من انتخاب رشته کردم حالا اگه نظرم در مورد ترتیب رشته ها عوض شد میتونم اصلاحش کنم؟
سایت سنجش نوشته که فقط یک بار حق انتخاب رشته دارید بعد یه جا دیگه لینک ویرایش گذاشته.این یعنی چی؟
من انتخاب رشته کردم حالا اگه نظرم در مورد ترتیب رشته ها عوض شد میتونم اصلاحش کنم؟
سایت سنجش نوشته که فقط یک بار حق انتخاب رشته دارید بعد یه جا دیگه لینک ویرایش گذاشته.این یعنی چی؟
چقدر زود عجله داشتی مگه ؟ ببین یکبار هم می تونی ویرایش کنی فکرات رو درست و حسابی بکن این دیگه فرصت آخرته عجله هم نکن
یکی جواب منم بده
سلام به همه
من امسال دومین کنکوری بود که دادم و رتبه ام 4523 منطقه 2شد و با این شرایط پزشکی نمیتونم قبول شم می خواستم بپرسم اگه امسال انتخاب رشته نکنم و یک سال دیگه ام بخونم تا شاید سال بعد پزشکی قبول بشم مشکلی که برام پیش نمیاد یعنی می تونم سال دیگه ام کنکور بدم ،یا نه باید همین امسال انتخاب رشته کنم ،ضمن اینکه من مشکل سربازی ام ندارم.
دست عزیز اصلا قانون خاصی نیست تو این زمینه ! شما نسبت به علاقه مندیتون رشته ها رو میچینین ! شاید شبانه یه جایی بیشتر مورد علاقتون باشه تا روزانه همون رشته تو یه استان دیگه !
حتی الامکان رشته های شبانه رو تو شهر خودت بزن !
به خاطر خوابگاه اینو میگم چون خیلی از دانشگاهها خوابگاه نمیدن به بچه های شبانه !
اگه انتخاب رشته نکنید هیچ مشکلی پیش نمیاد رشته هایس روزانه نیمه متمرکز وبین الملل رو قبول بشید حق شرکت در آزمون 92 رو ندارید.
بر اساس علاقه رشته ها رو مرتب کن دانشگاهها رو هم همینطور حالا اگه رشته ای روزانش رو می تونی قبول بشی اونو بالاتر از شبانش بزن.
این دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین ربطی به واحد های بین الملل داره یعنی از لحاظ شهریه به اون صورت هست یا اصلا ربطی نداره فقط اسمش بین الملله
خوب من امسال خیلی از رشته های روزانه و...رو میتونم قبول بشم .منظورتون اینه که اگه انتخاب رشته کنم ودر یکی از رشته های روزانه قبول بشم سال بعد نمیتونم کنکور بدم ولی اگه کلا انتخاب رشته نکنم میتونم کنکور سال بعد شرکت کنم .منظورتون رو درست فهمیدم؟
آره . اینطوریهخوب من امسال خیلی از رشته های روزانه و...رو میتونم قبول بشم .منظورتون اینه که اگه انتخاب رشته کنم ودر یکی از رشته های روزانه قبول بشم سال بعد نمیتونم کنکور بدم ولی اگه کلا انتخاب رشته نکنم میتونم کنکور سال بعد شرکت کنم .منظورتون رو درست فهمیدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)