مثل این که رئیس فیلا فقط به این سایت خبر داده . این خبر نه روی سایت رسمی فیلا هست و نه حتی خبرگزاری های داخلی.چه برسه به خارجی . ضمن این که کجای این خبر کشتی گیر فرانسوی گفته داور به نفع من گرفته ؟
مثل این که رئیس فیلا فقط به این سایت خبر داده . این خبر نه روی سایت رسمی فیلا هست و نه حتی خبرگزاری های داخلی.چه برسه به خارجی . ضمن این که کجای این خبر کشتی گیر فرانسوی گفته داور به نفع من گرفته ؟
این هم شایعه بوده اصلا دیشب توزیع مدال نبوده ! واسه همین مدال گرفتن حدادی رو هم نشون ندادن !
قراره امشب مدال ها توزیع بشه :
منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله من اون برنامه رو دیدم .
چند صفحه قبل سر همین موضوع با بچه ها بحث کردیم .
درسته عامل یه مقداری پیاز داغشو زیاد کرده بود ، ولی خودش یه پا کارشناسه . کارشناسهای دیگه ی کشتی هم بی عدالتی رو بر علیه عبدولی تایید کردن ، و فقط من از اعتصامی ( کارشناس شبکه 3 ) شنیدم که میگه نظر داوران درست بوده .
بنا هم که خودش گفت حقشو خوردن .
بالاخره حقیقت یه چیزه ، و اون چیزی که تا الان از شواهد پیداس اینه که حق سعید رو خوردن . ( محروم کردن داور ، نظر کارشناس ها و حتی تماشاگرانی که بازی رو تو سالن دیدن ، و جو سالن کاملا گویایی بی عدالتی بود و ... )
موفق باشید.
این رو دیگه نمیدونم ، منبع من هم ورزش 3 بوده .این خبر نه روی سایت رسمی فیلا هست و نه حتی خبرگزاری های داخلی.چه برسه به خارجی .
Last edited by Mr.Mazmamfi; 08-08-2012 at 15:58.
انشاالله که این طور بوده باشه . من هم امیدوارم اعتراض ما نتیجه بده و اگه فسادی وجود داره باهاش برخورد بشه .
می دونید این خبرا از کجا می یاد بیرون ؟ برید فیس بوک رو نگاه کنید صد تا پیج فارسی و غیر فارسی بر علیه این داور زدن . اونوخ یک نفر تو همین پیج ها بلند می شه می گه آقا طرفو محرومش کردن ! متاسفانه روی فلان سایت هم می یاد . توی این جو ها نمی شه انتظار داشته باشیم این اتفاقات نیفته . اما خبرگزاری ها حتما باید منبع موثقی داشته باشن چون بازخواست می شن اگه کسی شکایت کنه .
ممنون از شما
نه احسان با کسی مشکلی نداره به این خاطر بوده :
به هر حال ما هم اخبار مون رو از همین خبر گزاری ها میگیریم دیگه راست و دروغش گردن خودشون
Last edited by SNOW PATROL; 08-08-2012 at 16:08.
دوستان این قضیه حسین توکلی چی بود وقتی که تو خونه بهداد با داداشش مصاحبه کردند گفتش ما خانوادگی حسین اقا رو دوست داریم و مسایلی که پیش امده سوتفاهم بودش؟؟؟؟؟
ممنون
همون طوری که می بینید ایسنا داره خبر فارس رو تکذیب می کنه !
ضمن این که منطق حکم می کنه چون دیشب توزیع مدال نبوده حتما عدم دزدیده شده !
تابناک هم تیترش رو مخاطب پسند زده ! فرانسویه گفتی تو مسابقه و داوری از عبدولی خوش شانس تر بودم ! تو خط یکی مونده به آخر هم گفته داوری مشکلی نداشت حالا من نمی دونم این سایت چی دیده که تیتر زده اعتراف !
Last edited by Kesel; 08-08-2012 at 16:46. دليل: تابناک ، نه آفتاب
برادر همین الان خبر گم شدن مدال طلا ی دو میدانی کار المانی توسط bbc و صفحه توییتر ورزشکار المانی تایید شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)