دوستان عزیز اولا سال نو مبارک .
ثانیا میخواستم بدونم که آموزش آپدیت آفلاین نورتون در صفحه اول بر روی نسخه 2013 نورتون 360 جواب میده ؟
دوستان عزیز اولا سال نو مبارک .
ثانیا میخواستم بدونم که آموزش آپدیت آفلاین نورتون در صفحه اول بر روی نسخه 2013 نورتون 360 جواب میده ؟
سلام
بله،کافیه پوشه Definitions رو کپی و جایگزین کنید.
================
پیشنهاداتی از نقاط مختلف جهان برای نسخه های آتی نورتون :
1-اسکن فایلها به همان ترتیبی که روی هارد دیسک مرتب شدن!
2-اضافه کردن سال به نام محصول! (مثلا Norton Internet Security 2013)
3-نمایش درصد برای اسکنر!
4حذف نوار درخشنده از نصب کننده!
البته پیشنهادات خوب هم داشتیم:
1-Network Monitor
2-Sandbox
3-Fast Scanner
4-Adblock
5-Secure Keyboard
.
.
.
شاد باشید
درود
یه توضیحی در مورد این گزینه میدید ؟
![]()
.....Up
![]()
سلام
Trust Level درصد فایلهایی رو نشون میده که نورتون اونا رو سالم و مطمئن میدونه.اغلب اونا فایلهای سیستمی هستن.
نورتون هنگام اسکن از این فایلها چشم پوشی میکنه تا سرعت اسکن و کارایی افزایش پیدا کنه.
سلام
من انتی ویروس رو پاک کردم و چند روز بعد دوباره نصب کردم ولی کد اکتیو قدیمی من دیگه اعتبار نداره و نورتون اونو غیر مجاز میشناسه!
چیکار باید کرد؟؟!
ممنون
![]()
سلام - سال نو همه مبارک
دوستان من آنتی ویروس Norton 360 2013 v 20.3.0.36 Finalنصب کردم اما متاسفانه سریال نامبر ندارم ! کسی هست سریال نامبر معتبر و مدت دار بهم بده ؟؟؟ ممنون میشم اگه ممکنه برام تنظیمات را هم ایمیل کنید
سلام
این سریالها یکبار مصرف و آزمایشی هستن وباید از یه سریال جدید استفاده کنید.
سلام
ما اینجا چیزی ایمیل نمی کنیم!
اگر قرار بود همه چیز ایمیل بشه دیگه محتوایی در انجمن وجود نداشت و شما نمیدونستید کجا باید به دنبال نیازتون باشید
ما اینجا همه چیز رو به اشتراک میگذاریم.اون سریالها هم به خاطر ماهیتشون به صورت خصوصی ارسال میشن.
تاپیک درخواست سریال هم جداست!
شما اونجا هم درخواست داده بودید که رسیدگی شد و لازم نبود درخواستهای متعدد و تکراری مطرح کنید.
در مورد تنظیمات آنتی ویروس هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را مطالعه کنید
موفق باشید
سلام روش استثنا تعریف کردن یک سایت برای فایروال نورتون nis2012 را میشه توضیح بدین.ویندوزم را نمی تونم آپدیت کنم بدلیل این که سایت microsoft توسط فایروال بلاک شده.!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)