تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 65 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 642

نام تاپيک: The Walking Dead: A Telltale Game Series

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نه . پدر اون پسره که اسمش هرشل بود . اگه همون هرشل توی سریال باشه فعلا زنده است و داره با گروه ریک میره .
    یعنی تو بازی هم گروه ریک وجود داره و هرشل الان با گروه اوناس؟
    اصلا اسمش یادم نمیومد، الان گفتین یادم اومد، کاش تو سیزن 2 داستان بازی با سریالش پیوند بخوره.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یعنی تو بازی هم گروه ریک وجود داره و هرشل الان با گروه اوناس؟
    اصلا اسمش یادم نمیومد، الان گفتین یادم اومد، کاش تو سیزن 2 داستان بازی با سریالش پیوند بخوره.
    ممکنه باشن . گلن که توی اپیزود یک بود . اینا همشون توی یک داستان و دنیا هستن دیگه . ممکنه باشن .

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheilarfaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

بازی رو تموم مدم ، واقعا بهترین بازی سال بود ..... حرف نداشت ، آخرش خیلی گریه دار بود ...

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

من که هیچکدوم رو ندیدم . دقیقا توی همین سبکه ؟ (البته از اسم کمپانیش سبک بازی هاش هم معلومه)
    اما این یکی خداییش چون اپیزودیکه و همچنین حال و هواش فرق میکنه و مزه سریالش رو هم میده به نظرم معرکه ترین پروژه این شرکت باشه . بقیه رو نمیدونم دیگه ؟ یه monkey island هم توش داشت . همون monkey island خودمونه ؟
    بازی hector the detector و jurasic park که مال این شرکت هست رو حتما بازی کنید.خیلی زیباست.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

7. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره با کمی تاخیر اپیزود 5 رو هم شروع کردم و فصل اول بازی رو تموم کردم
    به نظرم در کل این بازی یکی از بازی های خیلی عالی و متفاوت امسال بودش که اگه نگیم مستحق اینه که گوتی بشه حداقلش مستحق اینه که جایزه های زیادی رو از سایت های مختلف بگیره که فعلا همینم شده و اکثر جاها به اون توجه ویژه ای کردن
    در مورد پایان بازی هم من کلا با پایان هایی که مثل فیلم های ایرانی همه چی خیلی خوب تموم میشه مشکل دارم و عاشق پایان های بااحساس و غمگینم و به نظرم در کل پایان بازی خیلی خوبه

محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان 
    آخر بازی من انتخاب کردم که کلمنتاین به طرفم شلیک کنه که اون لحظه واقعا خیلی غمگین بود و اگه قرار بود چند تا از به یادماندنی ترین سکانس های بازی های امسال رو بگم حتما یکی از اونا همین سکانس بودش...
    به نظر هم می رسه که توی فصل دوم ممکنه شخصیت اصلی همین کلمنتاین باشه که من امیدوارم همین طور باشه
    سیو فصل اول رو هم احتمالا میشه برای فصل دوم منتقل کرد

9. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

بعد از مدتها یه بازی با خط داستانی معرکه بازی کردم واقعا حقشه جایزه های زیادی بگیره

من آخرش انتخاب کردم کلمنتاین بره و شلیک نکنه ولی اگه قسمت دومش ادامه همین قسمت باشه شاید یه درمانی پیدا شد و کلم برگره تا لی رو نجات بده :دی

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بعد از مدتها یه بازی با خط داستانی معرکه بازی کردم واقعا حقشه جایزه های زیادی بگیره

من آخرش انتخاب کردم کلمنتاین بره و شلیک نکنه ولی اگه قسمت دومش ادامه همین قسمت باشه شاید یه درمانی پیدا شد و کلم برگره تا لی رو نجات بده
      محتوای مخفی: خطر 
    لی که تموم کرد دیگه . یعنی واکر شد فکر کنم . چیز دیگه ای نمیشد فهمید از اخر داستان . چون دیگه فکر کنم یه چند دقیقه ای بیشتر زنده نمیموند . تجربه هم توی این بازی نشون داده که داستان کلی بازی یکیه . یعنی شما چه لی رو میکشتین یا زنده میزاشتین توی بازی بعد سرنوشت لی دیگه تمومه و مرده به حساب میاد

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

محتوای مخفی: خطر 
    لی که تموم کرد دیگه . یعنی واکر شد فکر کنم . چیز دیگه ای نمیشد فهمید از اخر داستان . چون دیگه فکر کنم یه چند دقیقه ای بیشتر زنده نمیموند . تجربه هم توی این بازی نشون داده که داستان کلی بازی یکیه . یعنی شما چه لی رو میکشتین یا زنده میزاشتین توی بازی بعد سرنوشت لی دیگه تمومه و مرده به حساب میاد
    اره واکر شد ولی من شلیک نکردم گفتم شاید امیدی باشه بعدا یه درمانی واسه واکرها پیدا شد لی هم جایی نمیتونه بره همونجا میمونه
    Last edited by MAHY@R; 21-12-2012 at 18:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •