دوستان سمت راست پایین صفحه نمایش شما از بقیه ی جا ها گرم تر نیست؟با پست انگشت اشاره لمس کنید واضحه....
دوستان سمت راست پایین صفحه نمایش شما از بقیه ی جا ها گرم تر نیست؟با پست انگشت اشاره لمس کنید واضحه....
نه.حتما ببر گارانتی
witcher 2 رو ultra کاملا روون اجرا می کنه!
فقط یه آپشن هست که یه حالت اسلوموشن به بازی میده بازی رو نصب ندارم که دقیق بگم کدومه که بنظر اصلانم جالب نیست اونو off کنی باقیه رو ultra باشه روون اجرا می کنه
لپتاپه قبلی منم با (GT540 1gig (N53SV روی hight رو کاملا روون اجرا می کرد GTX660 که دیگه GT540 میخوره
برنامه 3Dmark به GT540 امتیازه 940 دادبه GTX660 امتیازه 2380 داد!!!!
یه برنامه دگه هم که اسمش یادم نیس به GT540 امتیازه 23 دادبه امتیازه 48 ببینین چی خبره دگه!!!
اصلا حال میکنم بنویسم GTX660![]()
آره حتما باید ببرمش...فایده نداره...اون ناحیه گرمه کاملا واضحه....این لپتاپ ما خیلی فیلم بود خدایی....
Last edited by M A M M U T; 27-09-2012 at 06:08.
سلام
دوستان کسی قیمت روز این مدل رو داره؟
کانفیگش؟
ارزش خرید داره یا برم سراغ دل5520
پردازنده:Intel 3612QM 2.1GHz Core i7 3.10 GHz - Cache 6 MB - BUS 1600 MHz
حافظه:8 GB DDR3
هارد دیسک:1024 GB 5400RPM
کارت گرافیک:AMD Radeon HD 7670M DDR3 1024 MB
لبتاب خوبیه نسبت به قیمتش گرافیکشو نمیدونم ولی CPU 3612 از 3610 ضعیفتره در حد 2760 هست
7,597 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7,569 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8,395 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1,513 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
801 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
784 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
726 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر بنچمارک لبتابه خوبی هست من با GT540 خیلی کار کردم همه بازی هارو ذر حد مطلوب اجرا میکنه
حالا نسبت به نیاز خودتون
آقا میخوام ویندوزمو عوض کنم کسای که 8 نصب کردن به نظرتون ارزش داره 8 نصب کنم؟؟؟
با 3D max potoshapo autocad سازگاره؟؟؟
کلا با همه نرم افزارا سازگاره؟؟؟
درایورا چطورن؟؟
الان نسخه نهایی و رسمی موجوده؟؟؟
کامل کرک شده؟؟؟
Last edited by wi-fi; 27-09-2012 at 20:26.
صفحه قبل جواب دادم:
در مورد نرم افزارا هم بله.99% نرم افزارای 7 روی 8 هم به خوبی کار می کنه.من photoshop cs5 رو نصب کردم که تازه خیلیم جدید نیست ولی بازم مشکلی نبود!
از نظر امکانات خیلی با 7 فرق نداره!این همه مانوری هم که ماکرو روی بوت سریع داد چرت و پرتی بیش نیست! ولی خوب از 7 نرم تر و سریع تر و سبک تره.
نمیدونم شما درایور ها رو برای وین 8 از کجا پیدا کردین.من نصب کردم ولی اکثر درایور ها موند.سرعت بوتم کمتر از 10 ثانیه بود.فوق العاده سریع بود.ولی از نظر کارکرد مثل وین 7 میمونه و فرم و قالبش فرق زیادی نیمکنه فقط استارتش میتونه کمی جذابیت داشته باشه که اونم تکراری میشه.
از وین 8 بهتر لینوکس اوبونتو بود که زیباییش و سرعت عملش عالی بود ولی متاسفانه برای اون هم مشکل درایور داشتم.
روی وین 8 اتوکد سه بعدی نصب کردم و با اینتل 4000 خوب کار کرد.ولی Nvidia رو چون نشناخته بود نشد کار کنم.
الان نسخه نهایی و رسمی موجوده؟؟؟
کامل کرک شده؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)