به نظر شما بهتر نیست توی واقعیت سیر کنیم؟
به نظر شما بهتر نیست توی واقعیت سیر کنیم؟
Last edited by H3SAM; 29-11-2006 at 03:33.
اصلا آدم دریفت ها رو نگاه میکنه سکته میکنه یکی 3 هزار و خورده ای اورده بود آخه چه طوری ؟؟؟؟؟؟؟؟
ساسان جون!(چه زودفاميل شدم) واقعا عاليه من كه روم كم شد....مسخره نمي كنما(چون اصلاازاين كارخوشم نمي ياد) گفتم يه موقه ازجملم بدبرداشت نكنينوشته شده توسط sAsAn.K
....ايول فقط مونده اون 3 ميليونو خورده اي روبزني
توهمون جاده اي كه 6.7 مايل فكركنم هست.موفق باشي عزيز راستي 4دورش كن بعد برو داخل پيست.
H3SAM جان عزیز شما توی کل دریفتت کلاج رو بگیر و سعی کن تا آخرش با در و دیوار نخوری و هیم ماشین بکشون روی زمین اونوقت میفهمی که چه جوریه عزیز.
ضمنا ایول به Skyline ات خیلی حال کردم.
--------------------------------------------------
Mehrshad-msv جان لطف داری عزیز ما کوچیم شماییم شما استادی.
ببین عزیز من اون ریس رو هم میرم ببینم چقدر میارم.
samsung_d600 جان فکر کنم با این توضیحاتی که دوست خوبم مهرشاد جان دادن توجیح شده باشی آخه میدونی چیه 6.7 مایل پیسته اونم 4 دور ! الکی نیست که ! :d.
آقا مهرشاد جون منم رفتم دریفت رو ولی اصلا حال نمیده دریفت توی این جاده.
از همه بیشتر Canyon Drift ها حال میدن ولی به حر حال:
![]()
اقا كمك كنيد !
من ويندوزم رو عوض كردم - پوشه ي Memcard رو هم نگه داشتم و تو ويندوز جديد وقتي ميريزم تو اونجايي كه بازي نصب شده سيو ها كار نميكنه !! چي كار كنم
ممنون (فوري)
nokia جان شما بايد شماره سريال سيوهاي قبلي را به شماره سريالي كه تازه بازي را نصب كردي تغيير بدي كه اين كار را با برنامه hex editor انجام بده . شماره سريالي كه باهاش بازي را نصب كردي را از اين راه ميتواني پيدا كني .
HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>ELECTRONIC ARTS>Electronic arts>need for speed carbon>ergc
بعدش برنامه هگز اديتور را باز كن سيوهاي قبلي را open كن سمت راست شماره سريال معلوم هستش كه بايد اين شماره سريال را با شماره سريالي كه از روش بالا بدست مياري عوض كني .
اقا تا NFS Carbon رفتم اما ergc رو پيدا نكردم . خواهشن جواب بديد بابا لنگمنوشته شده توسط m_r1986
آقا يک ترينر آمده امتياز را وارد مي کني و دکمه را مي زني هي امتياز ميده شايد شما هم..... البته قسط توهين ندارم ها ببخشيد
من كه سيستم رو عوض كنم يه بار ديگه ميرمش چون من با گير زيادي بازي ميكردم
يعني شما ميگيد كلاچ رو بگيرم سريع تر دريفها پر ميشه ؟؟؟؟
Last edited by mahyarSAMSUNG; 30-11-2006 at 03:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)