سلام دوستان
من ساکن سوئد هستم میخواستم بدونم تنها راه درست نشون دادن زیرنویس فارسی تو تلوزیون سامسونگ فقط همینه ؟
مدل تلوزیون من eu40c7705 اینجا هم دیگه به هیچ چیز دسترسی ندارم . لطفا اگر راهی داره از ما دریغ نکنید .
سلام دوستان
من ساکن سوئد هستم میخواستم بدونم تنها راه درست نشون دادن زیرنویس فارسی تو تلوزیون سامسونگ فقط همینه ؟
مدل تلوزیون من eu40c7705 اینجا هم دیگه به هیچ چیز دسترسی ندارم . لطفا اگر راهی داره از ما دریغ نکنید .
دوست عزیز
برای این منظور این پست را مطالعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز من تلویزیون UA40F6400AR سامسونگ گرفتم میتونم وارد منو مخفی بشم و برای unlock کردن منو طبق دستورالعمل گفته شده کنترل دست ساز درست میکنم و دو فایل صوتی هم دانلود کردم برای امتحان کردن کنترل دست ساز اون رو میزنم به گوشیم و از داخل دوربین یه گوشی دیگه به دیودها نگاه میکنم و فایل ها رو اجرا میکنم اما هیچ نوری نمیبینم که طبق گفته یکی از اعضا کنترل زمانی درست است که نورش رو توی دوربین ببینیم لطفا کمک کنید از همگی ممنونم.
دوست عزیز
باید سعی کنید که پایه ها به هم اتصالی نکند و برا این منظور از نوارچسب برای عایق کردن پایه ها استفاده کنید و اگر خودتان نمی توانید از یک فرد وارد به این امور استفاده کنید .
و برای فعال سازی مدل تلویزیونتان از این تایپیک استفاده کنید.
دوست عزیز
مشگلتان چیست چرا ایمیل گذاشتید.؟
سلام یه سوال دارم ایا ال سی دی سامسونگ 40r88دیجیتال داره یا نه؟
دوست عزیز
خیر قابلیت ندارد.
سلام .. آیا با این روش ( ساخت LED مادون قرمز که تو پست اول آموزش داده شده ) میشه با استفاده از نرم افزارهای REMOTE میشه گوشی های آندرویدی رو به کنترل تبدیل کرد ..
دوست عزیز
برای این منظور از این تایپیک استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)