تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 301 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

تکذیب شایعه پیشنهاد الوصل به جواد نکونام .

در شرایطی که گفته می شد نکونام از النصر پیشنهادی برای بازی در این تیم اماراتی دریافت کرده است اما مدیرعامل استقلال این خبر را تکذیب کرد.
    وی اظهار داشت:"پیشنهادی از این تیم به دست ما نرسیده است."

گفته شده بود که بازی استقلال برابر داماش آخرین بازی نکونام در استقلال است.

منبع esteghlaltehranfc

قلعه‌نوئی : میداوودی را دوست دارم / باید جائی برود که بازی کند

سایت گل-برخلاف آنچه انتظار می‌رفت، به نظر زمان جدائی میلاد میداوودی از تیم استقلال تهران فرا رسیده است .
    به گزارش گل و پس از پشت سر گذاشتن یک نیم‌فصل دور از انتظار بر روی نیمکت استقلال، حالا باید این تیم را ترک کند. این درحالی بود که در آغاز فصل به نظر می‌رسید میداوودی با پشت سرگذاشتن مصدومیت خود بار دیگر به ترکیب اصلی استقلال بازگردد و بدرخشد، اما این اتفاق رخ نداد و باعث تنش هایی هم بین این بازیکن و مربی استقلال شد.
    امیر قلعه‌نوئی در این رابطه به سایت گل گفت : "من میلاد را خیلی دوست دارم، او یکی از برترین و باتکنیک‌ترین مهاجمان ایران است، اما پایش این اجازه را نداد که با ما همراه باشد. او در این مدت برای استقلال بسیار زحمت کشید اما با این وجود بهتر است که او استقلال را ترک کند و جائی برود که بتواند بازی کند. به نظر من ترک استقلال به هیچ‌وجه برای میلاد اتفاق تلخی نخواهد بود، چراکه او با پیوستن به تیمی که در آن فرصت بازی داشته باشد، می‌تواند خود را احیا کند و به اوج برگردد .
    البته این درحالی است که علی فتح‌الله‌زاده، مدیر عامل باشگاه استقلال با این جدائی مخالف است و همچنان دوست‌دار حضور میداوودی در استقلال است. میدواوودی دو فصل پیش شروعی رویایی در استقلال داشت اما مصدومیت ، این روند فوق العاده را متوقف کرد.

Last edited by king of the kings; 07-12-2012 at 13:49.

2. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

راستش من با اومدن عنایتی مخالفم با رفتن اکبرپور هم مخالفم اگه اکبرپور بمونه و ما هافبکامون کامل بشن بره توی خط حمله کار کنه خیلی میتونه موثر باشه . بازیکن سرعتی هست و شوت زن و تموم کننده . گل هاش و حمله هاش که هنوز یادمون نرفته . اما اگه قراره بازم به عنوان هافبک ازش استفاده کنن همون بهتر که بره !
    Last edited by MohammadT15; 07-12-2012 at 13:49.

4. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

گزارش تمرين امروز استقلال

حضور عضو هيئت مديره استقلال با پا به توپ شدن مجتبي جباري در تمرين اين تيم همراه شد.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تيم استقلال پس از دو روز استراحت از ساعت 15 امروز در کمپ زنده ياد حجازي تمرينات خود را پيگيري کرد.

به گزارش فارس،آبي پوشان امروز غايبان زيادي را در ترکيب تمريني خود ديدند. ليام ردي پس از فسخ قرارداد در تمرين امروز حاضر نشد و امير حسين صادقي،‌خسرو حيدري و مهدي رحمتي از ديگر غايبين تمرين بودند. ميلاد ميداودي و ميثم حسيني دو غايب ديگر تمرين بودند که عدم حضور اين دو بازيکن در کمپ زنده ياد حجازي شايعه جدايي آنها و حضور در فهرست مازاد آبي پوشان را قوت بخشيد. ساموئل نيز به دليل سفر به کشورش در تمرين امروز حضور نداشت.

* جواد نکونام که در اين چند روز شايعات زيادي پيرامون پيوستنش به تيم‌هاي اماراتي مطرح شده بود در تمرين امروز حضور داشت اما وي در کارهاي تاکتيکي شرکت نکرد. وي به دليل آسيب ديدگي جزئي با کسب اجازه از قلعه نويي تنها نظاره گر تمرين بود. پژمان منتظري که صبح امروز از پرواز با تيم ملي بازماند، 90 دقيقه با بازيکنان ديگر استقلال تمرين کرد.

* در حالي که گفته مي‌شد بويان زائيچ بازيکن صربستاني امروز با استقلالي‌ها تمرين مي‌کند به محل تمرين نيامد و خبري از او نبود.

* مدد جباري مسئول تدارکات با تجربه استقلال نيز به علت سرماخوردگي کمپ زنده ياد حجازي را ترک کرد.

*مهمترين اتفاق تمرين امروز استقلال بازگشت مجتبي جباري به تمرينات تاکتيکي بود و اين بازيکن پس از گذشت يک نيم فصل سرانجام پا به توپ شد و به نظر مي‌رسد براي همراهي آبي پوشان در نيم فص دوم مشکلي نخواهد داشت.

* در اواسط تمرين اميدوار رضايي عضو هيئت مديره استقلال در کمپ اين باشگاه حاضر شده و با سرمربي آبي پوشان خوش و بش کرد. قلعه‌نويي در همين لحظه از بازيکنان خواست به سمت وي برود و از از اميدوار رضايي استقبال کند.

* ميرشاد ماجدي،شاهرخ بياني،‌منصور پورحيدري، سيروس دين محمدي و علي اميري در تمرين امروز آبي‌پوشان حضور داشتند.

* در اواسط تمرين دکتر نوروزي پاي سرمربي تيم استقلال را معاينه کرد. قلعه‌نويي چندي پيش زانوي خود را جراحي کرده بود.

* حدود 30 نفر از هواداران استقلال در تمرين امروز حضور داشتند.

* حسن اشجاري بازيکني که به تازگي به عضويت آبي پوشان درآمده، امروز اولين تمرين رسمي خود را با ديگر اعضاي اين تيم برگزار کرد.

* دويدن دور زمين، ارسال پاس‌هاي کوتاه، شوت به سمت دروازه و فوتبال درون تيمي از برنامه‌هاي اصلي تمرين تيم امروز استقلال بود که البته سياوش اکبرپور در واپسين دقايق تمرين دچار آسيب ديدگي بسيار جزئي شد و کارهاي تاکتيکي را ادامه نداد.

تمرينات استقلال فردا ساعت 15 برگزار مي شود.

منبع : ورزش 3

6. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با حضور در هیات فوتبال /محمد رضایی و اشجاری رسما استقلالی شدند

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،صبح روز شنبه عباس محمد رضایی ،هافبک سابق تیم فجرسپاسی با قراردادی به مدت یک سال و نیم به عضویت آبی پوشان درآمد.

عصر روز شنبه هم حسن اشجاری با حضور در هیات فوتبال،با استقلال قراردادش را رسما ثبت کرد.

8. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

عنایتی درآستانه عقد قرارداد با استقلال

باشگاه مس کرمان سرانجام موافقت ضمنی خود را برای جدایی رضا عنایتی صادرکرد و این بازیکن به زودی قراردادش رابااستقلال منعقد خواهد کرد.

به گزارش قدس آنلاین، عصر امروز مسئولان باشگاه استقلال در پی مذاکرات خود با بازیکنان جدید مذاکرات نهایی با رضا عنایتی را انجام دادند و قرارشد بعد از صدور رضایتنامه این بازیکن توسط باشگاه مس کرمان این مهاجم نیم فصل دوم برای آبی ها بازی کند. مذاکراتی طی روزهای گذشته میان علی فتح الله زاده و مدیران باشگاه مس کرمان انجام شده و باشگاه کرمانی نیز که روابط خوبی با باشگاه تهرانی دارد موافقت اولیه خود را برای صدور رضایتانه عنایتی صادر کرده است. البته باشگاه مس کرمان در ازادی عنایتی بازیکنی را از استقلال می گیرد اما هنوز نام بازیکن مورد نظر مسی ها فاش نشده است.

پ.ن

برخلاف بعضی از دوستان به نظرم بهترین خرید نیم فصلمون تا حالا همین بوده و به نظرم با انگیزه ای که عنایتی داره و زوج خط حمله عنایتی و برهانی خیلی عالی میشه . با وجورد هافبک هایی مثل جباری و نکونام و خسرو و بویان زایی استقلال تو آسیا هم می تونه شانس قهرمانی داشته باشه ...
    با اومدن عنایتی و فرصت طلبیش هم قدرت سر زنی مهاجم ها هم بالا میره و خسرو حیدری هم می تونه سانتر هاشو شروع کنه ..

به نظرم برای حمله این زوج ها رو بذارن عالیه
    عنایتی و برهانی
    میداوودی و عمادرضا

10. 6 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

روز به روز به امید این چشامو باز میکنم که یه خبری از هفت مقدس و محبوب ترین بازیکن ایران بشنوم که نمیشنوم

12. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

گزارش تمرين آبي‌پوشان

تمرين تيم استقلال در حالي برگزار شد که از 50 تماشاگر حاضر در کمپ اين باشگاه 15 نفر عليه فردوسي شعار مي‌دادند

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تيم استقلال از ساعت 15 امروز در کمپ زنده ياد حجازي تمرينات خود را پيگيري کرد.

به گزارش فارس،در تمرين امروز خسرو حيدري، امير حسين صادقي و مهدي رحمتي که روز گذشته در کارهاي تاکتيکي حضور نداشتند خود را به مربيان معرفي کرده که در اين بين صادقي با لباس شخصي حاضر شد و پس از کسب اجازه از قلعه نويي ورزشگاه را ترک کرد. اين بازيکن به دليل سرماخوردگي شديد نتوانست با آبي پوشان تمرين کند.

* ساموئل که با کسب اجازه از مسئولان استقلال به مرخصي رفته است امروز هم غايب بود، ضمن آنکه ميداودي و ميثم حسيني باز هم در تمرين آبي پوشان شرکت نکردند تا شايعه جدايي آنها بيشتر شود. مدير عامل باشگاه استقلال صبح امروز اعلام کرد تا زماني که با قلعه نويي صحبت نکند اجازه جدايي به ميداودي را نخواهد داد.

* مجتبي جباري که روز گذشته تمرينات با توپ خود را آغاز کرده بود امروز به عنوان يکي از بازيکنان اصلي در فوتبال درون تيمي ظاهر شد و بسيار آماده نشان داد.

* در حالي که قرار بود بويان زاييچ بازيکن صربستاني از امروز در تمرينات اين تيم شرکت کند،باز هم به محل تمرين نيامد.

* سياوش اکبرپور که در تمرين روز گذشته دچار آسيب ديدگي شده بود امروز نتوانست در تمرين حاضر شود.

* قبل از شروع تمرين امير قلعه نويي براي دقايقي با جباري صحبت کرد و آخرين وضعيت اين بازيکن را جويا شد.

* پورحيدري، ماجدي، فنوني زاده، و بياني از حاضرين تمرين آبي پوشان بودند.

* حسن اشجاري که روز گذشته اولين تمرين خود را با آبي پوشان انجام داده بود امروز پس از يک ساعت تمرين ورزشگاه را ترک کرد.

* حدود 60 نفر از هواداران تيم استقلال در تمرين امروز آبي پوشان حضور داشتند. در حالي که بيش از 60 دقيقه از تمرين امروز گذشته بود 15 نفر از طرفداران استقلال در گوشه‌اي از ورزشگاه جمع شده و به مدت چند دقيقه عليه عادل فردوسي پور مجري و تهيه کننده برنامه 90 شعار دادند. اين در حالي است که بقيه طرفداران از روي سکوها نظاره گر تمرين آبي پوشان بودند و تنها همان عده اندک عليه فردوسي پور شعار مي‌دادند.

* در بخش اول تمرين بازيکنان با عبور از موانع به گرم کردن بدن‌هاي خود پرداختند سپس بقيه تمامي نفرات در 3 بخش به کارهاي تاکتيکي پرداخته و در بخش پاياني تمرين استقلالي‌ها در دو گروه صورتي و آبي فوتبال درون تيمي را انجام دادند که در اين بين مهدي رحمتي نقش مدافع آخر را ايفا کرد و جباري به عنوان هافبک براي هر دو تيم به ميدان رفت.

تمرينات تيم استقلال فردا مجددا برگزار خواهد شد و اين تيم روز دوشنبه در يک ديدار دوستانه در ورزشگاه پيکانشهر به مصاف پيکان خواهد رفت

منبع : ورزش 3

14. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

روز به روز به امید این چشامو باز میکنم که یه خبری از هفت مقدس و محبوب ترین بازیکن ایران بشنوم که نمیشنوم
    محمدجان شمادیگه چرا؟
    این ها همه فیلم حاجیه!
    آخه کی باورش میشه امیر با فرهاد توی یه تیم باشن؟
    مگه در جریان آخرین درگیری بینشون نبودی؟
    این ها همه عوام فریبیه....ما که باورمون نمیشه.

16. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قلعه‌نویی: لیست ما جا دارد، مجیدی می‌تواند به استقلال برگردد

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی در گفت‌وگو با رادیو جوان درباره شرایط استقلال عنوان کرد: ابتدای فصل استقلال با مشکلات مالی برخورد کرد و تلاش کردیم تا آن را برطرف کنیم. بازیکنان در این شرایط واقعا فداکاری کردند. در این حین چند مصدوم نیز داشتیم. فکر نمی‌کردیم مجتبی جباری 2 بار عمل جراحی انجام دهد و برای جانواریو چنین اتفاقی رخ دهد.

