تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 75 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بازی شاهکاره...
    همه چی عالی.گرافیک و داستان و نورپردازی و...
    فقط موزیکش به دلم نمیشینه.یعنی اصلا موزیک نداره...موزیک آنچارتد وقتی که میخواد لود بشه یادتون هست؟؟؟؟
    راستی من همون جایی که جول از اسانسور میفته پایین گیر کردم..سخته..گلوله هم ندارم و یکی از اون غول ها (همون جونور ها یی که زیادی رشد کردن )میاد و اصلا نمیتونم برم جلو..
    بازی عالیه.
    بازی عالیه.
    نه بازی از همه لحاظ مشکل داره ، اصلا بازی به کل خرابه !
    راستی من همون جایی که جول از اسانسور میفته پایین گیر کردم..سخته..گلوله هم ندارم و یکی از اون غول ها (همون جونور ها یی که زیادی رشد کردن )میاد و اصلا نمیتونم برم ج
    لو..
    خیلی جاها نیاز نیست درگیر شی و باید دورشون بزنی مخصوصا اونی که از مدت آلودگیش مدت زیادی میگذره ، به محض اینکه اون موتور برق رو روشن کردی ، تو
    ساختمون برق جریان می یابه و با استفاده ازون کارت ، اون در رو باید باز کنی و ...
    در مورد موسیقی هم به نظرم خیلی هم به جو بازی میخوره ، آنچارتد سبکی تا حدودی بزن بهادر داشت و رنگ های شاد درون بازی زیاد بودند ولی
    اتمسفر این بازی خیلی متفاوته و موسیقی ش هم متفاوت ... حتما قطعات فیلم بابل رو بشنوی بیشتر از موسیقی این بازی لذت میبری ...
    ///
    تقریبا 7 ساعت اول بازی رو تموم کردم ، بازی در کل تا این لحظه فک بر انداز بوده و تاکنون هیچ مشکل خاصی ندیدم ...
    شخصیت پردازی الی فوق العادست و دیالوگ هایی که بین جوئل و الی گفته میشه ، واقعا فوق العادست و در بسیاری از لحظات تامل بر انگیز ..
    مثلا یه جا عکس چند تا مانکن زده بودن به دیوار ، الی گفت اینا چرا اینطورین؟ جوئل گفت واسه نگاه کردن بقیه! الی : چه احمقانه! (بقیه ش معلومه)
      محتوای مخفی: داستان 
    داستان بازی به بهترین شکل ممکن شروع میشه و من واقعا تحت تاثیر قرار کرفتم

این تو کاسپت آرت های بازی بود ، طراحی اولیه با چهره ی الی جدید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 10 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

تام چيك ملعون هم مرحمت فرمودن و به بازي 3 از 5 دادن...

4. 12 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeedazami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بهترین وتاثیر گذار ترین شروع وآغاز در بین تمامی بازی ها حتی بهتر از خدای جنگ3.اولین بازی هستش که باعث شد اشک تو چشمام حلقه بزنه....

6. 5 کاربر از saeedazami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تام چيك ملعون هم مرحمت فرمودن و به بازي 3 از 5 دادن...

اصلا دیگه هیچ امیدی به خوب شدن اون نیست! : دی
    فکر کنم امسال با 6 هایی که به بازی های بزرگ داد به معروفتر شدن خودش کمک شایانی کرد : دی
    این لینک تمام امتیازهای تام چیک به بازی های مختلفه که تو متا ثبت شده:

چیزی نمیشه گفت. فقط خودتون آمارهای بالای صفحه و امتیازای اون از بالاترین تا پایینترین رو ببینید و به عمق فاجعه پی ببرید!
    عجیبه که نقدای همچین سایتایی هنوز که هنوزه توی متا ثبت میشن...

8. 10 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

محتوای مخفی: quote 
    خیلی جاها نیاز نیست درگیر شی و باید دورشون بزنی مخصوصا اونی که از مدت آلودگیش مدت زیادی میگذره ، به محض اینکه اون موتور برق رو روشن کردی ، تو
    ساختمون برق جریان می یابه و با استفاده ازون کارت ، اون در رو باید باز کنی و ...
    ای دهنش سرویس که نیم ساعت منو سرویس کرد فقط! عجیب قلطی کردم از اول رو Hard رفتم اصلا این Clicker هاش مرگ ندارن خیلی سگ جونن
    من با یک استراتژی بدو بکش این انتر رو زدم بعدش 5 دقیقه داشتم آرامش اعصاب به خودم میدادم. یعنی تمام وجودم سره این مرتیکه خالی شد.

عجیبه که نقدای همچین سایتایی هنوز که هنوزه توی متا ثبت میشن...
    4مین سایت پربیننده توی Metacritic هست به این راحتی ها از شرش خلاص نمیشیم :|

10. 8 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تو این مملکت های خارجی یکی پیدا نمیشه برا این مورد اعتراضی کنه و یه حرکتی انجام بده یکی که به دنیای گیم وصل باشه و اسم و رسم دار باشه و خلاصه یه سروصدایی به پا کنه ، این همه اعتراض این همه حرف و حدیث پشت سر این بشره و خودش هم میدونه اما چرا این کار رو میکنه واقعا نمی دونم ، پربازدید بودن به بهای چی ؟ ایا به بهای از بین بردن ارزش ها !!

یک مقداری نقدش رو خوندم و تا حدودی از بازی لذت برده و از الی چند خطی تعریف کرده اما خب این نمره دادنش کلا به تعریف کردن هاش ربطی نداره به نظرم از اول نمره یک بازی رو داده بعد میره سر وقت بازی کردنش.

حالا این که زهرشو ریخت موند GameCritics که شبیه همینه بشر نمره میدن. به ه رحال اوضاعیه که الان در صنعت گیم گریبان گیر شده و الان باید 10 تا نمره 10 دیگه بگیره تا متاش برگرده روی 96 :|

یک نگاه به گیم رینکینگ هم کردم اونجا یک نقد دیگه بود که تو متا ندیدم

mmgn.com : 9.5/10

• + Strong, powerful tale
    • + Stunning presentation
    • + Brutality of a dying world

• - Frequent checkpoints limit consequence

در نقدش اشاره کرده : TLOU یکی از بهترین بازی های تم اخرزمانی و یکی از بهترین بازی های این نسل محسوب می شود.

+

الان رفرش زدم یک نمره دیگه در متا ثبت شد و متا به 69 نقد که با نمره دوست عزیزمون تام شد 95

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9.5/10

12. 10 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

بهترین وتاثیر گذار ترین شروع وآغاز در بین تمامی بازی ها حتی بهتر از خدای جنگ3.اولین بازی هستش که باعث شد اشک تو چشمام حلقه بزنه....
    انصافا با این که اول بازی هنوز با شخصیت ها اشنایی پیدا نکردی واقعا حالت خاصی بهت میده...
      محتوای مخفی: لو رفتن داستان 
    مخصوصا بعد از اتفاقی که براشون میفته !
    Last edited by rz21; 14-06-2013 at 19:43.

14. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوستان لطفا کوچکترین نکته درباره داستان بازی رو در اسپویلر قرار بدید حتا کوچکترین موردی که ممکنه در مورد احساسات یا هر چیزی باشه یک عطسه کوچیک یا یک نگاه دردمنشانه رو هم داخل اسپویل بزارید.

من خودم سعی دارم تا موقعی که بازی رو تموم نکردم زیاد اینجا سر نزنم ولی هر از گاهی دیدی میزنم 2 ساله منتظر موندیم این روز های اخری رو هم به سلامت بگذرونیم عالی میشه پس با هم همکاری کنیم تا به خیر و خوشی بگذره

دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما هم لطفا اونجملتون رو داخل اسپویلر قرار بدید ، مرسی

16. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من خیلی اطلاعاتی از بازی های PS3 ندارم.
    این بازی فایل بالای 4 گیگ هم داره؟ درایو خود دستگاه آیا NTFS هستش و قبول می کنه فایل بالای 4 گیگ رو ؟

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

میگم یکم خون ریختنش روی زمین تابلو نیست؟؟انگار که پرگار گذاشتن یک دایره روی زمین میکشند
    ای دهنش سرویس که نیم ساعت منو سرویس کرد فقط! عجیب قلطی کردم از اول رو Hard رفتم اصلا این Clicker هاش مرگ ندارن خیلی سگ جونن
    من با یک استراتژی بدو بکش این انتر رو زدم بعدش 5 دقیقه داشتم آرامش اعصاب به خودم میدادم. یعنی تمام وجودم سره این مرتیکه خالی شد.
      محتوای مخفی: لو رفتن 

یکی از هیجان انگیز ترین بخش بازی بود...من فقط فرار کردم..تند تند مثلث میزدم تا در باز بشه..خیلی هیجان داشت!
    راستی نمیدونستم که یک بخشی رو هم با الی باید رفت...بخش جالبی بود.

19. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •