خب ساعت که درست شد. مرسی
این قابلیت اضافه شده یا مشکل فقط برای منه؟
خب ساعت که درست شد. مرسی
این قابلیت اضافه شده یا مشکل فقط برای منه؟
چرا وقتی تشکر میزنم صفحه ریلود میشه و بعد عمل میکنه ؟؟
خیلی اذیت میکنه میثم جان
لطفا مثل قبل جستجوی سریع انجمن ها که در پایین صفحه سمت چپ بود رو اضافه کنید........
بنام خدا.
سلام.
فکر کنم باید یه خسته نباشید به مدیران گفت چون الان تقریباً همه نیاز ها مثل قبلاً بر آورده شده و خیلی راحت میشه با انجمن کار کرد ضمن اینکه امکانات زیادی هم اضافه شده.
خسته نباشید.
یه درخواست دارم اینکه تگ کد Code رو توی ارسال پاسخ سریع بذارید چون من توی بخش برنامه نویسی فعالیت میکنم و برای ارسال کد از این تگ زیاد استفاده میکنم نیاز دارم که برای سریعتر پاسخ دادن از این تگ استفاده کنم.
الان چند باری میشه که میخوام کد ارسال کنم مجبور میشم روی دکمه حالت پیشرفته کلیک کنم.
پیشاپیش ممنون..
باتشکر از شما ;ولی اخه پست از کجا بیاریم !!!(چون با گوشی کار میکنم و خیلی سختمه که پست ارسال کنم ) یعنی چقدر طول میکشه تا این مشکل برطرف بشه !چند تا پست باید ارسال کنم و ایا خود این پستهایی که اینجا تو این تاپیک ارسال کردم هم حساب میشه ?راستی دکمه تشکر هم برای من بعدا فعال میشه ?
likes received در p30world فعاله یانه ؟؟؟؟؟
قسمت کسانی که دارن یه انجمن رو نگاه میکنند انگلیسی مینویسه (25 Viewing) لطفا فارسیش کنید
به نظر من اگه لوگوی بالای صفحه بیاد سمت چپ و تبلیغ بالای صفحه و قسمت لاگین بیاد سمت راست ظاهر سایت بهتر بشه!!
+
بهتره رنگ هدر روشن تر باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)