دوستان اين سند باكس كه ميگن يعني چي؟چي كار ميكنه؟
دوستان اين سند باكس كه ميگن يعني چي؟چي كار ميكنه؟
این تاپیک رو بخونین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسپر من چند تا ویروس شناخته و اونا رو توی قرنطینه برده
میشه از توی قرنطینه ویروس ها رو پا کرد یا بهتره توی همون قرنظینه باشند؟
سلام
این سایت توسط قسمت parental control بلاک شده اگه این قسمت لازم ندارید میتونید غیر فعال کنید نحوه غیر فعال کردن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه به اشتباه فایلی رو قرنطینه نکرده میتونید پاکش کنید
دوستان کسپر هی گیر داده میگه بکاپ بگیر!!! میشه اصلا بکاپ نگرفت؟؟؟؟؟
![]()
با درود به دوستان عزیز
بر روی سیستم های اداره ما آنتی ویروس kaspersky anti-virus 6.0 for windows workstations نصب میباشد که این آنتی ویروس برای ورود و تغیرات رمز میخواهد و گزینه های آن از جمله گزینه Access Control آن که قابلیت فعال و غیر فعال کردن usb و cd-rw را دارد غیر فعال است حال من به یک نرم افزار بر روی سیستم اداره احتیاج دارم اما درایو usb غیر فعال است در ابتدای این بحث مطلبی بود که میتوان از طریق رجستری پسورد را برداشت اما وقتی که من مراحل را طی میکنم موقع تغیر اخطار میدهد که اخطار را به صورت عکس برایتان گذاشته ام لطفا مرا راهنمائی کنید چون به یک نرم افزار بر روی سیستمم خیلی احتیاج دارم با تشکر![]()
سلام
اینجور که من در تصویر میبینم شما یه بار از فایلی بکاپ گرفتید و حالا به هر دلیلی کسپر نتونسته ذخیره کنه
به قسمت بکاپ برید اگه بکاپ لازم نداشتید میتونید پاک کنید و یا ادامه بکاپ انجام بدید و شایدم مشکل دیگه ای وجود داره که با عکس نمیشه تشخیص داد
سلام خبری از نسخه 2013 نشده ؟معلوم نیست کی منتشر بشه؟
کاسپر از این آنتی ویروسها نیست که از ایران خودرو تقلید می کنند و ماشین مدل 91 رو از بهمن ماه میدن بیرون! 2013 یعنی 2013! والسلام!
(امیدوارم کاسپر حرف گوش کنه و آبروی من رو نبره!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)