سلام من هر کاری میکنم این ویندوز live توی بازی بالا نمیاد که بتونم بازی رو save کنم چکار کنم؟؟؟؟؟؟ چند باز پاک کردم دوباره نصب کردم ولی فایده ای نداشت
سلام من هر کاری میکنم این ویندوز live توی بازی بالا نمیاد که بتونم بازی رو save کنم چکار کنم؟؟؟؟؟؟ چند باز پاک کردم دوباره نصب کردم ولی فایده ای نداشت
خودم راه حلشو پیدا کردم....![]()
علیک السلام.باید ویندوز لایو رو نصب کنی اگر این کارو کردی و تو بازی نیومد بالا با توجه به این که گفتی چند بار بازیو نصب کردی باید بازیو عوض کنی چون این نسخه از بازی اشکال داره .اگر هم اشتباه نکنم بازی تو چهار دی وی دی هست منم همین مشکلو پیداکرده بودم بازیو تعویض کردم درست شد......![]()
منم مشکل شما را داشتم
برای درست کردن بازی نیازی به اینکارها نیست
فقط به لطف NotePad باید تغیراتی در ساختار فایل ها بدید که من اینکارو انجام دادم و مشکلم حل شد
شما فایل زیر را دانلود کنید و در پوشه My Documents کپی و جایگزین کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد فایل فشرده: masteroc7
من که این مشکلو ندارم. دوست عزیز zoru این مشکلو داره البته من از این روش که گفتی استفاده نکردم فقط با تعویض بازی مشکلم حل شد...................
مشکل من حل شد
اصلا لازم نیست چیزی رو پاک کنید تو صفحه Live روی create new profile بزنید scroll down کنید بعد روی لینک Local profile کلیک کنید و یه پروفایل افلاین به هر اسمی که میخواین بسازین همینبعد خودش تو بازی سره cheakpoint ها save میکنه
![]()
دوستان مشکل من حل نشد بازی من 5 حلقه dvd هست
خب برا منم 5 تا هست یعنی چی ,, میری تو بازی صفحه لایو نمیاد؟ موقع نصب از نت dc باش خودش باید live رو برات بدون مشکل نصب کنه البته framewrok و یه چند تا چیزه دیگه هم نصب میکنه... اگه یه screenshot بزاری خوبه
دانلود کردم و جایگزین کردم اما بازم محل ذخیره بازی وقتی کلیدhomeمیزنم بالا نمیاد و بازی ذخیره نمیشهبازی را هم عوض کردم بازم نشد(البته ویندوز لایو نصب کردم)
من چجوری جوکر رو با 2 تا قول هاش بکشم؟؟ هرکاری میکنم نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)