دوستاان راهی وجود نداره ما 512 بگیریم در حال حاضر هیچ مدرکی ندارم ....
دوستاان راهی وجود نداره ما 512 بگیریم در حال حاضر هیچ مدرکی ندارم ....
والا من با مدرک قبل عید درخواست دادم هنوز خبری نشده حالا شما ببین بدون مدرک میدن!
من با ایفون راحت hotspot پیاده می کنم. البته با کابل. فکر کنم شما با وای فای میخوای این کارو بکنی
اما اول با نت خونگیت ایفون با hotspot وصل کن تا درایورهای لازمه نصب کنه بعدش با نت 3g وصل کن.
با کابل هم سعی کردم اما نشد. وقتی با یو اس بی وصل می کنم که نیاز به کارت وایرلس و اینا ندارم که دیگه چون مستقیم وصله درسته !؟
جالب اینه در اون حالت پیدا هم نمیکنه !!
دوستان خواهشا کدهای ضروری رایتل رو اینجا به اشتراک بگذارید مثلا من یه جا خونده بودم کدی هست برای دیدن ریز مصرف اینترنت و حجم باقی مونده.
نه هیچ نیازی به کارت نداره. ابتدا با adsl که روی سیستمت هست گوشی و تو حالت hotspot وصل کن درایور و پیدا کنه وبعدش adsl قطع کن با 3g وصل بشو اگرم وصل نشد مشکل درایور گوشی هستش که تو تنظیمات سیستمت تغییر بده که اتومات درایورها رو پیدا و نصب کنه.
راجب سوال دوم هم که اطلاعاتی ندارم.
بالاخره درست شد !!!!!!!!!!!!!!!
دلیلش رو فهمیدم..
تو قسمت Cellurar Network گوشی قسمت اول که دیتا هست رو ست کرده بودم ( APN: RighTel ) قسمت بعد که mms بود هم همینطور..
اما اون پایین پایین یادم رفته بود Internet Tethering رو هم ست کنم که اون هم APN : RighTel هست البته !
سرعتش که انصافا پایین تر از 29 نمیاد. حتی با 2 آنتن هم تست گرفتم حتی با 1 آنتن هم browsing داشتم بدون هیچ مشکلی. از این لحاظ سرعتش عالیه ( از نظر تضمینی بودن..وگرنه 256 برای 3g فاجعه ست.)
اینم تست ها :
تست شب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست عصر :
پینگ در ساعت 5:40 صبح : ( فکر کنم روز بهتر باشه )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی از نامحدودش استفاده کرده؟
همه میدانیم تلفن هوشمند یا تبلت بدون دسترسی به اینترنت پر سرعت هیچ جدابیتی ندارند. از زمانی که رایتل ارائه سرویس 3G را در کشور آغاز کرد امکان دسترسی به اینترنت نسبتا مناسب از طریق ابزارهای موبایل در برخی از نقاط کشور فراهم شد اما بزرگترین مشکل عدم پوشش در مناطق مختلف کشور بود که به نظر میرسد این مورد نیز در حال رفع شدن است. بنا به گزارش رایتل تعداد شهرهای تحت پوشش این شبکه مخابراتی به 90 شهر افزایش یافته است.
روابط عمومی رایتل به زومیت گفت با تحت پوشش قرار گرفتن شهرهای بم، دامغان، فومن، سربندر و رباط کریم، تعداد شهرهای تحت پوشش رایتل به 90 شهر رسید و مشترکان این امکان را دارند که در این شهرها از امکانات نسل سوم تلفن همراه استفاده کنند.
بر اساس این گزارش روند توسعه شهرهای تحت پوشش شبکه رایتل در سال جدید با سرعت بیشتری ادامه خواهد یافت و به زودی ایرانیان بیشتری در شهرهای مختلف قادر به استفاده از خدمات ویژه نسل سوم تلفن همراه خواهند بود.
این اپراتور در کنار خدمات اصلی همچون پیام کوتاه و پیام صوتی با استفاده از تکنولوژی نسل سوم موبایل، امکان استفاده از سرویس های اختصاصی و گستره وسیعی از خدمات ارزش افزوده (VAS) را فراهم مینماید که از جمله این خدمات می توان به تماس تصویری، سرویس های چند رسانه ای و اینترنت پرسرعت اشاره نمود.
شهرهای تحت پوشش شبکه رایتل:
ردیف شهر ردیف شهر ردیف شهر 1 تهران 31 رشت 61 رفسنجان 2 کرج 32 اردبیل 62 بندر لنگه 3 مشهد 33 زنجان 63 میناب 4 اهواز 34 خمین 64 جزیره قشم 5 کرمانشاه 35 لواسان 65 قائم شهر 6 تبریز 36 فشم 66 بروجرد 7 شیراز 37 ساوه 67 کازرون 8 اراک 38 اهر 68 ورامین 9 کرمان 39 اوشان 69 سلماس 10 ارومیه 40 افجه 70 جهرم 11 یزد 41 زاهدان 71 هشتگرد 12 سنندج 42 طرقبه 72 خوی 13 بوشهر 43 چابهار 73 میاندوآب 14 همدان 44 آبادان 74 گچساران 15 قزوین 45 گرگان 75 اشتهارد 16 سمنان 46 شهر قدس 76 مسجد سلیمان 17 ایلام 47 گنبد 77 سیرجان 18 قم 48 طالقان 78 جیرفت 19 یاسوج 49 زابل 79 چالوس 20 خرّم آباد 50 مراغه 80 آمل 21 بندر عبّاس 51 مرودشت 81 نورآباد (استان فارس) 22 کاشان 52 ایرانشهر 82 بازرگان 23 اصفهان 53 اسلامشهر 83 تربت جام 24 شاهرود 54 سقز 84 مهاباد 25 بجنورد 55 شبستر 85 جلفا 26 بیرجند 56 مرند 86 بم 27 دلیجان 57 ملایر 87 دامغان 28 شهرکرد 58 سراب 88 رباط کریم 29 بابل 59 میانه 89 سربندر 30 ساری 60 نراق 90 فومن
جالبه رشت هم هست ولی هنوز سیم کارت نمیفروشن اینجا
حتی پیشفروش هم نیست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)