تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 421 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 4205

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی دارم.........
    وقتی دارم با دوستان هستم حالت عادی صحبت میکنم....... ولی وقتی بخوام یکم رسمی حرف بزنم لوسی میشه !!
    صدام نازک میشه !! لحنم عوض میشه !!! اگر بخوام رسمی و بدون لوسی حرف بزنم میشه مدل عصبانی ها !!! چی کار کنم ؟!؟!؟!

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

وقتی دارم با دوستان هستم حالت عادی صحبت میکنم....... ولی وقتی بخوام یکم رسمی حرف بزنم لوسی میشه !!
    صدام نازک میشه !! لحنم عوض میشه !!! اگر بخوام رسمی و بدون لوسی حرف بزنم میشه مدل عصبانی ها !!! چی کار کنم ؟!؟!؟!
    سلام
    میتونی بری جلوی اینه وایسی و تمرین بکنی فرض کن یک شخص محترم جلوت هست .
    وقتی میخوای حرف بزنی اضطراب به خودت راه نده
    و سعی کن عادی باشی

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

من فکر میکنم این تصور اشتباهیه که خودتون دارین
    برای کسی نمیشناسیدش اصلا لوس نیست!
    کسی بهتون گفته؟ یا خودتون حس میکنید؟

داره خودمونی میشه Scof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

جديدن اگر دقت كرده باشيد تو هر جلسه رسمي و يا نيمه رسمي يا براي كلاس يا هر چيز ديگه نصف كلامي كه از دهان خارج ميشه به زبان انگليسي گفته ميشه و يا جوري صحبت ميشه كه به لحجه انگليسي باشه ، اخه خواهر و برادر من اين چه مدي هست از خودتون دراورديد يه جاهايي ادم كم مياره و اره از معادل انگليسيش كمك ميگيره نه اينكه واژه انگليسيا بيشتر از فارسيتون باشه همه كه استاد زبان نيستن جديدا فرانسوي هم به كار ميبرن ...

حالا اگر يكي اصطلاح و واژه غير فارسي به كار برد كه طرف نميدونه منظور يا معنيش چي هست بايد چه عكس العملي داشته باشه يه جوري ضايع هست و بايد فقط به طرف نگاه كني يا لبخندي بزني كه ...
    Last edited by Scof; 17-01-2013 at 21:00.

5. 4 کاربر از Scof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام دوستان یه سوالی داشتم

این مشکلی که میگم در ارتباط با همسایه های آپارتمان هستش راستش خوب من حس میکنم بعضی هاشون دارن از خوبی آدم سوء استفاده می کنند یعنی مثلا یکی از همسایه ها برداشته یکی از اتاقاش رو جوری که به نظر میاد کارگاه کارش کرده و روزها توی ساعت های مختلفی صدای اره و کوبیدن و ... میاد بعضی وقتا بیشتر بعضی وقتا کمتر از اونجا که من آدم حساس تری هستم برای همون چند بار اول که دیدم این طوریه به خانواده گفتم بزارید بهشون بگم که کمتر سر و صدا کنند ولی گفتند ول کن شاید دیگه تکرار نکنن و یا میگن حالا بزار بعدم خومدمون باهاش حرف میزنیم و ...

یا در مورد یکی دیگه قبلا که هوا گرم تر بود در واحدش رو باز میزاشت و صدای تلویزیونش آدم رو کر میکرد اما بازم به من میگفتن کوتاه بیا عب نداره نمیدونم بچه کوچیک دارن و ...

یا یکی دیگه از همسایه ها روغن موتورش داره میریزه روی زمین و من میخواستم همون بار اول بهش تذکر بدم اما باز گفتم قبلش به خونه بگم که باز اونا گفتن بزار خودمون میگیم

کلا این موضوع ها برای من داستان شده و سوالم اینکه واقعا باید سریع همون بار اول بهشون تذکر داد و یا باید هی بیخیال شد یا اصلا باید هی کوتاه بیای و ...

راستش با خودم فکر میکنم اول اینکه اگر خودشون باشن سریع میان میگن و دوم هم حق دارم ولی باز اگرهر بار میگم بزار به جای خودم خانواده بگن برای اینکه یکی میگم شاید به عنوان بزرگتر بهتر باشه اونا بگن تا من یکی اینکه میترسم یه دفعه درگیری پیش بیاد و ...

میشه راهنمایی کنید .

ممنون

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

ببین هر مسئله ای رو نباید گفت.اگر هر روز بخوای به همه تذکر بدی دیگران تحریک میشن که راه میری هم ازت اتو بگیرند
    مثلا اون روغن ماشین رو به نظر من باید بی خیال شد.
    در مورد اون کارگاه هم اول مطمئن بشو کارگاه هست یا نه.شاید مثلا برای مدرسه یا دانشگاهشون دارن چیزی درست میکنند.شاید میخوان کابینت نصب کنند.اگر دیدی واقعا کارگاهه باید بری و تذکر بدی.
    در مورد صدای تلویزیون هم باید تذکر بدی.حالا اگر بچه ی کوچکی دارن مثلا میتونی به بهانه دیدن بچه بری و بگی دیروز اخبار میگفت مثلا صدای بلند باعث سرطان گوش میشه ها حیفه این طفلکی اذیت میشه

8. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان یه سوالی داشتم

این مشکلی که میگم در ارتباط با همسایه های آپارتمان هستش راستش خوب من حس میکنم بعضی هاشون دارن از خوبی آدم سوء استفاده می کنند یعنی مثلا یکی از همسایه ها برداشته یکی از اتاقاش رو جوری که به نظر میاد کارگاه کارش کرده و روزها توی ساعت های مختلفی صدای اره و کوبیدن و ... میاد بعضی وقتا بیشتر بعضی وقتا کمتر از اونجا که من آدم حساس تری هستم برای همون چند بار اول که دیدم این طوریه به خانواده گفتم بزارید بهشون بگم که کمتر سر و صدا کنند ولی گفتند ول کن شاید دیگه تکرار نکنن و یا میگن حالا بزار بعدم خومدمون باهاش حرف میزنیم و ...

یا در مورد یکی دیگه قبلا که هوا گرم تر بود در واحدش رو باز میزاشت و صدای تلویزیونش آدم رو کر میکرد اما بازم به من میگفتن کوتاه بیا عب نداره نمیدونم بچه کوچیک دارن و ...

یا یکی دیگه از همسایه ها روغن موتورش داره میریزه روی زمین و من میخواستم همون بار اول بهش تذکر بدم اما باز گفتم قبلش به خونه بگم که باز اونا گفتن بزار خودمون میگیم

کلا این موضوع ها برای من داستان شده و سوالم اینکه واقعا باید سریع همون بار اول بهشون تذکر داد و یا باید هی بیخیال شد یا اصلا باید هی کوتاه بیای و ...

راستش با خودم فکر میکنم اول اینکه اگر خودشون باشن سریع میان میگن و دوم هم حق دارم ولی باز اگرهر بار میگم بزار به جای خودم خانواده بگن برای اینکه یکی میگم شاید به عنوان بزرگتر بهتر باشه اونا بگن تا من یکی اینکه میترسم یه دفعه درگیری پیش بیاد و ...

میشه راهنمایی کنید .

ممنون
    ببین دوست من متاسفانه بعضی از ساکنین اپارتمان یکم فرهنگشون پایینه شما نه میتونی اونارو تغییرشون بدی ونه میتونی خودتو باهاشون وفق بدی!!
    اینکه میگی بلندی صدا اذیتت میکنه درسته باید بهشون تذکر بدین اما نه شما به پدر یا مادرتون بگین! چون اونا به عنوانه بزرگتر هم احترامشون حفظ میشه هم نمیتونن دلیل بی منطق براشون بیارن!اما اگه شما بگین ممکنه اینجوری نباشه!اما در کل برمیگرده به شخصیت طرفه مقابلت ونوع بیان کردن منظورتون!
    زیادم به بعضی چیزا گیر ندین چون بیشتر ناراحت میشین سعی کنین بی تفاوت باشین!البته فرهنگ اپارتمانی توایران بد جا افتاده

10. 2 کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام مستر 100 دلاری من تا اینجا که برخی چیزا رو بی خیال شی موافقم نمی دونم چند سالته ولی بزرگترها با هم حرف بزنند بهتره مگه اینکه شما سنتون زیاد باشه مثلا هم سن زن و شوهری باشید که مشکل ایجاد می کنند. اما این سرطان گوشو موافق نیستم این جور چیزا معلوم می شه طرف که احمق نیست تازه فکر می کنه شما داری متلک برش می کنی. به نظرم روغن ماشینو می تونی راحت بگی که ا فلانی ماشینت روغن می ده ها ببر تعمیرگاه خظرناک نباشه یا مثلا می دونی ماشینتون روغن می ده بیشتر از اونکه تذکر برای آپارتمان باشه برای ماشین خودشه و واقعی هم هست. اینو می تونی خودت بگی. و اما کارگاه . ما تو مجتمعمون یه قانون درسم که کارهای سزو صدا دار مثلا تعمیر خونه ساعت داره از صبح فکر کنم 9 اینا تا ظهر یعنی12 از اون ورم فکر کنم 2 تا 6 یا یه همچین چیزایی از نظر حقوق آپارتمان نشینی که این خیلی منطقیه. می تونی بگی بهشون که اگر می شه ظهر سرو صدا نکنند چون مثلا باباتون از سرکار می آند خستند یا هر دلیل منطقیه دیگه اگر موقتی باشه ولی اگر تحقیق کردی دائمه تذکر جدی تر لازمه حتی ممکنه از نظر قانون شهرداری هم دارند تخلف می کنند بالاخره مسکونیه نه تجاری.

12. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

ممنون از دوستان عزیز

در مورد اون کارگاه هم اول مطمئن بشو کارگاه هست یا نه.شاید مثلا برای مدرسه یا دانشگاهشون دارن چیزی درست میکنند.شاید میخوان کابینت نصب کنند.اگر دیدی واقعا کارگاهه باید بری و تذکر بدی.
    بله نزدیک بیشتر از یک ماهی هستش که آقای خونه سر کار نمیره ( که به من ربطی نداره) و کارش رو آورده توی خونه به قول دستمون مسکونی رو کرده تجاری که باز به من ربطی نداره ولی سر و صداش چی اون که اذیت میکنه

ببین دوست من متاسفانه بعضی از ساکنین اپارتمان یکم فرهنگشون پایینه شما نه میتونی اونارو تغییرشون بدی ونه میتونی خودتو باهاشون وفق بدی!!
    خارج از بحث فرهنگ بحث سوء استفداه از خوب بودن هستش اینکه اگر چیزی نگی فکر میکنن آدم ... تشریف داره

زیادم به بعضی چیزا گیر ندین چون بیشتر ناراحت میشین سعی کنین بی تفاوت باشین!البته فرهنگ اپارتمانی توایران بد جا افتاده
    بی تفاوت به چه قیمتی اذیت شدن خودم صبر آدمم حدی داره

ما تو مجتمعمون یه قانون درسم که کارهای سزو صدا دار مثلا تعمیر خونه ساعت داره از صبح فکر کنم 9 اینا تا ظهر یعنی12 از اون ورم فکر کنم 2 تا 6 یا یه همچین چیزایی از نظر حقوق آپارتمان نشینی که این خیلی منطقیه. می تونی بگی بهشون که اگر می شه ظهر سرو صدا نکنن
    دوست عزیز کسی که بخواد سوء استفاده کنه و بقیه براش مهم نباشن دیگه چه فرقی داره فقط کافیه بگی تو فلان ساعت اشکالی نداره سر صدا باشه بد یهو می بینی سقف داره رو سرت میاد پایین والا بعید نیستش

دوستان سوال مهمترم اینکه واقعا چقدر تو مواردی که 100% حق باهتون باشه گذشت میکنید و وقتی گذشت میکنید از کارتون پشیمون نیستید که چرا چیزی به طرف نگفتید و حالا باعث شده اون سوء استفاده کنه وشما یه سری چیزها رو تحمل کنید چه در این موارد چه در موارد مشابهی (مثل سرکار / دانشگاه / محیط دوستان و ...) ؟

14. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

100 دلاری عزیز اگرچه حق با شماست ولی توجه داشته باشید واسه کسی که ملاحظه ی همسایه هاش رو نمیکنه تذکر بی حساب ممکنه اوضاع رو بدتر کنه.

خود ما یه همسایه داشتیم در مورد پارکینگ هرچی ملاحظه ش رو میکردیم باز چند وقت بعد میدیدیم که یه بازی جدید درمیاره.
    اول که ما ماشین نداشتیم (و اونها داشتن) ملاحظه ش رو میکردیم که ماشین رو بیاره تو پارکینگ ما بزاره. چون واسه خودش کامل مسقف نبود و ماشین آفتاب و بارون میخورد!
    چند وقت بعد دیدیم آقا میخواد پارکینگ اختصاصی ما رو که بابتش خدا تومن پول دادیم رو به زور صاحاب بشه. میگفت موقع خرید به ما گفتن پارکینگشون فرضا 1 متر جلوتره ، یعنی 1 متر از پارکینگی که ما پولش رو دادیم مال اونه!!
    حالا میگیم برو سندت رو بیار مگه حالیش میشه؟!! خلاصه همون موقع کلی اذیتمون کرد.

بعد از یه مدت ست دوم بازی شروع شد!
    آقا ماشین رو میذاشت خونه واسه خودش میرفت بیرون. سوییچ رو هم خونه نمیذاشت که مثلا خانومش ماشین رو جابه جا کنه. ( این رو هم بگم پارکینگ ما یه طوریه که ماشین ها پشت سر هم پارک میشن. یعنی اگه ماشین عقبی بخواد بره بیرون، اون یکی باید باشه و واسه خودش رو از پارکینگ ببره بیرون خونه و ... )
    عوضش بابام هر وقت میرفت بیرون سوییچ رو میذاشت خونه ما هم که رانندگی بلد نبودیم اون موقع ، کلید رو دو دستی تقدیم میکردیم بهش خودش جابه جا کنه.
    دیگه خودتون حساب کنید اگه یه کار ضروری داشتیم باید زنگ میزدیم بهش تا خودش بیاد و ماشینش رو جابه جا کنه.
    در عمل هم داشتن ماشین و هم پارکینگ زهرمون شده بود نه از ماشینمون میتونستیم درست استفاده کنیم و نه از پارکینگ.

بحث پارکینگ که کلی سرش عذابمون داد به کنار ، مثلا یه بار طلای خانومش گم شده بود رفت از همسایه ها شکایت کرد که شما از توی خونه دزدیدید!!!

فقط این رو میخوام بگم که اگه طرف آدم بی ملاحظه ای باشه بد جور ممکنه واستون گرون تموم بشه.

یه پیشنهادی هم دارم:

اگه تو ساختمونتون مدیر و این داستان ها دارید بگید یه صندوق بزنن که همسایه ها مشکلاتشون رو بنویسند و بندازن توش. بعد مدیر محترم اون ها رو برداره و بزنه روی یه تابلو. اینجوری دیگه لازم نیست شما هر بار خودتون رو به دردسر بندازید. اگه این کار رو کردید و باز جواب نداد اون وقت یه فکر دیگه بکنید

16. 4 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •