تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 79 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

کاربر فعال iOS JoWkErsSs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

تشکر برای اینکه تجربه شخصیتون رو با ما به اشتراک گذاشتید
    جهت اطلاع :
    جیلبریک به خیچ عنوان باعث خرابی های سخت افزاری نمیشه و تا الان هیچکس همچین چیزی رو تایید نکرده
    گرچه گاها از سوی افرادی این شبه ایجاد میشه
    درسته موافقم ! جیلبریک به هیچ عنوان باعث خرابی نمیشه ! اگر آیپد 2 سابق شما صفحه اش زرد شده بوده دلیلش چیز دیگه ای هست ... میتونه یه توییک باشه یا یک برنامه از سیدیا ! مانند H1siri که خرابی های بسیاری رو به وجود میاره .

البته نباید فکر کنیم که فریمور جیلبریک شده با نشده هیچ فرقی نداره ! اما تفاوت اونها خیلی خیلی کم هست ! تفاوتی هم که دارن تو سرعت اون هست . که البته اونم زیاد مساله خاصی نیست .

داره خودمونی میشه behrooztahmasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

٦- از جاى مطمئن خريد كنيد و حتما و حتما همون جا جعبه رو باز كنيد و ده مورد كليدى رو با دقت check كنيد.
    دوست عزیز میشه این ده مورد رو بگی؟؟؟

دوستان یه سوال دیگه هم داشتم ... این قضیه امکان ارائه شارژر قویتر برای آیپد جدید موثقه؟؟؟؟
    Last edited by behrooztahmasbi; 25-04-2012 at 16:01.

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

دوست عزیز میشه این ده مورد رو بگی؟؟؟

دوستان یه سوال دیگه هم داشتم ... این قضیه امکان ارائه شارژر قویتر برای آیپد جدید موثقه؟؟؟؟
    سلام . تو فروم خود اپل صحبتش هست ولی هنوز اپل تصمیمی نگرفته !

موفق باشی

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون از جوابتون
    راستش گفتم دلیل اینکه سوال زیاده اینه که این دستگاه اما اگر زیاد داره فروم تابیک ها خوندم هر کی یچیز گفته
    مثل اینجا که گفتند صفحه زرد شد خب منم که کار نکردم شک میکنم که جیل خراب کنه.
    فقط تنها چیزی مونده اینه چند وقت دیگه مثلا تابستون ارزش داره این بگیرم یا بمونم ایبد 4 شاید چیز متفاوتی باشه؟
    یکی هم این که میگن ایبد 2 و 3 تقریبا زیاد فرق نمیکنه اینم که مشکل حرارت داره بنظرتون خاستم ایبد 2 بگیرم یا 3؟
    ممنون تموم شد دیگه
    آیپد جدید بگیرید و حد اقل تا 2 سال بدون نگرانی ازش استفاده کنید

5. این کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اخرین چیز اینه ایفون 5 که خیلی متفاوته با قبلی ها ( اون ویدیو درست بود دیگه درسته کیبرد مجازی و ....)
    شنیدم سال دیگه ( اخرای همین امسال میده ببیرون ؟) ایبد 4 میاد گفتم منم که تابستون میخام بگیرم ارزش داره بازم صبر کنم تا ایبد 4 بیاد؟
    جیل بریک که سرعت کم میکنه شایدم شارژ زودتر خالی کنه بخام اورجینال کار کنم برای برنامه هایی که نیازه + بازی های خوبش حدودا چند دلار میشه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اخرین چیز اینه ایفون 5 که خیلی متفاوته با قبلی ها ( اون ویدیو درست بود دیگه درسته کیبرد مجازی و ....)
    شنیدم سال دیگه ( اخرای همین امسال میده ببیرون ؟) ایبد 4 میاد گفتم منم که تابستون میخام بگیرم ارزش داره بازم صبر کنم تا ایبد 4 بیاد؟
    اون چیزی که به عنوان آیفون 5 دیدید شما چیزی نبود به جز تخیلات یک کاربر
    فکر کنم با 20 دلار کارتون راه بیوفته

8. این کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    والا کیبرد لیزریش قابل درک بود ولی تصویر روی هوا هموگرافی میگن ؟ منم باور نکردم یک اشنا باور کرده بود به من هم نشون داد گفتم بهش جایی خبری از این ایفون نیست بگذریم باعث شد من تابلو بشم تو جمع

حالا خبری از ایفون 5 شده صحبتی تعریف از سخت افزاری چیزی
    اگه قراره تابستون ایبد 43 بگیرم بنظرتون ارزش نداره صبر کنم تا جدیدتره بیاد؟( اگه زود میاد)
    برنامه ای روی خودش نداره اصلا بخریم بی برنامه هست؟ بس 20 ت برای شروع . قیمت بازی و ... هم میگید چنده ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    والا کیبرد لیزریش قابل درک بود ولی تصویر روی هوا هموگرافی میگن ؟ منم باور نکردم یک اشنا باور کرده بود به من هم نشون داد گفتم بهش جایی خبری از این ایفون نیست بگذریم باعث شد من تابلو بشم تو جمع

حالا خبری از ایفون 5 شده صحبتی تعریف از سخت افزاری چیزی
    اگه قراره تابستون ایبد 43 بگیرم بنظرتون ارزش نداره صبر کنم تا جدیدتره بیاد؟( اگه زود میاد)
    برنامه ای روی خودش نداره اصلا بخریم بی برنامه هست؟ بس 20 ت برای شروع . قیمت بازی و ... هم میگید چنده ؟
    ممنون
    اقا دلو بزن به دریا بخرش
    اگه وایسی واسه آیفون 5 بعد میگی وایسا تا ارزون بشه بعد میگی وایسا تا یه جا آیفون 6 بیاد و این داستان ادامه دارد

11. 2 کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ببخشید درباره ایفون که همین طوری برسیدم ببینم خبری هست
    منظورم ایبد بود ایبد4 گفتم اگه قراره 4 بیاد من که تابستون میخام بخرم شایدم اخرای تابستون گفتم اگه خبری هست در جریان هستید که سا نو دیگه میلادی یا زمستون ما ایبد جدید میادو چیزه شاخی داره صبر کنم اگه نه که ایبد3 بخرم ( ایبد2 با 3 یکیه ها درسته )
    شما اقا عماد ایبد2 دارید باز هم ایبد 3 میگیرید همین ایبد 2 برای مطالعه متاب و ... خوب نیست همین فروم یکی گفته بود ایبد2 چشم درد میاره هر شخصی نظری داره منم گیج شدم
    ممنون

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

دوست عزیز میشمن ه این ده مو

اول باید ببینیم اصلا باتری آیپد قابلیت شارژ سریعتر را داره ویانه
    دوم باید ببینیم آداپتور آیپد چند وات در ساعت میتونه خروجی بده که متاسفانه اکثرا فکر میکنند 10وات در ساعته که کاملا اشتباهه
    چون آیپد 1و2 از باتری 25 وات در ساعت استفاده میکرد پس ذخیره انرژی آیپد1و2 میشود بیشتر از 220وات در ساعت و وقتی 80 درصد اون در 3 ساعت شارج میشه پس میشود 60 وات در ساعت انتقال انرژی باتری به وسیله آداپتور
    حداکثر آداپتوری که من در محصولات لبتاپ اپل دیدم آداپتور80وات در ساعته
    در آیپد حدید باتری 42.5 وات در ساعته یعنی دستگاه اپل حداکثر ساعتی 42.5 وات مصرف میکنه که در حد لب تاپ هست منتها ذخیره انرژی اون بسیار بالا است و از باتری 12 سلولی لبتاپ هم بیشتره و 11500 میلی آمپر ساعت هستش
    فقط 8وات در ساعت حداکثرمصرف برق صفحه نمایش آیپد جدید هستش حالا یک چیپ به اون بزرگی که از intel CORE i3 هم بزرگتره را هم اضافه کن که گرافیکش قویتر از ps-vita هستش و رم 1 گیگابایتی و ssd 64 گیگابایتی+بهترین دوربین5مگاپیکسلی که از فیلمبرداری full hd پشتیبانی میکند و سنسور وgps و 4g و...حالا مشخص میشه چرا اینقدر طول میکشه تا انرژی ذخیره کند
    البته در همه آیپدها نصف زمان شارژ 80 درصد اون را پر کرده
    در حقیقت فوقش بشه اندازه آیپد2 البته همینطوری طولانی برای آیپد نسل سوم بهتره چون میشود صبح تا شب استفاده کرد و شب تا صبح که معمولا خواب هستند برای پر کردن باتری استفاده کرد
    البته زمان مغمول استفاده از آیپد جدید بسیار بیشتر از آیپد2 شده ولی در حالت حداکثر تفاوتی ندارد

14. 3 کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •