تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 1849 اولاول ... 40464748495051525354601001505501050 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

@ehsan30
    توی سایت نوین نت لاگین کن ،توی منوی بالا "امور مشترکین" > "گزارشات" > "گزارش عملکرد"
    اونجا اون کانکشن خاصی که روش شک داریو پیدا کن و به فیلدهای "دریافت" "ارسال" "شارژ حجمی" دقت کن.
    اگه قبلا ساعت رایگانت 2 تا 8 بود و فقط ترافیک خریدی قاعدتا نباید ساعت رایگانت عوض بشه.ساعت رایگان رو هم بچه ها تو همین تاپیک نوشتن از کجا میشه دید: تو سایت که لاگین کردی سمت راست صفحه ی اول نوشته "مشخصات کاربری" داخل نوشته "پهنای باند" اونجا نوشته که رایگان داری یا نه و تو چه ساعتی است.

2. این کاربر از ooghry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

lotfan in yeki pak shavad
    Last edited by sunmaster_7; 17-09-2012 at 06:23.

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

چقدر الکی به سر و کله هم میزنید بابا .... بحث های بی فایده که نه شما قانع میشی نه طرف مقابل ... مهم و اصل اینه که سرعتی که میدن افتضاح
    درسته ولی وقتی که کسی الکی اسپم میزنه و چیزی نمیدونه بهتر نگه

این دور و زمونه ملاک سرعت و کیفیت و پشتیبانی isp نیست که هر کسی میخواد بره

مهمترین عامل از نظر من و ملاک انتخاب یک isp خوب تنها و فقط سواد و دانش و اگاهی تیم فنی و کارشناسی ان شرکت هست که میتونه پشتیبانیش رو هم در بر بگیره

خوب شرکت نوین نت همانطور که قبلا هم عرض کرده بودم مدیر عاملش دوست دوستم هست که من باش ان قدر نزدیک و صمیمی نیستم ولی دوستم از دوستان بچگی خانوادگی اوست

این حرفها را با اخبار از این شرکت براتون میخوام گپ بزنم نه اینکه اشناست طرفداری و تبلیغش رو بکنم

دوستی در صفحات پیشین فرموند پشتیبانی تعطیل و وقتی که میگه سرعت تک کانکشن من از فلان پروتکل بد هست اصلا پاسخگو نیستند و ملاک و جواب ناخردانه برو IDM تست کن رو ملاک سنجش براشون معرفی کردند

خوب این یعنی فاجعه سواد و اگاهی طرف

البته پشتیبانی ها در همه جا ها شاید اینطور باشند یعنی باز بقول دوستمون طوطی

اما شما نا امید و مایوس نشو پاشو برو کارشناس انجا رو چه حضوری چه غیر حضوری پیدا کن و درد و مشکل را کامل براشون توضیح بده تا کمکت کنند

بگذریم صحبت تک کانکشن و سرعت خوب بدون نوسان و فیکس 24 ساعت و....به میان امد خواستم وضعیت خودم را نشان بدهم تا دوستان بدانند شرکت با سواد پیدا کردن که ملاک باید باشد به این اسانی ها نیست.

من همیشه تو تک کانکشن و پروتکلی خارج از http کار میکنم: (این نوین نت نیست شرکت دیگری هست)

گراف سرعت:

سرعت دانلود(تک کانکشن):

کارنامه نصفه این ماه سپتمبر که شروع از اول سپتمبر تا الان که فعلا 16 سپتمبر هست:

سرعت فاقد هرگونه نوسان و 24 ساعت ثابت هست و برنامه های چرت و پرت IDM و...نیست روزی 8 و خورده ای گیگ میزنم و هفته ای 58 گیگ کامل و ماهی 232 گیگ تازه برام باز کمه

هارد اکسترنال ترابایتی هم زود زود تموم میکنم اصلا هم پای کامپیوتر نیستم و سر کار و شغلم هستم

اما اگر سرعت شما نوسان پیدا کرد به دلایل زیادی بستگی دارد که من پیش از این این بحث تخصصی رو توضیح نمیدم

اما اخبار نوین نت :

قرار سرعت شبانه نامحدودها را از حجمی ها جدا کنند که سرعت انان همواره ثابت باشد
    اما حجمی ها و به همین ترتیب می باشد

موفق باشید
    Last edited by italodance; 16-09-2012 at 09:16.

5. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

@ehsan30
    توی سایت نوین نت لاگین کن ،توی منوی بالا "امور مشترکین" > "گزارشات" > "گزارش عملکرد"
    اونجا اون کانکشن خاصی که روش شک داریو پیدا کن و به فیلدهای "دریافت" "ارسال" "شارژ حجمی" دقت کن.
    اگه قبلا ساعت رایگانت 2 تا 8 بود و فقط ترافیک خریدی قاعدتا نباید ساعت رایگانت عوض بشه.ساعت رایگان رو هم بچه ها تو همین تاپیک نوشتن از کجا میشه دید: تو سایت که لاگین کردی سمت راست صفحه ی اول نوشته "مشخصات کاربری" داخل نوشته "پهنای باند" اونجا نوشته که رایگان داری یا نه و تو چه ساعتی است.
    ممنون از اطلاعات مفیدتون،طبق این نوشته هنوز ساعت رایگان من از 2 تا 8 هستش (۵۱۲K/۵۱۲K up to ۲M/۱M up to ۲-۸ up to Free)
    پس دوستان به یاد داشته باشید که با خرید حجم اظافه به احتمال زیاد ساعت رایگان تغییری نمی کنه و فقط با تغییر و یا تمدید سرویس
    ساعات رایگان به ساعات جدید تغییر می کند

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من میخواستم از پارس آنلاین واسه یه مدتی به نوین نت کوچ کنم, الان ثبت نام کنم گفتن تقریبا سه روز میکشه وصل بشه ,

باید به پارس آنلاین هم بگم یا نمیخواد؟ چون میترسم بیام نوین نت و سرعتش خوب نباشه و مجبور بشم برگردم پارس.

الان سرویس 512 -3گیگ سرعت دانلود شبانش چقدر هست؟

انشاپءالله سربلند باشید
    دوستان عزیز به سوالات من هم جواب بدید واقعا ممنون میشم چون توی این یکی دو روز باید تصمیم بگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

@hamidrezaj
    اگه با همون شماره ای که الان از پارس آنلاین سرویس داری توی نوین نت ثبت نام کردی،نوین نت نامه رانژه(اگه مخابرات استان شما پورتال نداشته باشه) میفرسته واسه مخابرات،اونا هم میگن رانژه یک pap دیگست.بعدش دوباره نوین نت تا بیاد شمارو پیدا کنه و به شما زنگ بزنه که بگه به پارس آنلاین بگو نامه جمع آوری به مخابرات بفرستند،و پارس آنلاین این کارو بکنه. فکر کنم حداقل یک هفته ای طول بکشه.
    ولی اگه شماره ای که تو نوین نت ثبت نام کردی با اونی که از پارس آنلاین داری متفاوته قاعدتا مشکلی نباید باشه.
    در مورد شبانه چون من نمیزارم برای دانلود نظری نمیتونم بدم.

9. این کاربر از jizg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 30we's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درسته ولی وقتی که کسی الکی اسپم میزنه و چیزی نمیدونه بهتر نگه

این دور و زمونه ملاک سرعت و کیفیت و پشتیبانی isp نیست که هر کسی میخواد بره

مهمترین عامل از نظر من و ملاک انتخاب یک isp خوب تنها و فقط سواد و دانش و اگاهی تیم فنی و کارشناسی ان شرکت هست که میتونه پشتیبانیش رو هم در بر بگیره

خوب شرکت نوین نت همانطور که قبلا هم عرض کرده بودم مدیر عاملش دوست دوستم هست که من باش ان قدر نزدیک و صمیمی نیستم ولی دوستم از دوستان بچگی خانوادگی اوست

این حرفها را با اخبار از این شرکت براتون میخوام گپ بزنم نه اینکه اشناست طرفداری و تبلیغش رو بکنم

دوستی در صفحات پیشین فرموند پشتیبانی تعطیل و وقتی که میگه سرعت تک کانکشن من از فلان پروتکل بد هست اصلا پاسخگو نیستند و ملاک و جواب ناخردانه برو IDM تست کن رو ملاک سنجش براشون معرفی کردند

