اقا يكي بگه پچ نقل و انتقالات كدومه؟
اقا يكي بگه پچ نقل و انتقالات كدومه؟
طریقه نصب رو هم نوشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی جواب بده
تو چند صفحه ی قبل گفتن واسه رفع این مشکل این کرک رو دانلود کنم اما لینکش خرابه همونی که 19 مگابایته
یکی لینکشو بذاره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Wrong disc inserted.
Please insert the original "Pro Evolution Soccer 2012" CD/DVD این پیامو میده.کرکش رو هم کپی کردم. چه کنم
دوستان یه سوال
چرا این فایل آنلاک رو میریزی که سوپر استار باز بشه دسته بهم میریزه ؟
سلام به همه
دوستان من یه مشکل دارم با بازی اونم گزارشگره . گزارشگر انگلیسی گزارش میکنه اما کاملا اشتباه مثلا وسط زمین یه هویی میگه پنالتی و یا حرفایی میزنه که اصلا ربطی به بازی نداره و کلا هم اسم بازیکنا رو اشتباه میگه من منچستر ورداشتم و کلا داره اسامی بازیکنای یه تیمه دیگه فکر کنم مکزیک رو تو بازی ادا میکنه دادشم رئال ورداشته داره اسمه بازیکنای میلان رو میگه.
نمی دونم این مشکل قبلا مطرح شده یا نه و یا چند بار بش جواب داده شده اما چون من تاپیک رو دنبال نمی کنم از دوستای عزیزم تقاضا دارم که بنده رو هم راهنمایی کنن.
با تشکر...
دوستان عزیز جواب این دوستمون رو بدین مشکل منم هست.آنتی ویروس رو غیر فعال کردم و مجدد نصب کردم بازم نشد.![]()
راستی دوستان یه چیز دیگه!!
این بازی واقعا اخرین نسخشه؟؟یعنی دیگه کونامی اینو به عنوان ساکر 12 منتشر کرده؟؟
اگه اینجوری باشه ک واقعا ابرو ریزیه چون ساکر 11 واقعا از همه نظر سرتره.
این نه گزارش انگلیسی داره نه گرافیک درست.تازشم افت فریم هم داره.
خواهشا اگه کسی میدونه ک این اخرین نسخه از ساکر 12 هست یه خبری بده![]()
سلام, patch 1.0 pesedit رو نصب کردم.توی بخش ادیت پلیر تیمهای کلاسیک که میرم,(مثلا آلمان و انگلیس) از بازی خارج میشه.دوستان دیگه ای که این پچ رو نصب کردن یک امتحانی بکنن خبرشو بدن.ببینیم مشکل از ماست یا پچ.ممنون
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ............................
اشکال از پچ بود دوستان,ورژن1.1 رو دانلود کردم درست شد
patch 1.1 PESEDIT:
پارت 1:پارت 2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by PES HOT; 03-10-2011 at 03:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)