وی درباره آخرین شرایط میلاد میدوادی نیز یادآور شد: او در لیست مازاد ما قرار نگرفته، زیرا از سرمایه‌های ماست اما به او گفتم که اگر می‌خواهد میلاد میداودی گذشته شود باید به تیمی برود که بتواند بازی کند و فضای بازی کردن داشته باشد. لفظ اخراج برای او درست نیست.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره جذب بازیکنانی همچون عماد رضا، زاییج و غلامرضا عنایتی اظهار داشت: طبیعتا تمام این بازیکنان با باشگاه‌های خود قرارداد دارند. هم‌اکنون نمی‌خواهیم با اسم آوردن بازیکنی سوءتفاهم یا دلخوری به وجود بیاوریم. هر بازیکنی که در تمرین استقلال حاضر شد او را آبی‌‌پوش بدانید. عماد رضا و عنایتی بازیکنان بزرگی هستند که به هر تیمی می‌توانند کمک کنند. قاسم‌پور برادر بزرگتر من است و نمی‌خواهم دلخوری به وجود بیاید. البته ما از دو ـ سه هفته پیش رایزنی‌های قانونی خود را شروع کرده‌ایم. مطمئن باشید در چند روز آینده خبرهای خوشی از استقلال خواهید شنید.
    قلعه‌نویی درباره شرایط فرهاد مجیدی و اینکه صحبت‌های زیادی درباره او صورت می‌گیرد، یادآور شد: مجیدی از سرمایه‌های فوتبال و استقلال است. من با کسی تعارف ندارم. اگر بازیکنی را نخواهم راحت می‌گویم. بازیکنان ضعیفی بودند که در نیم‌فصل از آنها راضی نبودم اما پای آنها ایستادم. خدا گواه است در اول فصل هم قصد داشتم مجیدی به استقلال اضافه شود اما داستان‌هایی بوجود آمد و نمی‌خواهم در مورد آن صحبت کنم.
    سرمربی استقلال با اشاره به اینکه هم‌اکنون خبری از مجیدی ندارد گفت: فتح‌الله‌زاده دنبال حفظ سرمایه‌های ملی است، او مدیر خوبی است و قصد دارد در خانواده تعامل به وجود بیاورد. من خبری از مجیدی ندارم. باید به رای و نظر مردم احترام بگذاریم. دموکراسی نیز به همین معناست. اگر مجیدی راغب باشد که مردم را خوشحال کند، ابراز تمایل خود را در مورد حضور در استقلال عنوان کند.
    وی افزود: لیست ما جا دارد و به خاطر مردم و زحمات خود او، مجیدی می‌تواند در استقلال بازی کند این گونه نیست که اگر قلعه‌نویی کسی را دوست نداشت سرمایه‌سوزی کنیم. خودم پیشنهاد دادم مجیدی بیاید. مجیدی تماسی تاکنون نگرفته و از او خبری ندارم.
    سرمربی تیم استقلال درباره هم گروهی این تیم در گروه مرگ لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد: تیم‌ها در آسیا پیشرفت زیادی کرده اند. هم اکنون با 5 سال پیش جای مقایسه‌ای وجود ندارد. تمام تیم‌ها میلیاردی هزینه می‌کنند. البته ما هم استقلال هستیم. بازیکنان بزرگی داریم و از همه مهمتر پشتوانه بزرگی چون هواداران را داریم. این هم از شانس من است که هر سال که در آسیا ظاهر می‌شویم در گروه مرگ قرار می‌گیریم.
    وی درباره نشان شوالیه مدیرعامل استقلال یادآور شد: من چند سال بود که می‌خواستم در کلاسی شرکت کنم تا مدرکی بگیرم. 2سال گذشته که قرار بود در سپاهان برای بار سوم سرمربیگری کنم نوبت من شده بود اما بنا به اتفاقاتی در سپاهان نماندم و به تراکتورسازی رفتم و به خاطر مردم آذربایجان در این کلاس شرکت نکردم. ورودی این کلاس هم 3 هزار یورو بود. همین کلاس مربیگری حرفه‌ای که فدراسیون برگزار کرد از مربیان پول گرفتند اگر فتح‌الله‌زاده با این نشان سوءاستفاده یا مسئله‌ای به وجود آورد با آن باید برخورد کرد. باید دید که جایگاه حرفه‌ای این نشان کجاست. هم اکنون رادیو و تلویزیون تمام مشکلات را کنار گذاشتند و فقط به نشانه شوالیه فتح‌الله‌زاده می‌پردازند.

18. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

محمدجان شمادیگه چرا؟
    این ها همه فیلم حاجیه!
    آخه کی باورش میشه امیر با فرهاد توی یه تیم باشن؟
    مگه در جریان آخرین درگیری بینشون نبودی؟
    این ها همه عوام فریبیه....ما که باورمون نمیشه.
    نه والا داداش من از درگیریشون خبر ندارم فقط میدونم مشکل دارن . اما سر چی رو نمیدونم اگه کسی میدونه یه مختصر توضیحی بده

20. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •