سلام دوستان
من یک لیسانس یکساله ESET Smart Security 4 دارم میشه این لیسانس رو برای ESET Smart Security 5 یا 6 بدم قبول میکنه؟
سلام دوستان
من یک لیسانس یکساله ESET Smart Security 4 دارم میشه این لیسانس رو برای ESET Smart Security 5 یا 6 بدم قبول میکنه؟
این nod32 مارو کچل کرد رفت![]()
unistallesh میکنم ریستارت میکنم نصب میکنم دوباره باز منوهاش غیر فعال و رنگش هم قرمزه ..... آپدیت آفلاین میخوام بزنم به شیکمش اما منوهاش هر سری خاموشه .... راه کار چیه ؟
ببین اصلا سیستمت ویروسی نیست اخه بعضی از ویروسها اجزاء و حتی منو و ابزارهای آنتی ویروس و غیرفعال میکنن ویندوزت و یکبار دیگه نصب کن و بلافاصله ESET نصب کن
کلی اطلاعات دارم که بعد نصب ویندوز میپره و حس تعویض ویندوز نیست ... آنتی ویروس آنلاینی چیزی نیست که یه سرچ کنه ..... یا یه راهی که بشه سیستم رو درست کرد ...
خب ویروسی هم باشه و ویروس کشی بشه تازه بعضی از فایلهای ویندوز آلوده شده و ...... باید عوض کنی
بهترین راهکار استفاده از دیسک نجات انتی ویروسها هست که در محیط بوت سیستم گند زدایی میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیسک نجات بیت دیفندر و یا کسپرسکی دانلود و بر روی سی دی رایت کنید و سیستم با سی دی بوت و اسکن کنید
دارم دیسک نجات کاسپرسکی رو دانلود میکنم بعد رایت زدن رو سی دی میشه روش کارو بهم توضیح بدی ؟
روش اول
روش دوم
با این روش میتونید دیسک نجات بر روی فلش بریزید
هر چی یوزر و پس میزنم همه غیر فعالند.اینجا هم که یوزر و پس ها را نمیگذارید.یک گروهی باز کنید اونجا بگذارید.الان من یوزر و پس میخوام چکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)