تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 281 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

داره خودمونی میشه ahamid555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    فردا!

پيش فرض

من انتخاب رشته کردم حالا اگه نظرم در مورد ترتیب رشته ها عوض شد میتونم اصلاحش کنم؟
    سایت سنجش نوشته که فقط یک بار حق انتخاب رشته دارید بعد یه جا دیگه لینک ویرایش گذاشته.این یعنی چی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من انتخاب رشته کردم حالا اگه نظرم در مورد ترتیب رشته ها عوض شد میتونم اصلاحش کنم؟
    سایت سنجش نوشته که فقط یک بار حق انتخاب رشته دارید بعد یه جا دیگه لینک ویرایش گذاشته.این یعنی چی؟
    چقدر زود عجله داشتی مگه ؟ ببین یکبار هم می تونی ویرایش کنی فکرات رو درست و حسابی بکن این دیگه فرصت آخرته عجله هم نکن

3. این کاربر از saeed 1428 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بچه ها من میخوام تو انتخاب رشتم دانشگاههای شبانه رو هم بزنم
    به نظرتون چه جوری اولویتم رو قرار بدم
    اول همه ی رشته های روزانه رو بزنم بعد همه ی رشته های شبانه رو یا اینکه بعد از هر رشته ی روزانه رشته ی شبانش رو بزنم؟
    اصلا فرقی میکنه بین این دو انتخاب؟
    یکی جواب منم بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به همه
    من امسال دومین کنکوری بود که دادم و رتبه ام 4523 منطقه 2شد و با این شرایط پزشکی نمیتونم قبول شم می خواستم بپرسم اگه امسال انتخاب رشته نکنم و یک سال دیگه ام بخونم تا شاید سال بعد پزشکی قبول بشم مشکلی که برام پیش نمیاد یعنی می تونم سال دیگه ام کنکور بدم ،یا نه باید همین امسال انتخاب رشته کنم ،ضمن اینکه من مشکل سربازی ام ندارم.

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دست عزیز اصلا قانون خاصی نیست تو این زمینه ! شما نسبت به علاقه مندیتون رشته ها رو میچینین ! شاید شبانه یه جایی بیشتر مورد علاقتون باشه تا روزانه همون رشته تو یه استان دیگه !
    حتی الامکان رشته های شبانه رو تو شهر خودت بزن !
    به خاطر خوابگاه اینو میگم چون خیلی از دانشگاهها خوابگاه نمیدن به بچه های شبانه !

7. این کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه
    من امسال دومین کنکوری بود که دادم و رتبه ام 4523 منطقه 2شد و با این شرایط پزشکی نمیتونم قبول شم می خواستم بپرسم اگه امسال انتخاب رشته نکنم و یک سال دیگه ام بخونم تا شاید سال بعد پزشکی قبول بشم مشکلی که برام پیش نمیاد یعنی می تونم سال دیگه ام کنکور بدم ،یا نه باید همین امسال انتخاب رشته کنم ،ضمن اینکه من مشکل سربازی ام ندارم.
    اگه انتخاب رشته نکنید هیچ مشکلی پیش نمیاد رشته هایس روزانه نیمه متمرکز وبین الملل رو قبول بشید حق شرکت در آزمون 92 رو ندارید.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بر اساس علاقه رشته ها رو مرتب کن دانشگاهها رو هم همینطور حالا اگه رشته ای روزانش رو می تونی قبول بشی اونو بالاتر از شبانش بزن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین ربطی به واحد های بین الملل داره یعنی از لحاظ شهریه به اون صورت هست یا اصلا ربطی نداره فقط اسمش بین الملله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگه انتخاب رشته نکنید هیچ مشکلی پیش نمیاد رشته هایس روزانه نیمه متمرکز وبین الملل رو قبول بشید حق شرکت در آزمون 92 رو ندارید.
    خوب من امسال خیلی از رشته های روزانه و...رو میتونم قبول بشم .منظورتون اینه که اگه انتخاب رشته کنم ودر یکی از رشته های روزانه قبول بشم سال بعد نمیتونم کنکور بدم ولی اگه کلا انتخاب رشته نکنم میتونم کنکور سال بعد شرکت کنم .منظورتون رو درست فهمیدم؟

12. این کاربر از msadeghsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب من امسال خیلی از رشته های روزانه و...رو میتونم قبول بشم .منظورتون اینه که اگه انتخاب رشته کنم ودر یکی از رشته های روزانه قبول بشم سال بعد نمیتونم کنکور بدم ولی اگه کلا انتخاب رشته نکنم میتونم کنکور سال بعد شرکت کنم .منظورتون رو درست فهمیدم؟
    آره . اینطوریه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •