با نرم افزار norton ghost میتونی بک آپ بگیری وقتی هم مشکل پیدا کرد اون بک آپ رو ریکاوری کنی
با نرم افزار norton ghost میتونی بک آپ بگیری وقتی هم مشکل پیدا کرد اون بک آپ رو ریکاوری کنی
ممنون از جواب شما
من لپ تاپ را یک هفته گرفتم ممکنه از بدستکور باشه
از قسمت create a new image توی windows 7 ricovery استفاده نکنم؟؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
تا جایی که من میدونم و شنیدم بهترین نرم افزار واسه بک آپ گرفتن از ویندوز این برنامه است که گفتماگه دوس داری
هر دو روش رو امتحان کن اما norton ghost یه چیز دیگه است
کلا لپ تاپهای ایسوس دارای باتریهای ضعیفی هستند وعمر مفید آنهابه یکسال هم نمیرسد.دراین مورد بیشتر تحقیق کنید که پولتان هدر نرود. !
1 سال؟واقعا؟فکر کنم بستگی به نوع استفاده هم داشته باشه.اگه خوب استفاده کنی خیلی بیشتر طول میکشه عمر باتری
100 درصد برمیگرده به نحوه استفاده!! اگر یکسره به شارژ باشه و هنور 20 درصد شارژ کم نکرده دوباره بزنی به شارژ و خلاصه سف کن شُل کن در بیاری باتزی نابود میشه! ولی باید بر اساس اصولی که توی خود دفترچه راهنماش درباره اون نوع باتری نوشته عمل کنی ک بهترین روش همونیه م خودشون میگن
هرقدر هم که درست استفاده کنی بازهم اگه باتری کیفیت نداشته باشه زود خراب میشه فعلا که ایسوس دراین مورد ضعیف کارکرده حتی msi و ایسر دراین مورد خیلی بهترند پول خودتان راالکی هدر ندهید.!
تو دفترچش نوشته چجوری عمل کنین؟![]()
داداش میشه آمار رو با سند و مدرک لینک بدی ببینم؟ روو هوا نمیشه نظر داد! اگ مشکلی بوده سری های قدیمی بوده! شما خودت آخرین لپتاپ ایسوست چی بوده؟
بله توضیح میده معمولا. باتریشونم هیچ مشکلی نداره من مادرم یه مدل داره مال 3-4 سال پیشه پدرشو هم در آورده آخ نگفته(ایسوس هست ولی مدلشو خاطرم نیست)
خودمم یه MSi GE 620dx plus دارم باتریش بد نبوده و خوب بوده ولی در کل از MSI بجز گارانتی ماتریکس چیز مثبت آنچنانی ندیدم.
حالا هم ک این مدلو گرفتم برای کارم و در کنارش گیم!! همین ک باتریش قابل تعویض هست خیلی نکته مثبتی هست به نسبت N550jv
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)