سرعتش شبا عالیه شبی 6.5 تا 7.5 گیگ دانلود دارم
سرعتش شبا عالیه شبی 6.5 تا 7.5 گیگ دانلود دارم
سلام و عرض ادب
دوست عزيز، تو کدوم منطقه مخابراتي آمل تشريف داريد؟
ممنونم
کسی از مرکز مخابراتی انقلاب بابل هست ؟؟؟
وضیعت سرعت چه جوریاست ؟؟؟
از چه ساعتی تا چه ساعتی اینترنت شبانه هست؟
دیگه همینه دیگه کیوان جان
گهی پُشت به زین و گهی زین به پُشت!
من به طورِ متوسط هر شب بینِ 4 تا 5 گیگ دانلود دارم
سلام و عرض ادب
دوست گلمخوب شد، فقط همون دو شب بود ديشب نزديک به 7.5 گيگ دانلود کردم
يعني خداييش خيلي ستمه، بازم سرويس شما عاليه، 4-5 گيگ خيلي خوبه، ولي اونايي که روزانه زير يک/1 گيگ دانلود شبانه دارند و در عين حال طي روز هم سرويس خوبي ندارند، واقعاً خيلي صبر و تحمّل بالايي دارندواقعاً سخته، درکشون ميکنم
ممنونم
يک بامداد تا شش صبح
موفّق باشيد
سلام دوست عزیز.يعني خداييش خيلي ستمه، بازم سرويس شما عاليه، 4-5 گيگ خيلي خوبه، ولي اونايي که روزانه زير يک/1 گيگ دانلود شبانه دارند و در عين حال طي روز هم سرويس خوبي ندارند، واقعاً خيلي صبر و تحمّل بالايي دارندواقعاً سخته، درکشون ميکنم
بعد از گذشت چند هفته دیشب یه کوچولو خوب شد و 2.5 گیگ دانلود داشتم.
3 هفته قبل بالای 700 مگ دانلود نمیکرد و تا اینکه 2 هفته قبل 2 شب پشت هم بالای 80 مگ دانلود نکرد که از اون موقع تا حالا که 10 روزی میگذره که قید دانلود رو زدم و روزها با ترافیکی که دارم دانلود میکنم.اما دیشب مثل اینکه کمی خوب شده بود.![]()
کیوان جان اونایی که شبی 1 گیگ دانلود دارند دانلود کردن تو مخابرات رو بلد نیستن مثلا ما می گیم چنتا لینک همزمان بزار تا سرعت برسه 450 همین که 7-8 تا گذاشتن دیگه رسید به 150 سرعت می گن ما دیشب هرچی لینک گذاشتیم سرعت بالا نرفت من چند شب پیش داشتم با 30 تا لینک همزمان دانلود می کردم و صد البته به لینک دانلود هم بستگی داره لینک مستقیم و پرسرعت یکی از نیاز های دانلود زیاده کلا باید باهاش ور برین تا سرعت رو بالای 400 برسونید و هرشب یه قلق داره همیشه یه طور نیست
ای بترکی!!
تا حالا نتونستم یه همچین رکوردی رو بزنم
بیشترین مقداری که دانلود کردم 6.5 گیگ بوده!
دو سه روزه از یکی از بزرگترین سایت های Warez ایران که کامل ترین آرشیوِ فیلم و سریال و مجله و موزیک و کلیپ و کلاً همه چی رو داره، اکانتِ VIP خریداری کردم
سرعتِ لینک هاش فوق العادست...
مستندهای با کیفیتِ شبکه Discovery و BBC واقعاً یه چیزِ دیگه ان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)