تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 137 اولاول ... 4046474849505152535460100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 1365

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با سلام بنده نسخه Max.Payne.3 Repack Origami را دانلود و نصب کردم و با یک دستور تو host دسترسی به اینترنت را هم قطع کردم و خیلی راحت بازی میکردم. ولی دیروز ویروس live security platinum وارد کامپیوترم شد .
    همه چیز به هم ریخت و بعد از دو ساعت تونستم پاکش کنم. برای اجرای خیلی نرم افزارها اونها رو دوباره نصب کردم و وقتی بزی MP3 رو خواستم اجرا کنه گفت دوباره نصب بشه .
    دوباره نصبیدم ولی حالا که بازی اجرا میشه بعد از زدن دکمه enter در حالت Loading میمونه در ضمن اینترنت را هم قطع کردم و حتی کرک جدید را هم تست کردم. مشکل اینجا ست که Rockstar Socail Club قبلا Log in میکرد ولی حالا خبری ازش نیست .
    اون نرم افزار هم چند بار نصبیدم نشد که نشد. خواهشا راهنمایی کنید تا مجبور به تعویض این ویندوز لعنتی نشم.

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روی Offline Mod کیلک کردم ولی یه صفحه کامل سیاه باز میشه و فقط شکلک ماوس خودم دیده میشه!(اینترنتم هم قطعه)
    بدون هیج دکمه نمی تونی از صفحه سیاه بیرون بیای (فقط با Del+Ctrl+Delete) می تونم از صفحه سیاه خارج بشم و بعد با یه Tab جدید روبه رو شدم

فک میکنید مشکلم از کجاست؟؟!
    توی استارت ویندوز، Max Payne 3 Safe Mode رو سرچ کنین و از این طریق اجرا کنین فکر کنم مشکل حل میشه

سلام .من بازی رو ورژن بلک ب***ش رو ریختم پچ 100022 رو هم نصب کردم .بازی اجرا می شه اما هنگامی که نوشته هاش میره ارم بازی میاد میگه اینتر رو بزن
    اینتر که می زنم بعد از یک دقیقه ارور می گیره می گه باید به اینترنت وصل شم .
    حالا باید چه کار کنم؟
    اول فایل های اجرایی بازی رو از طریقی که دوستان توضیح دادن توسط فایروال Block کنین بعد هم فایروال رو که موقع نصب غیر فعال کرده بودین دوباره فعال کنین و بازیو از اول اجرا کنین
    Last edited by LeBron; 26-06-2012 at 16:51.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام من موقع نصب بازی این ارور میاد انتی ویروس هم ندارم کمکم کنید. okهم میزنم کلا از نصب میاد بیرون خیلی هم نصبش طول میکشد حدود4ساعت
    Last edited by alighasemi2012; 26-06-2012 at 17:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من بازی رو نصب کردم و همه مراحل نصبشو انجام دادم ولی اول بازی گیر میکنه و این ارور رو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .لطفا راهنماییم کنید.

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

روی گزینه view problem details کلیک کن و متن داخلش رو اینجا توی اسپویلر بزار
    خدمت شما.....

محتوای مخفی: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: MaxPayne3.exe Application Version: 1.0.0.17 Application Timestamp: 4fc81bbe Fault Module Name: nvwgf2um.dll Fault Module Version: 8.17.12.5721 Fault Module Timestamp: 4c0d6d9b Exception Code: c0000005 Exception Offset: 0038e04a OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1065 Additional Information 1: 0a9e Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Additional Information 3: 0a9e Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Read our privacy statement online: [url 
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409[/url] If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt]
    Last edited by Iman-Emperatour; 26-06-2012 at 20:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Opera-Baz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم همون ارور که واسه ایمان امپراتور میاد هست اماا من اصلا نمی تونم سوشیال رو باز کنم.. واسه اونم همین ارور رو میده
    کسی نیس جواب منو بده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Opera-Baz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازی من اینجا گیر میکنه و هر کاری میکنم راه نمیره . مشکل از کجاس ؟ یکی منو کمک کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akbar"22"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بازی من اینجا گیر میکنه و هر کاری میکنم راه نمیره . مشکل از کجاس ؟ یکی منو کمک کنه

احتمالا بازی شما ناقص هستش که امیدوارم این احتمال درست نباشه و به ادامه بازی بپردازیی ...

پروفشنال s.hidden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج - ██████████ Nobody Knows Me

پيش فرض

دوستان من آپدیت های پست اولو دانلود کردم ولی موقع اجرا این ارور ـو میدن :
    Error : Trying To Run Max Payne 3 Installer
    چیکا باید بکنم ؟؟؟؟
    یچی دیگه , وختی بازیو اجرا میکنم اون گزینه ی Offline Mode ـش کلا غیر فعال شده .
    اینو چیکارش کنم ؟؟؟

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستانی که بعد از اعمال کرک ها و آپدیت ها مشکل سیاه شدن اول بازی یا گیرکردن در Loding رو دارن حتما حتما درایور کارت گرافیکشون رو به آخرین ورژن اون آپدیت کنن و یا کسانی که از ویندوز 7 و درایور پیش فرض اون استفاده میکنن هم باید آخرین ورژن درایور کارت گرافیکشونو نصب کنن.
    به عنوان مثال کارت من 4890 و Ati هست که با نصب و آپدیت درایور به ورژن 12.4 مشکل سیاه بودن و گیرکردن بازی حل شد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •