کارت گرافیک و CPU رو هم ذکر کنین. و اینکه روی چه تنظیماتی (Low-Medium-High) اجرا کردید؟
کارت گرافیک و CPU رو هم ذکر کنین. و اینکه روی چه تنظیماتی (Low-Medium-High) اجرا کردید؟
روی low
cpu, 8500
vga gt 630 2g
دوستان من نسخهreloaded این بازی رو سیستمم نصب کردم
این پرشی که تصویر بازی داره وقتی دمو داره پخش میشه برای شما هم همینجوریه
بازی رو بالاترین حالت راحت اجرا شد ولی این مشکلش بدجور رو اعصابه![]()
از همون موقع که تو ورزشگاه شروع کرد ه-ک کردن معلوم بود در چه حدیه تا اون موقع که توی ماشین چراغ قرمز هارو دستکاری می کرد. تصادفات رانندگیش و ماشین هاش هم اینقدر بد کار شده بود روش که بلافاصله دلزده می کرد آدمو. بازی اوپن ورلد باید اول از همه روی وسایل نقلیه توی بازی قوی کار کنه.
داستانش هم به خاطر اینکه دنبال انتقام بود خوشم اومد .
بعله اون اونجوریه....خودشون جوری خش دادن به فیلم انگار که واقعی...
بازی قشنگیه و داستانش همبه خاطر ارتباطش با دنیای کامپیوتر و ه.ک جذاب شده.وگرنه یک تمفوق العاده لوس و کلیشه ای داره! دیگه فکر کنم یه مدت دیگه بازی بسازن طرف حیوون خونگیش زیر ماشین له میشه برای پیدا کردن راننده ماشین متواری کل شهر رو میگرده و میکشه!!!
دوستان دقت کردین شما در اب هم مشغول شنا کردن باشین آیدن میتونه بازهم به ه.ک کردن ادامه بده!!!!
تو اون ماموریتی که میری اون پسربچه را پیدا کنی بعد از اون که اون دوتا ماشین اومدن طبقه بالای اون ساختمان یه دری هست باز نمیشه باید چکار کرد ممنون میشم کسی جواب بده
سلام
سیو های بازی کجاس؟
خب امشب واچ داگز رو تموم کردم، میریم تا یه نقد کوچیکی داشته باشیم :
واچ داگز بازی خوبیه و نمیشه گفت افتضاحه یا آشغاله و این حرفایی که خیلیا جو گیر میشن میزنن ! متاسفانه نمیدونم چرا گیمر های ایرانی با اینکه بازیارو مجانی بازی میکنن بازم یه چیزی طلبکارن و بازی میکنن تا ایراد بگیرن نه اینکه لذت ببرن ! واچ داگز ایده ی جالب و تازه ای داشت اما خب به خاطر اشتباهات یوبی سافت نتونست به اون چیزی که میتونست باشه تبدیل بشه !! به نظر من یوبی سافت دو اشتباه بسیار مهم انجام داد، اول دروغ گفتن های تبلیغاتی خیلی زیاد ! و دوم اینکه جدیدا داره بازی هاشو با هم ترکیب میکنه و به جرعت میتونم بگم واچ داگز مخلوطی از بازی های driver,asasin,splinter cell بود و این شاید برای سازنده ها تازگی داشته باشه ولی واقعا برای گیمر جذاب نیست ! هر چند وجود المانی مثل -- کردن ممکنه باعث متفاوت شدن مراحل نسبت به بازی های گفته شده باشه ولی متاسفانه حتی المان -- کردن هم به خوبی توی بازی پیاده سازی نشده و بیش از حد آسونه و به هیچ وجه حس -- کردن رو نمیده. به هر حال به نظر من واچ داگز با وجود مشکلاتی که داره باز هم یه بازی خوب و سرگرم کننده س که در نوع خودش جالبه :
داستان : 7/10
متاسفانه داستان بازی زیاد جالب نبود، و به ندرت دیالوگ های جذاب از شخصیت ها میشنویم. به نظرم چیزی به اسم "شخصیت پردازی" توی این بازی نداشتیم!! اما شخصا از
Aiden خوشم اومد و به نظرم خوب طراحی شده. به جز دو سه تا از صحنه های سینماتیک دیگه هیچ کدوم جذاب نبود، آخرش داستان بهتر میشه و صحنه ها قشنگ تر میشه.
گرافیک : 8/10
بازی از گرافیک خوبی برخورداره، اما متاسفانه بهینه نبودن بازی به شدت به محبوبیت این بازی ضربه زده و تقریبا همه ی ما مجبور بودیم روی low ترین تنظیمات گرافیکی بازی کنیم! وگرنه روی تنظیمات بالا به نظرم بازی نسبت به سبک open world بودنش از گرافیک خوبی برخورداره.
صداگذاری : 7/10
متاسفانه موسیقی بازی حرفی برای گفتن نداره و البته افکت های صوتی بازی قابل قبوله.
گیم پلی : 7/10
تنوع مراحل خیلی کمه و تقریبا تمامی مراحلی که بازی میکنیم یکیه !! همیشه باید به یه جا نفوذ کنی و یه -- انجام بدی یا یکیو بکشی و بعد از دست پلیسا فرار کنی !! واقعا روند مراحل فقط به همین شکله به غیر از چهار پنج تا مرحله که به دلیل داستان بازی مجبور به تنوع بودن ! -- کردن ویژگی خاص بازیه اما خوب پیاده سازی نشده و بعد از رد کردن
چند تا ACT کم کم خسته کننده و شاید مسخره به نظر بیاد که به آسونی همه چیو -- میکنی !! رانندگی هم که همه ش تو در و دیواره ولی خب کم کم عادت میکنیم و میتونیم ازش لذت ببریم !!!
امتیاز کلی : 7.25
انتظار همه ی ما از واچ داگز خیلی بالا بود شاید به خاطر همین خیلی ها از این بازی زده شدن یا خوششون نیومد، اما در کل به نظر من واچ داگز میتونه بازی خوبی برای گیمر
باشه و حداقل ارزش یک بار تموم کردنو دار![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)