تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 95 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای میلان باید تغییر می‌کردم

ستاره کوچک میلان، نیانگ، می‌گوید آدریانو گالیانی به وی فهماند که باید تغییر کند، به این منظور که منظم‌تر شود.

نیانگ در تابستان 2012 به میلان ملحق شد. او بعد از آن که به دلیل خارج شدن پنهانی از کمپ تمرینی با چند تا از هم تیمی‌هایش برای رفتن به میهمانی شبانه از تیم ملی زیر 21سال فرانسه اخراج شد، سر خط خبری همه خبرگزاری‌ها شده بود.

این بازیکن 18 ساله به روزنامه کوریره دلا سرا گفت: من بیشتر تمرین و تلاش می‌کنم، زیرا معمولاً من انتخاب اول برای بازی نیستم. من باید هر روز تمرین کنم، زیرا روبینیو بهتر از من است، و من برای این که جایی در تیم داشته باشم باید تلاش کنم.

طرز فکر، در فرانسه با ایتالیا متفاوت است، اینجا باید رفتارهایت حرفه‌ای تر باشد. به من گفتند که بیشتر روی فوتبالم تمرکز کنم، و در تمام جنبه‌های زندگیم بیشتر دقت کنم.

نیانگ که به پسر بد مشهور است، این شهرت خود را هنوز نگه داشته است بعد از آنکه توسط پلیس، به دلیل رانندگی بدون گواهینامه متوقف شد.

نیانگ ادامه می‌دهد: برای مثال، در ایتالیا آنها در رژیم غذایی بسیار سخت‌گیر هستند، که این یک چیز اساسی برای جلوگیری کردن از مصدومیت است. بعد از اتفاقاتی که رخ داد گالیانی بسیار عصبانی شد و به من فهماند که باید تغییر کنم.

میلان شانس بزرگ من است و من نمی‌توانم این شانس را به خاطر کلوپبهای شبانه، ماشین و دیگر چیزها به هدر بدهم. من باید از این فرصت خود به طور کامل استفاده کنم تا بتوانم به یک بازیکن مهم برای میلان تبدیل شوم.

نیانگ هنوز اولین گل خود را در سری‌آ به ثمر نرسانده است، ولی او می‌گوید که این را برای یک مناسبت ویژه نگه داشته است. نیانگ در این مورد می‌گوید: امیدوارم آن را در داربی میلان به ثمر برسانم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ال‌شراووی دیدار مقابل پارما را از دست خواهد داد

استفان ال‌شراووی به احتمال فراوان دیدار مقابل پارما را از دست خواهد داد، چرا که وی باید با آمادگی کامل برای دیدار مهم میلان مقابل بارسلونا حضور داشته باشد.

هفته 25 سری‌آ 13-2012 با دیدار میلان مقابل پارما در استادیوم سن‌سیرو آغاز خواهد شد. این دیدار به این علت در روز جمعه برگزار می‌شود که میلان از فرصت کافی و لازم برای ریکاوری و صف‌آرایی برای دیدار مقابل بارسلونا از چهارچوب مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا برخوردار باشد.

ال‌شراووی در تمرینات روز گذشته میلان به طور کامل حاضر نبود، و این نشان می‌دهد که آلگری تصمیم گرفته برای رفع خستگی‌های مکرر این مهاجم 20ساله، کمی به او استراحت بدهد.

این در حالی بود که کوین کنستانت و جامپائولو پاتزینی به طور کامل به تمرینات میلان بازگشته‌اند، و به احتمال فراوان در دیدار مقابل پارما در لیست قرار خواهند گرفت.

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گالیانی: میلان ترسی از بارسلونا ندارد

مدیر میلان منتظر بازی دو تیم در لیگ قهرمانان است و گفته این رقابت‌ها با مسابقات دیگر فرق می‌کند.

سایت گل – آدریانو گالیانی، مدیر ارشد اجرایی میلان با اشتیاق منتظر بازی مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان با بارسلونا است.

کاتالان‌ها از بخت‌های اصلی قهرمانی هستند و گالیانی می‌گوید: «بارسلونا مدت‌هاست بهترین تیم اروپا است. اما ما کاملا خونسرد هستیم و ترسی نداریم.

لیگ قهرمانان با لیگ‌های دیگر متفاوت است چون در آن باید حداکثر تلاش خود را انجام دهید تا به دور بعد برسید.»

میلان و بارسلونا فصل گذشته هم در مرحله گروهی و هم در مرحله یک‌چهارم نهایی با هم بازی کردند. گالیانی می‌گوید: «عجیب است. با این حساب ما شش بار در این دو فصل با آنها بازی می‌کنیم.»

AC Milan unworried by Barcelona tie, insists Galliani

4. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده برای دیدار مقابل پارما :

دروازه بان : آبیاتی - گابریل - پتکوویچ

مدافع : آباته - دی شیلیو - یپس - زاپاتا - زاکازدو - مکسس - کونستانت

هافبک : مونتولیوو - نوچرینو - ترائوره - بواتنگ - فلامینی - مونتاری

مهاجم : بالوتلی - پاتزینی - بویان - نیانگ

مصدومین : بونرا - روبینیو - الشاراوی - آنتونینی - آملیا - دی یانگ - سالامون

محروم : آمبروزینی

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بالوتلی : کمی تا رسیدن به مرز آمادگی کامل فاصله دارم

میلان موفق شد در یک دیدار ارزشمند برابر پارما در سن سیرو از هفته 25 سری آ ایتالیا با نتیجه 2-1 و گلزنی دوباره بالوتلی به پیروزی برسد تا موقتا به رده سوم جدول صعود کند

در این بازی بازیکنان مهمی از جمله الشعراووی،آباته و مکسس به دلیل استراحت بیشتر در آستانه دیدار حساس برابر بارسلونا در لیگ قهرمانان استراحت داده شدند اما بالوتلی با زدن گلی فوق العاده از روی ضربه ایستگاهی یک برد ارزشمند را برای روسونری به ارمغان آورد و پس از پایان بازی گفت که قبل از اینکه ضربه ایستگاهی را بزند به نیانگ چه چیزی گفته.بازیکنی که ظاهرا از اینکه ماریو به او اجازه زدن ضربه ایستگاهی را نداد ابتدا ناراحت شد اما پس از گل شدن آن در شادی پس از گل سهیم بودند.

او پس از پایان بازی در صحبت هایی کوتاه به اسکای اسپورت ایتالیا گفت " امشب دو ضربه ایستگاهی را از دست دادم و در هنگام زدن ضربه سوم ایستگاهی به نیانگ گفتم که اگر این ایستگاهی را از دست دادم او می تواند بعدی را بزند"

سوپر ماریو در پایان گفت " با تمام این اوصاف من با بازی در یک سطح ثابت در آستانه بازگشت به فرم ایده آل خود هستم"

این چهارمین گل بازی بالوتلی در سومین بازی متوالی اش برای میلان بود.

تمجید آلگری از نیانگ و بالوتلی

ماسیمیلیانو آلگری بعد از نمایش قابل قبول ماریو بالوتلی و ام‌بایه نیانگ در دیدار مقابل پارما به تمجید از دو مهاجم جوان خود پرداخت.

ملی‌پوش ایتالیایی میلان امشب در دیدار میلان مقابل پارما از هفته 25 سری‌آ 13-2012 موفق شد گل دوم تیم خود را از روی یک ضربه آزاد و به زیبایی به ثمر برساند. همچنین ام‌بایه نیانگ، مهاجم 18 ساله و فرانسوی، میلان نیز به مانند چند دیدار اخیر در ترکیب ثابت روسونری قرار گرفته، و یکی از بهترین‌های میلان در این دیدار خانگی بود.

