خوب اینو با میشه حل کرد! انواع برنامه ها برای این کار موجود هست!
خوب اینو با میشه حل کرد! انواع برنامه ها برای این کار موجود هست!
من تست کردم بابرنامهApp 2 SD Freeولی گزینه انتقال به SDکارت وجودنداردشایدباروت کردن ویاکاستوم رام بشودولی بارام رسمی این امکان وجودندارداگربرنامه ای می دانیدبگویدمن تست کنم درموبایلستان هم دراین موردصحبت شده ودرآخرگفته شده
یابایستی آبدیتی برای رفع این مورد بیایدیامنتظرکاستوم رامهای جدیدکه این مورددرآنهارفع شده باشدباشیم
آقا این مردم امروز طوری به نمایشگاه حمله کرده بودن که نگو!!!!!مطمئنم 70 درصد برای وقت گذرونی اومده بودن یکی اومده بود اینجوری می کرد:ااااااااااااسامسونگ یعنی جای نوکیا رو توی گوشی گرفته؟؟؟؟؟؟؟
دوران نوکیا 15 سال پیش بود
یکی با پای شیکسته اومده بود یکی دیگه اومده بود باور کنین 80 سال بیشتر سن داشت.نمی دونم هر کی هم اونجا بود فکر می کرد مخ کامپیوتره(نگید بتوچه چون که یه سری چیزا دیدیم)
خلاصه اینا عین این ندید بدیدا گیر داده بودن به s3 کنارم نمیومدن دیگه آخر سر با دعوا و هزار تا غر گوشی رو از طرف می گرفتیم.خلاصه جای بسیار مزخرفی بود خوش به حال هر کس نرفت![]()
Last edited by E.G_band; 15-06-2012 at 14:18.
دوستان این نسخه اس 3 که 2 گیگ رم داره ممکنه تو ایران واسه خرید پیدا بشه؟ میشه اینجا ازش استفاده کرد؟
سلام
گوشیهایِ سامسونگ که دو گیگ رَم داره حدوداً سه چهار مدل هست اما ظاهراً هنوز هیچکدوم نیومده بازار یا شاید هم اینکه فقط یک نوعش در خارج اومده باشه .
اما همه ی اونها پردازشگر دو هسته ای داره .
هنوز موبایلی با پردازشگر چهار هسته ای و دو گیگ رَم ساخته نشده یا حداقل هنوز اعلام نشده
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-06-2012 at 18:33. دليل: amending
عزیز پردازنده 2 هسته ای دارند ولی همون پردازنده 2 هسته ای با 4 هسته ای های A9 برابری میکنه!
پردازنده های Krait پرفورمانس بالاتری نسبت به پردازنده های ARM CORTEX A9 دارند!
سلام
حرفِ شما درسته اما حق با بنده هست .
اگر اون پردازشگرها با چهار هسته ای برابری میکرد , موبایلهای دو گیگ رَم بهتر و محبوب تر از s3 بود .
اما طبق اطلاعات سایت ارنا , درصدِ علاقمندی به s3 بالای نود درصده
اما اون گوشیهای دو گیگ رَم به ده درصد هم نمیرسه .
اگر اونها پردازشگرشون با s3 برابری میکرد , s3 اینقدر اسم در نمیکرد و مشهور نمیشد .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-06-2012 at 18:54. دليل: amending
اون مدل های سامسونگ مدل های جهانی نیستن و مخصوص یک اپراتور خاص هستند .
محض اطلاعتون هم همون 2 هسته ای ها از مدل جهانی 4هسته ای S III قوی تر هستن .قدرت هسته های Krait در حدیه که 2 هسته ای Krait بازده بیشتری نسبت به 4 هسته A9 دارن . همینطور اینکه Adreno225 ، از Mali400 MP4 که توی S III به کار رفته قوی تره .
+
LG اگه اشتباه نکنم چند مدل با 2 گیگ رم و Tegra3 معرفی کرده بود .
+
دوست عزیز ، ضمن معذرت خواهی باید خواهش کنم که لطفا اینجا رو با اطلاعات نادرست خودتون به هم نریزید .اگر اون پردازشگرها با چهار هسته ای برابری میکرد , موبایلهای دو گیگ رَم بهتر و محبوب تر از s3 بود .
شما قدرت سخت افزاری گوشی ها رو بر اساس محبوبیت می سنجید؟! =))
توی اتچمنت یه سری بنچمارک گذاشتم (اونایی رو گذاشتم که One S با چیپست مشابه همین مدل های با 2 گیگ رم سامسونگ هست بهتر عمل کرده بود) .
بقیه بنچمارک ها اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش می کنم دیگه تاپیک رو با اطلاعات اشتباهتون گمراه نکنید .
ممنون![]()
Last edited by .:PAR3A:.; 15-06-2012 at 19:51.
اون گوشی ها خیلی خیلی محدود تولید خواهند شد! و همچنین بصورت جهانی عرضه نخواهند شد!
Last edited by amir200812; 15-06-2012 at 19:54.
دی جی کالا آتیش زده به مالش و به عنوان اولین سایت و فروشگاه قیمت اس 3 رو آورد زیره 1300 و هم اکنون داره با قیمت 1290 هزار تومان میفروشه . خداییش خیلی آورده پایین .
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)