خوب این یعنی فاجعه سواد و اگاهی طرف

البته پشتیبانی ها در همه جا ها شاید اینطور باشند یعنی باز بقول دوستمون طوطی

اما شما نا امید و مایوس نشو پاشو برو کارشناس انجا رو چه حضوری چه غیر حضوری پیدا کن و درد و مشکل را کامل براشون توضیح بده تا کمکت کنند

بگذریم صحبت تک کانکشن و سرعت خوب بدون نوسان و فیکس 24 ساعت و....به میان امد خواستم وضعیت خودم را نشان بدهم تا دوستان بدانند شرکت با سواد پیدا کردن که ملاک باید باشد به این اسانی ها نیست.

من همیشه تو تک کانکشن و پروتکلی خارج از http کار میکنم: (این نوین نت نیست شرکت دیگری هست)

گراف سرعت:

سرعت دانلود(تک کانکشن):

کارنامه نصفه این ماه سپتمبر که شروع از اول سپتمبر تا الان که فعلا 16 سپتمبر هست:

سرعت فاقد هرگونه نوسان و 24 ساعت ثابت هست و برنامه های چرت و پرت IDM و...نیست روزی 8 و خورده ای گیگ میزنم و هفته ای 58 گیگ کامل و ماهی 232 گیگ تازه برام باز کمه

هارد اکسترنال ترابایتی هم زود زود تموم میکنم اصلا هم پای کامپیوتر نیستم و سر کار و شغلم هستم

اما اگر سرعت شما نوسان پیدا کرد به دلایل زیادی بستگی دارد که من پیش از این این بحث تخصصی رو توضیح نمیدم

اما اخبار نوین نت :

قرار سرعت شبانه نامحدودها را از حجمی ها جدا کنند که سرعت انان همواره ثابت باشد
    اما حجمی ها و به همین ترتیب می باشد

موفق باشید

شما تهرانی؟؟

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

@hamidrezaj
    اگه با همون شماره ای که الان از پارس آنلاین سرویس داری توی نوین نت ثبت نام کردی،نوین نت نامه رانژه(اگه مخابرات استان شما پورتال نداشته باشه) میفرسته واسه مخابرات،اونا هم میگن رانژه یک pap دیگست.بعدش دوباره نوین نت تا بیاد شمارو پیدا کنه و به شما زنگ بزنه که بگه به پارس آنلاین بگو نامه جمع آوری به مخابرات بفرستند،و پارس آنلاین این کارو بکنه. فکر کنم حداقل یک هفته ای طول بکشه.
    ولی اگه شماره ای که تو نوین نت ثبت نام کردی با اونی که از پارس آنلاین داری متفاوته قاعدتا مشکلی نباید باشه.
    در مورد شبانه چون من نمیزارم برای دانلود نظری نمیتونم بدم.
    ممنون پس اول باید از پارس انلاین انصراف بدم , فقط نمیدونم چقدر میکشه اونا جمع کنن و بعد اینا وصل کنن؟ و کلا چند روز بدون اینترنت میمونم؟

فقط از دوستان دیگه هم لطفا سرعت شبانه رو بگن

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تو چند تا پست قبلیم هم گفتم شبانه حتی به درد وبگردی هم نمی خوره چه برسه به دانلود الان ساعت ۴:۰۶ است از ساعت ۲ که رایگان شروع شد تا حالا ۱۰ دقیقه ۱ بار رفرش کردم تا الان باز شد هیچ صفحه دیگه ای هم باز نبوده داونلود هم نکرده ام یعنی ۱ هفته است کلا بی خیال دانلود شده ام روزاها بد نیست سرعت. پشتیبانی هم مودبن اما شبانه حسرت باز شدن ۱ صفحه رو رو دلت می زارن واسه دانلود شبانه بدترین انتخاب ممکنه .. ( من این پست رو دیشب نوشتم ولی مثل اینکه سرعت پایین بود نیومد الان دوباره کپی کردم اینجا )

13. این کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

بله همین طرفهای گوش شمام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •