برای استفاده از فینگر پرینت باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنی تو خود سایت HP هست میتونی دانلود و نصب کنی .
برای استفاده از فینگر پرینت باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنی تو خود سایت HP هست میتونی دانلود و نصب کنی .
منم ویندوز 8 رو نصب کردم ، انصافا خیلی سریعتر از سونه !
تو بازیها هم دو تا بازی بیشتر تست نکردم یکی نیدفوراسپید بو که خیلی راحت روی بالاترین تنظیمات گرافیکی اجرا کرد ولی نمیدونم چرا TombRaider جدید رو روی تنظیمات Normal هم بسختی اجرا کرد .
کسی Tomb Raider رو روی این لپ تاپ نصب کرده ؟
برای قفل کردن تاچ پد چیکار باید کرد؟؟؟
آیا اینم برنامه ای داره؟؟
بله،روی8
لگ زیاد داشت
یه نقطه سفید سمت چپ بالای تاچ پد
دوبار روی اون بزن، چراغش روشن میشه و غیر فعال
البته قبلش باید درایور و نرم افزار مربوط بهش نصب کرده باشی:
Driver - Keyboard, Mouse and Input Devices
Description Current version Size (MB) Estimated download time Previous version [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16.3.9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 Feb 2013105.9 56K: 4h
512K: 28m[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18 Oct 2012
خواهشا کمکم کنید من وینذوز 8 نصب کردم تنها مشکلم اینه WIFI برای خودش غیر فعال رنگش نارنجی میشه در صورتی که روشنه ؟
گاهی درایورش را نصب میکنم درست میشه گاهی هم نه رو اعصاب رفته ؟ چیکار کنم ؟
Intel Wireless LAN Drivers for Microsoft Windows نصب میکنم ؟؟؟ sp59450.exe
چیکار کنم ؟
من اینو نصب کردم :
Qualcomm Atheros AR9000 Series Wireless LAN Driver for Microsoft Windows 1.00 13 Nov 2012
سلام من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویندوز8 رو گرفتم ولی این ارور رو میده:
this software is not supported by this system
بعد چطوری دوباره فعال میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)