آلگری در پایان این دیدار که با برتری 2-1 شاگردانش همراه بود به تمجید از عملکرد مهاجمان جوان خود پرداخت: من فکر می‌کنم که باشگاه در مورد خرید ماریو بسیار موفق عمل کرد. این تصمیم در شرایط بسیار حساسی گرفته شد، و کاملاً به بهبود عملکرد میلان در مسیر این فصل سری‌آ کمک کرد.

ما در حال انجام یک بازگشت بزرگ هستیم، و من از عملکرد بازیکنانم راضی هستم. نیانگ در دیدار امشب بسیار تلاش کرد، او بسیار جوان است، اما در چنین سن پایینی بسیار به میلان کمک کرده است.

میلان در 3 دیدار آینده خود باید برابر سه حریف قدرتمند، بارسلونا، اینتر، و لاتزیو قرار گیرد.

ژاوی احتمالاً بازی با میلان را از دست می‌دهد

دستیار بارسلونا، جوردی رورا، اعلام کرد که ژاوی ممکن است بازی مقابل میلان در لیگ قهرمانان را از دست بدهد.

طرف اسپانیایی، بارسلونا، چهارشنبه آینده به ایتالیا سفر می‌کند تا در ورزشگاه سن‌سیرو مقابل میلان و در چهارچوب دور رفت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا 13-2012 بازی کنند.

اما مربی بارسلونا می‌گوید احتمال دارد این هافبک ستاره نتواند از بند مصدومیت خارج شود تا مقابل میلان بازی کند.

او در نشست خبری گفت: آیا ژاوی بازی می‌کند؟ ما باید چند روز بیشتر صبر کنیم، فقط آن موقع است که می‌فهمیم.

این بازیکن که توانسته است با تیم ملی اسپانیا برنده جام‌جهانی شود، از آغار ماه فوریه به دلیل گرفتگی عضله نتوانسته با بارسلونا در میادین حاضر شود.

8. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تمام بلیط های سن سیرو برای چهارشنبه شب سولداوت شده

مصاحبه کامل گالیانی پیرامون آخرین شرایط میلان و اسکودتو فصل آینده..

گالیانی در تازه ترین صحبت های خود در آستانه دیدار حساس چهارشنبه شب برابر بارسلونا گفت که میلان آماده قهرمانی اسکودتو در فصل آینده است.

میلان موفق شد جمعه شب در ورزشگاه سن سیرو پیش از رویارویی چهارشنبه شب برابر بارسلونا به یک برد ارزشمند برابر پارما برسد تا موقتا به رده سوم جدول رده بندی سری آ صعود کند.

در این بازی بالوتلی چهارمین گل فصلش طی سه بازی گذشته را به ثمر رساند در حالی که در آخرین لحظات پایانی نقل و انتقالات زمستانی در یک انتقال جنجالی راهی میلان شد.

گالیانی در این رابطه گفت "می توانید چیزهای متفاوتی بگویید چرا که ما نمی توانیم به گذشته بازگردیم و اشتباهات اوایل فصل را جبران کنیم اما ما در حال مدیریت یک فرم فوق العاده هستیم و در حال حاضر برای دو یا دست کم سه روز هر چند موقتا به رده سوم جدول صعود کرده ایم.پیروزی که بر روی ضربه ایستگاهی فوق العاده بالوتلی به دست آمد."

میلان در این فصل از رقابت های سری آ شروع بسیار ضعیفی داشت اما در حال حاضر با کسب ششمین پیروزی در سال 2013 جایگاه لاتزیو در رتبه سوم جدول را بگیرد.گالیانی در این باره گفت "به یاد ندارم که ماریو چنین ضربات ایستگاهی محکمی را پیش از این زده باشد او یکی از مهاجمان ترسناک برای هر تیمی است"

هر چند که بالوتلی ضربه کاشته را به گل تبدیل کرد اما پیش از آن ام بایه نیانگ از اینکه بالوتلی اجازه زدن ضربه ایستگاهی را به او نداد ناراحت شده بود هر چند که بعد از آن در شادی پس از گل با یکدیگر سهیم بودند"کار تیمی بسیار خوبی بود و بالوتلی کار درستی کرد که ضربه ایستگاهی را خودش زد چرا که ام بایه نیانگ توسط هم تیمی هایش تحت فشار بود."

گالیانی در ادامه گفت " با شروع سال 2013 میلادی ما عملکرد و فرم فوق العاده ای را مدیریت کرده ایم و از هفت بازی پنج پیروزی و دو تساوی کسب کردیم که بسیار عالی است.بازیکنان بسیار جوانی در ترکیب داریم و مهمتر اینکه اکثر جوان های ایتالیایی ما اخیر به تیم ملی نیز دعوت شدند.

سال آینده این تیم بسیار یکدست و قابل تکیه خواهد شد که کاملا آماده کسب اسکودتو خواهد بود"

میلان در حال حاضر به بازی حساس چهارشنبه شب برابر بارسلونا از دور رفت مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ قهرمانان فکر می کند هر چند که بالوتلی نمی تواند در این فصل لیگ قهرمانان میلان را همراهی کند.

گالیانی گفت " ما زوج استفان الشعراووی و پاتزینی را خواهیم داشت بنابراین ما خط حمله خوبی برای این بازی داریم با توجه به اعتماد به نفسی که در بازی های سال گذشته با آنها کسب کردیم"

میلان طی دو فصل گذشته چهار بار برابر بارسلونا قرار گرفته اما روسونری هرگز نتوانسته از ماه اکتبر 2004 بارسلونا را شکست بدهد.

گالیانی در پایان گفت " در دور برگشت بازی سال گذشته ما عملا شانس صعود به دور بعد این رقابت ها را داشتیم اما متاسفانه اشتباهاتی از جمله اشتباهات داوری مانع از آن شد.این اوج خوش شانسی نیست که با بارسلونا دوباره هم قرعه شوید اما اگر به سال گذشته نگاه کنیم می بینیم که جایی که همه منتظر فینال رئال و بارسا بودند اما در نهایت با فینال چلسی و بایرن مونیخ این رقابت ها به پایان رسید.برای بازی با بارسلونا تمام بلیط های سن سیرو فروخته و به اصطلاح سولداوت (ظرفیت تکمیل ) شده"

10. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

استفان الشراوی مگه مصدومیتی براش پیش اومده؟ یک خبر تو سایت ورزش 3 خوندم گالیانی گفته بود سعی میکنیم الشراوی به بازی مقابل بارسا برسونیم

12. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مثل این که زانوی الشاراوی در بازی مقابل کالیاری یک مقدار دچار التهاب شده و آلگری هم به همین دلیل مقابل پارما اونو بازی نداد تا مشکلش بدتر نشه.
    ولی به احتمال زیاد به این بازی میرسه و فکر کنم امروز هم به همراه تیم تمرین کرد.

14. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

MILAN KITS 2013-14

Home

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Away

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باربارا برلوسکنی: میلان می‌تواند یک مسی در خانه بسازد

بارابارا برلوسکنی، دختر سیلویو برلوسکنی و یکی از مدیران باشگاه میلان، در مورد وضعیت میلان می‌گوید، وی معتقد است که میلان همچنان باید مسیر باشگاهی چون بارسلونا را در پرورش استعدادهای جوان پیش بگیرد.

میلان در تابستان 2012 دچار تغییرات بزرگی شد، بسیاری از نام‌های بزرگ و پابه‌سن‌گذاشته رخت از این تیم بربستند، و میلان متشکل شد از جوانانی که نسل آینده این باشگاه را تشکیل خواهند داد، بنابراین نباید تعجب کرد که اکنون بهترین بازیکن میلان مهاجمی باشد که تنها 20 سال سن دارد.

استفان ال‌شراووی محصول آکادمی میلان نیست، اما نمونه بارزی از وعده و وعیدهای سران میلان مبنی بر جوان‌گرایی در سال‌های پیش‌رو است. بارابارا برولوسکنی ابراز امیدواری می‌کند که میلان با اتکا به سیاست جدید باشگاه بتواند بازیکنانی همچون مسی در میلانلو پرورش دهد.

در همین رابطه مصاحبه باربارا برلوسکنی با نشریه دپورتیوو ال‌موندو را می‌خوانید.

در میلان انقلابی رد حال رخ‌دادن است، و باشگاه سعی دارد که به جوانان اتکا کند. ما با نگاه به آکادمی لاماسیا بارسلونا سعی بر این داریم که بتوانیم بخش جوانان خود را بیش از پیش فعال کنیم. ما نیاز به این داریم که بازیکنان جوان ما بتوانند راه به تیم اصلی پیدا کنند.

در نهایت ما به بازیکنانی نیاز داریم که در تیم پریماورا (جوانان) میلان حضور داشته باشند، و با فلسفه باشگاه رشد کرده باشند. ما میلان هستیم، به طور تاریخی، ما اولین باشگاهی هستیم که توانستیم بازیکنان بزرگی را با تکیه بر اصول و ارزش‌های خود پرورش دهیم.
    ما باید به آن مسیر بازگردیم، مانند مسیری که بارسلونا با لاماسیا در پیش گرفته است. ما این توان را نداریم که لیونل مسی را از بارسلونا خریداری کنیم، اما این توانایی را در اختیار داریم که بازیکنی در طراز وی را در میلانلو بپرورانیم.

بالوتلی؟ حضور او در میلان نشان می‌دهد که میلان همچنان از توانایی مالی برای حضور ستاره‌ها در این باشگاه را دارا می‌باشد.

در راستای سیاست‌های جدید باشگاه، میلان این توانایی را دارد که در کنار پرورش استعدادهای جوان، بازیکنانی را که مد نظر مسئولان فنی باشگاه می‌باشند را نیز خریداری کند.

بازیکنی که از تیم فعلی بارسلونا مورد علاقه من است و می‌خواهم او را با پیراهن میلان ببینم؟ من جرارد پیکه، سرخیو بوسکتس، و ژاوی ارندانز را انتخاب می‌کنم. قدرت اراده در این بازیکنان ستودنی‌ست.

چهار توپ طلا برای مسی؟ مسی یک بازیکن خارق‌العده است، و این جزو شگفتی‌های فوتبال است. با اتکا به استعدادهای ذاتی، بازیکنان به الگو تبدیل می‌شوند. مسی نمونه بارزی از حرفه‌ای‌گری و جدیت در فوتبال است. او بازیکن بزرگی است، اما همچنین به شخصیتی نیز مرد بزرگی‌ست.

فوتبال در اروپا همچنان یک صنعت رو به گسترش است. اگر یک تیم فوتبال در دوران امروزی تمایل به پیشرفت دارد، مخصوصاً موفقیت در لیگ قهرمانان که مهمترین رویداد فوتبال محسوب می‌شود، باید وسعت نگاه خود را به تمام جهان گسترش دهد.
    در میلان، ما در ایتالیا موفق بوده‌ایم، اما اکنون نیاز داریم که با توجه به وضعیت مارکت بتوانیم وضعیت خود را د سطح اروپا و جهان نیز ترقی دهیم. فوتبال باید حول محور سرگرم‌بودن بچرخد، میلان همیشه نمایش‌های بزرگی را ارائه داده است، همانگونه که بارسلونا نیز در این امر موفق بوده است.
    میلان اکنون در فکر سرمایه‌گذاری در بازارهای چین و ایالات متحده امریکاست.

میلان به شدت در جهت مبارزه با نژادپرستی در فوتبال تلاش می‌کند. این برای ما بسیار مهم است، چرا که فوتبال باید در جهت آموزش همگان باشد، ما نمی‌توانیم تظاهر کنیم که در فوتبال نژادپرستی وجود ندارد.
    مارتین لوتر کینگ روزی گفت: "چیزی که مرا نگران می‌کند در مورد غم و اندوه ویرانی، خشم، ناصداقتی، بی‌اخلاقی، و.. نیست، چیزی که مرا نگران می‌کند سکوت خوبی‌هاست."

18. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پرتزیوسی: میلان از ما درباره بازیکنی سئوال کرد

رئیس باشگاه جنوا، انریکو پرتزیوسی، اعلام کرد که باشگاه میلان در مورد یکی از بازیکنان این تیم از وی سئوال کرده است.

باشگاه جنوا همواره روابط حسنه‌ای با میلان داشته است، و در طول سال‌های اخیر همواره شاهد رد و بدل شدن بازیکنان متعددی میان این دو باشگاه دوست بوده‌ایم. اما در تازه‌ترین سخنان، پرتزیوسی عنوان می‌کند که آدریانو گالیانی، نائب‌رئیس میلان، در آخرین ملاقات خود با وی، از او در مورد یکی از بازیکنان جنوا درخواست اطلاعات کرده است.

پرتزیوسی در مصاحبه با اسکای ایتالیا گفت: گالیانی مرا فراخواند و در مورد یکی از بازیکنان تیم ما با من صحبت کرد. اما متاسفانه، من نمی‌توانم نام آن بازیکن را نام ببرم.

شایعات به وجود آمده در ایتالیا نشان می‌دهد که بازیکن مد نظر گالیانی، یوراچ کوچکا بوده است. اما در همین حال، رئیس 64ساله باشگاه جنوا از تایید این مطلب سر باز زد. اما وی همچنین تایید کرد که هافبک اسلواک جنوا از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است، و او را بازیکنی در کلاس جهانی می‌داند.

پرتزیوسی ادامه داد: کوچکا بازیکن بسیار خوبی است. فکر می‌کنم او در هر باشگاه اروپایی با موفقیت همراه خواهد بود. اما در حال حاضر او در جنوا بسیار خوشحال است.

برلوسکنی برای مسی مامور ویژه می‌خواهد

رئیس باشگاه میلان، سیلویو برلوسکنی برای مهار لیونل مسی در دیدار میلان مقابل بارسلونا که چهارشنبه پیش‌روز برگزار خواهد شد مامور ویژه می‌خواهد.

بهترین بازیکن سال 2012 به انتخاب فیفا، در چهارچوب مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا 13-2012 به همراه یاران خود در سن‌سیرو میهمان روسونری خواهد بود.

نخست‌وزیر سابق ایتالیا در مورد این دیدار حساس در این مرحله عنوان کرد: شکست دادن بارسلونا بسیار دشوار است. من هنوز فرصت کافی برای صحبت با ماسیمیلیانو آلگری در این مورد پیدا نکرده‌ام. اما مطمئناً به او نخواهم گفت که از چه نفراتی در این دیدار استفاده کند. هرگز این کار را نکرده‌ام.

من به خوبی می‌دانم که نقش رئیس باشگاه و مربی باشگاه چیست، من به این مقام‎ها احترام می‌گذارم، اما این را هم باید بگویم که رئیس یک باشگاه این حق را دارد که به مربی خود توصیه‌هایی را گوشزد کند. در مورد این دیدار، توصیه من این است که برای مهار لیونل مسی یک مامور ویژه مشخص شود.

برلوسکنی در عین اینکه ادعا می‌کند سخنان او در باشگاه و در میان کادر فنی به کسی تحمیل نمی‎شود همچنین در مور آینده آلگری در میلان گفت: اگر یک رئیس باشگاه با سرمربی خود موافق نباشد و از کار وی راضی نباشد او را اخراج می‎‌کند. آلگری هنوز اینجاست، و برای یک فصل دیگر با میلان قرارداد دارد.

20. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •