سلام
من یه فایل برای اپدیت بایوس مادربوردdigital me dg-vpt880-d4 میخوام ولی خودم نتونستم پیداش کنم
الان هارد ساتا تنش زدم ولی نمیشناسه فکر کنم بخواطر درایور ساتا باشههمه چیزش هم چک شده کابل اینا هم سالمه
سلام
من یه فایل برای اپدیت بایوس مادربوردdigital me dg-vpt880-d4 میخوام ولی خودم نتونستم پیداش کنم
الان هارد ساتا تنش زدم ولی نمیشناسه فکر کنم بخواطر درایور ساتا باشههمه چیزش هم چک شده کابل اینا هم سالمه
تنظیمات بایوس رو چک کردین؟
serila port رو بزارین رو حالت auto
raid controller رو غیر فعال کنید
تو قسمت integrated peripherals تو تنظیمات هارد گزینه ای هست که نوشته pata باید بکنید pata&sata
یا اگر گزینه ای هست به نام ahci باید بکنید ata
بعضی اوقات با دیسکت رید هارد رو بشناسونید
با ویندوزهای ساتا ساپورت هم میشه هارد رو شناسوند و درایور ساتا توش هست
کابل برق که به هارد میخوره اگه مستقیم باشه و بدون تبدیل باشه بهتره
کابل ساتا رو ساتا1 باشه بهتره
همه ی این راه ها رو امتحان کنید بعد برید سراغ آپدیت بایوس
برای گرفتن فایل آپدیت بایوس هم به سایت سازندش برید و از اونجا بگیرید
سریال پورت رو غیر فعال کردم
راید رو تو هیچ قسمتی ندیدم
pata رو جایی نتونستم پیدا کنم
ata رو هم جایی ندیدم
بعد این که وقتی روشت میکنم سخت افزار به عنوان دیوایس نمیشناسه هارد رو
وقتی f1 رو میزنم میره روی هارد میگه مکستور بیده و چون قبلا رو یک سیستم دیگه ویندوز روش نصب کرده بودم اون دوتارو نشون میده میزنم رو هرکدوم موقع لود ویندوز صفحه ابی سریع میادو ریست میکنه کامپیوترو
سایت سازندش رفتم ولی چیزی گیرم نیومد یعنی اصلا معلوم نیست چی هست برا همین اینجا درخواست دادم که بهم فایلشو بدن البته اشتباه پست دادم باید تو تاپیک مربوط به خودش میزدم
عکس هارو ببین کم حجمه زود لود میشه
![]()
Last edited by mohsentanha; 30-12-2010 at 14:01.
شما باید سریال پورت رو حالت auto یا enable بزارین
چه ویندوزی میخواین رو سیستم نصب کنید
سون یا xp ؟
اگه میخواین xp نصب کنید از ویندوزهای xp ساتا ساپورت میتونید استفاده کنید
با 7 هم ویندوز رو نصب کنید
فکر نکنم با 7 مشکلی باشه و با نصب سون هارد هم شناخته میشه این دردسرا همش به خاطر ویندوز xp هست
ببین از لحاظ سخت افزاری وقتی تو قسمت cmos تو setup که میری باید اسم هارد بیاد که نمیاد
بعد این که سیستم انقد قوی نیست که سون روش بنصبم همون اکس پی کافیشه حالا من ۵ ۶ تا ویندوز دارم روش امتحان میکنم
ولی یکی این بایوس مادربوردمو پیدا کنه خیلی خوب میشه گشتم نتونستم پیداش کنم
p.n:سی دی ویندوز های دیگه هم جواب نمیدن ولی هارد رو به عنوان سریال شناخته نه ساتا هرکاری کردم نشد
Last edited by mohsentanha; 30-12-2010 at 21:55.
پس اگه با ویندور xp ساتا ساپورت هم نشناخت بهتره همون بایوس رو آپدیت کنید برند مینتون چیه؟
مدلش رو نمیگم برندشو میگم
دیجیتال اسمشه digital
یا میگن digital me
همین
digital me dg-vpt880-d4
مدل مینتون خیلی قدیمیه ممکنه بایوس رو آپدیت کنید و دیگه بالا نیاد تازه فکر نکنم برای این مین دیگه ورژنی برای بایوس اومده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)