .
سلام اساتید من یه مشگلی با دسته دارم اونم اینکه وقتی میخوام شوک سمت راستی رو تو برنامه x360ce تنظیم کنم شوک سمت راستس تو بازی اشتباهش عمل میکنه و موقعی که چراخ انالوگ رو روشن میکنم درست کار میکنه ولی اینبار جهت ها عمل نمیکنن و باید با شوک یمت چپی بازیکن رو هدایت کنم ولی ماله رفیقم اینطوری نیس و سالم داره کار میکنه مشگله من چیه کسی میتونه کمکم کنه که چراخ انالوگ رو خاموش کنم و بطونم با انالوگه دسته راستی دریبل هم انجام بدم ممنون میشم کسی کمکم کنه
شما وقتی از برنامه X360ce استفاده میکنین اگه دقت کنین اون پایین یک منوی کشویی داره که لیست یک سری از joystick ها رو داره .
از اون منوی کشویی گزینه Clear رو انتخاب کنین و دوباره اقدام به تنظیم کلیدها کنین . فکر کنم مشکلتون برطرف بشه .
بابا یکی کمک کنه یعنی هیچ راه حلی نداره . خب از فیفا 13 فقط همین درسته و بازیه دو نفره . امکانات دیگه ی فیفا 13 هم که همه ش تحت شبکه و اینترنته .
خواهشا یکی پیگیری کنه ببینه درست میشه یا نه . یعنی امسال باید قید فیفا رو بزنیم![]()
دوست عزیز صفحه قبل خدمتتون گفتم که این مشکل مربوط به باگ بازیه و تا الان و در بین کسانی که از نسخه کرک شده استفاده میکنن حل نشده باقی مونده.
مگر این که خوش شانس باشین و به همچین موردی برخورد نکنین .
سلام
ممنون.
من با nero از dvd ها ایمیج گرفتم .هم جداگانه هم با هم .هم تو یه فلش ریختم هم تو فلش جداگانه .بعدش با برنامه daemon tools ایمیج ها رو amuont image زدم. دیسک اول رو اجرا می کنه ولی وقتی میگه دیسک 2 رو وارد کن وقتی amuont image رو می زنم دیسک 2 ران میشه ولی نمیتونه ادامه شواز اون بخونه .ممنون میشم کمکم کنید.
سلام
ممنون.
من با nero از dvd ها ایمیج گرفتم .هم جداگانه هم با هم .هم تو یه فلش ریختم هم تو فلش جداگانه .بعدش با برنامه daemon tools ایمیج ها رو amuont image زدم. دیسک اول رو اجرا می کنه ولی وقتی میگه دیسک 2 رو وارد کن وقتی amuont image رو می زنم دیسک 2 ران میشه ولی نمیتونه ادامه شواز اون بخونه .ممنون میشم کمکم کنید.
نمیدونم چرا بازی شروع کرده به لگ زدن
مشکلی نداشت
کسی میدونه باید چی کار کنم![]()
یک راهش اینه که تنظیمات گرافیکی بازی رو پایین بیارین .
دوم این که از فیفا کانفیگ گزینه Vsync رو غیر فعال کنید . همچنین تیک گزینه Disable Aero Mode رو فعال کنید .
برنامه هایی که بی جهت در حال اجرا هستن رو ببندین .
تو بلک باکس بعد از انتخاب زبان دیگه بازی نمیاد همونجا میمونه
جواب بدین لطفا
کرک زدم بی فایده بود
Origin بی فایده بود
بازیو از دو جای مختلف باز کردم بی فایده بود
Last edited by goldenmember; 11-12-2012 at 18:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)