آخرین ورژن برای شما 4.30.11 هست از ال جی استرالیا
آخرین ورژن برای شما 4.30.11 هست از ال جی استرالیا
ممنون از دوستان فایل رو دانلود و به روش زیر
فایلی را که از حالت فشرده خارج کردید داخل پوشه LG_DTV ریخته و پوشه را داخل فلش انتقال میدهید.
نصب کردم.
سلام
لطفا فايل بروزرساني تلويزيون 42LV3500 رو برام بزاريد ، ممنون عزيزان
لطفا نسخه جديد باشه
Last edited by pemi_jetli; 16-01-2014 at 11:22.
دوست عزیز پیدا نکردم
سلام دوستانی که نصب کردن این فریمور رو بدرد میخوره یانه ؟
اصلا باک داره یا نه؟
اگه کسی اطلاعاتی ازش داره بگه
سلام
دوستان آخرین ورژن آپدیتی که برا این مدل اومده چیه؟
42LA66000
خود تی وی میگه آپدیت کنید به ورژن 4.22.25
ولی لینکی ازش پیدا نمیکنم
shahpasand1 جان سلام/میشه راهنمایی کنی من رو که1 این الجی استرلیا چی هست؟ 2مگه الجی مال کره نیست؟ 3نکنه تی وی من اصل نیست؟ 4ببخشید فایل آبدیتش رو باید از کجا گیر بیارم؟و همچنین نحوه آبدیت با استفاده از فلش و آفلاین/با تشکر
سلام.
سیستم سخت افزاری تلوزیون های ال جی ایران همانند استرالیا و آفریقای جنوبی و امارات و هند و سنگاپور هست یعنی توی اون کشور ها مثل ایران پخش برنامه های تلوزیون از طریق شبکه دیجیتال هست آخر مدل این تلوزیون ها هم TC TA وTB ه ک شده به عنوان مثال 55LM7610-TB.جاهایی هم مثل کره آمریکا انگلستان و ترکیه و .... بجای شبکه دیجیتال از سیستم های ماهواره ای و یا cable استفاده میکنند آخر مدل این تلوزیون ها هم اغلب UA UB UE ZA ZB ZE ه ک شده مثل 55LM7600-UA یا 55LM761S-ZA.پس به غیر از سخت افزار از نظر نرم افزاری و حتی زبان فرق دارند وشما با آپدیت تلوزیون خودتونو بریزید.
شما فایل تلوزیونتونو از ال جی ایران دانلود کنید اگه پیدا نکردید برید ال جی استرالیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس یه فولدر توی فلش بسازید اسمش هم باید LG_DTV باشه فایل دانلودی و از حالت زیپ خارج کرده و درون فولدر کپی کنید به تلوزیون وصل کنید تا آپدیت شروع بشه.
نکته :بهترین و بی خطر ترین حالت آپدیت کردن اینه که تلوزیونتونو مستقیما به اینترنت وصل کنید و آپدیت کنید واگه تلوزیونتون مشکل اساس نداره بیخیال آپدیت بشید چون همین آپدیت های جدید هم کلی مشکل دارن!
Last edited by shahpasand1; 18-01-2014 at 17:25.
تلویزیون من آپدیت 04.31.07 رو نشون میده کسی لینک داره؟ مدل LG LM66900 TC
من نصب کردم هیچ باگی نداره ولی تغییری هم حس نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)