حالا تموم کن
بحث شخصیت بازی منقلبت میکنه![]()
حالا تموم کن
بحث شخصیت بازی منقلبت میکنه![]()
والا تا اینجا که حدود 25% رفتم تنوع و خلاقیت سازنده ها منقلبم کردهحتما همینطوره که میگی.
این arm رو نمیشه تغییر داد؟
یکیم مثل اینکه ماموریتهای جانبی همیشه ادامه داره نه؟ یعنی همیشه انگار یه سری ماموریت جانبی تولید میشه که فکر کنم برای اینکه بشه به یه منطقه دسترسی پیدا کرد اینطور طراحی شده که درست هم هست، مثلا من الان افغانستان رو تموم کردم ولی برای اینکه بتونم به این منطقه هم دسترسی داشته باشم فکر کنم اینطور ماموریتهای جانبی ایجاد میشه که هر موقع خواستم بهش سفر کنم.
ولی انصافا منطقه افغانستان خیلی عالی و طبیعی ساخته شده، منطقه آفریقا یخورده درختها از شدت طبیعی بودنش کم میکنه هرچند کیفیت درختها هم زیاد بد نیست ولی افغانستان منطقه کویریش خیلی عالی و طبیعیه، من هیچ وقت اندازه حالا افغانستان رو دوست نداشتم.![]()
برخی ماموریت های جانبی با رنگ زرد هستند که باید بری به اضافه برخی نوارکاست های زرد رنگ
حالا منظورم از منقلب از زاویه ای دیگه هستش که دقیقا آخر آخر آخر مشخص میشه.![]()
عاقا در هارو فقط با نشونه گرفتن باز میکنه ؟؟
آخه هر دکمه ای رو میزنم درا باز نمیشن باید یا شیرجه بزنه تو در ( :| که همه متوجه میشن ) یا با کلیک راست نشونه گیری کنم و به سمت در حرکت کنم .
شما این مشکلو نداشتین ؟
نه همچین مشکلی نداشتم.
به در که نزدیک شی اون دکمه اعمالش هم میاد.
این نسخه جدیدی که اومده همونیه که میگفتن قراره همه چی رو یه جا ریلیز کنن؟منظورم گرند زیرو فانتوم پین و ....
منظورت Complete Edition هست ؟
اگه اینو میگی که نه فقط فانتوم پینه ولی بعلاوه همه DLC ها و آپدیت هایی که واسش اومده و درضمن CPY کرک کرده یعنی اون باگ های کرک 3DM رو نداره . ( مثل نرفتن به مرحله بعد از Prologue و ... )
کسی تا حالا FOB ایجاد کرده؟
برای ساختش فقط یه بار آنلاین منطقه آبی بخریم کافیه یا اینکه هرسری برای کاستومایز و دسترسی باید آنلاین شد؟ به نظر میاد مثل یه mother base جدید میمونه که میشه توش شیش تا بخش کارمندا رو از لول یک تا چهار ساخت و ظرفیت رو بالا برد، درسته؟
با این ک.ر.ک های ما میشه وارد بخش آنلاین شد؟
ماشالا کسی افتخار نمیده جواب بده! تاپیک تبدیل به تاپیک خصوصی بشه خیلی بهتره!
من که زیاد انلاینشو نزدم
اگر بازی میکردم حتما میگفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)