خب من که همیشه هستم بقیرو نمیدونم
منم با اینکه خونمو یه پدر سگی تا حالا دو بار خراب کرده همیشه هستم!!!!!! خونمم که روبه رو ی ماله آرمان!!!!!!![]()
میتونی توی ستینگ مانیتور گاما رو زیاد کنی بعدش تو ستینگ ماین کرفت هم برایتنسو تا ته زیاد کن ( کور شدی به من ربطی نداره ها D: )
من که فک نکنم از 4 5تا بیشتر شن ولی درکل اگه بچه ها توی خریدش کمک کنن هزینه سرور میاد پائین اونوقت ارزشش و داره بخری .بعدشم میگم بریم چند جا ادم جمع کنیم بیان سرور شلوغ شه![]()
20-3 نفر که سرورای اروپایی هم ندارن داداش من خخخخخود سرور اصلی فکر کنم خیلی داشته باشه 100 نفر داره!!!!!!
اگه 20 نفر بشیم که همه لگ میزنن! جای ساخت هم که گیر نمیاد ! ( کرمم میریزن!) اینو که دیگه همه فهمیدن!
آقا جواد شما هزینرو بگو هر کی در حد وسعش کمک می کنه دیگه!!!!!! نگران بقیش نباش!!!!!![]()
خوب اگه خودتون میخواید کمک کنید ایرادی نداره
هزینه 74 تومن هر ماه هست (اگه شک دارید فاکتورشو نشون بدم)
ولی مشکل هزینه نیست مشکل اینه که از اینهمه بازی خوب براچی واسه minecraft پول خرج کنیم؟
خیلی بازی های قشنگ دیگه هستن که احتیاج به سرور دارن
والا من که با ماین حال میکنم حاضرم هزینشم بدم .حالا مثلا چه بازی دیگه ای؟
بازی از این قشنگ تر؟ باو تو Most Played از WoW فقط 2 تا پایین تره!!!!!
تعدادمونم زیاد داره میشه فقط 8 نفر از مدرسه خودمونن!!
آره داش می ارزه خیلی هم می ارزه! شما گیر دادید به کندن دایمنود! با رد استون خیلی کار های خفن تر میشه کرد! بجای اینکه بیاید خودتون خسته کنید واسه دایموند 2 دقیقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید!
باو بدید بخرید تو خماری موندیم ناموسا!( از فیلتری هم در اومد)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)