دوست عزیز به نظر من پکیج اوپتیما خیلی بهتر از کالدا هست و ایل پریمو هم رادیاتور خیلی خوبیه،اما تاچی رو توصیه نمی کنم چون خیلی مطمئن نیست.
با آرزوی موفقیت برای شما و خانواده عزیزتان.
دوست عزیز به نظر من پکیج اوپتیما خیلی بهتر از کالدا هست و ایل پریمو هم رادیاتور خیلی خوبیه،اما تاچی رو توصیه نمی کنم چون خیلی مطمئن نیست.
با آرزوی موفقیت برای شما و خانواده عزیزتان.
دوست عزیز
والترو یک پکیج جینی و با کیفیت خوبیه.و تا اینجا خوب جواب داده و شنیدم خدمات خوبیم داره.و از طرف شرکت اندیشه و کار ساپورت میشه.اما در مورد رادیاتور من هم با شما هم عقیده هستم و میگم که رادیاتور پنلی بهتره.دلایلش تو پستهای قبلی گفتم .
موفق باشید.
دوست عزیز
صدای خور خور آب که از رادیاتور میاد با شیرهای رادیاتور قابل کنترل هست.به این صورت که باید شیر پایین رادیاتور به صورت نصف و نیمه باز کنی تا هنگام سیرکوله شدن آبداخل مدار ،آب با دبی کمتری از شیر عبور کنه و اگر دیدی باز صدا میده کم کم شیرو ببندی تا کامل صداش بیفته.البته کار سختیه و بهتره بگید یک تعمییر کار این کارو انجام بده.
باسلام
در مورد عکس زیر که یک قطعه مال پکیج دیواری بوتانه آیا کسی اطلاعاتی داره ؟ ازش آب چکه می کنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by saberu; 07-12-2012 at 16:48.
این قطعه اسمش ایرونت و برای این روی پکیج نصب شده تا هوای ایجاد شده داخل مدار شوفاژ را که در حوزینگ پمپ جمع شده به صورت اتوماتیک خارج کنه. و الان رسوب گرفته وعمل نمیکنه و باید تعویضش کنید.بهتره با یک تعمیر کار تماس بگیرد تا این کارو براتون انجام بده.
موفق باشید.
سلام ارز ادب
ما پکیج دیواری تاچی تو منزلمون نصب شده مدل اسمارت . متاسفانه خیلی رادیاتور ها رو گرم نمیکنه دما رو روی 85 گذاشتم . هواگیری انجام دادم . فشار سیستم 2 بار . مشکل اینجاست که وقتی دما به 85 میرسه ترموستات میکنه مشعل خاموش میشه
و دمای اب تا 42 درجه پایین میاد ، بعد باز مشعل روشن میشه . 105 متر اپارتمان 5 رادیاتور 10 پره . میخواستم بدونم راهی هست که مینیموم دما رو بالا تر نگه داره ؟ یعنی اب تا 42 درجه پایین نیاد ؟
ممنون میشم اگه اطلاعاتی در این باره دارید به بنده انتقال بدین با تشکر
شما فقط باید به تعداد پرهای رادیاتوراتون اضافه کنید مشکلتون حل میشه .برای 105 متر حداقل 70 تا 80 پره رادیاتور لازم دارین
سلام . مشکل ما اینه که رادیاتورها اصلا گرم نمیشه فقط 1 رادیاتور که نزدیک پکیج قرار داره گرما میده بقیه رادیاتورها خیلی گرمای کمی داره . ممنون از لطفتون
به احتمال زیاد توی مدار گرمایش شما آب خوب گردش نداره یک تعمیر کار بیارید بگید مدار گرمایشو شستشو بده و فیلتری که روی مدار برگشت شوفاژ قرار داره تمیز کنه تا همه رادیاتوراتون گرم بشه.ولی برای گرم شدن خونه حتما باید به پره های رادیاتور هاتون اضافه کنید تا دمای خونه به دمای مطلوب برسه.
موفق باشید
ممنون از راهنمایی تون . ایا من می تونم خودم تو خونه عوضش کنم ؟ قیمتش در چه حدی ؟
Last edited by saberu; 12-12-2012 at 15:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)