اينجا:
galaxynote.ir
فك كنم مهيار هم تو چند صفحه پيش گفته بود
راستي بردن گلدن گلاب جدايي نادر از سيمين هم تبريك ميگم![]()
اينجا:
galaxynote.ir
فك كنم مهيار هم تو چند صفحه پيش گفته بود
راستي بردن گلدن گلاب جدايي نادر از سيمين هم تبريك ميگم![]()
Last edited by PersiAndroid; 16-01-2012 at 18:44.
بچه ها این هم دو تا عکس از نسخه ی سفیدش:
عکس دومی چرا اینجوریه...فرق داره انگار...!
اینطوری که من شنیدم این مال اپراتور Verizon!
اما جالب اینه که این اپراتور قراره گالکسی نت رو با یه اسم دیگه عرضه کنه!
اسمش رو هم گذاشته گالکسی ژورنال!
صبح زود میرفتی ؟ من ساعت 7 صبح به خیال اینکه اول باشم رفتم اونجا ... یه بار هم گفتم نفر 40 تا 50 شب گذشتش اونجا بودن و شب رو به صبح رسوندن ... 20 درصد تخفیق ماله نفرات 20 تا 30 هستش یعنی شما اگه شب قبلش هم میرفتی 20 درصد تخفیف نمیگیرفتی ... 100 هزارتومن تخفیف هم برای بقیه بود که اونم گفت 100 هزار تومن از قیمت روز ... قیمت روز این گوشی 1300 تا 1.600 توی علائدین همون روز من قیمت کردم ... واسم تجربه شد اگه تخفیف دوباره خواستن بدن حداقل باید 30 ساعت قبل اونجا باشی ...
از بعضیا که سوال کردم گفتن من از سایتهای خبررسانی مثل نارنجی با خبر شدم ...
احساس میکنم قلمشو هی میخوایم در بیاریم بذاریم سرجاش ،جاش شل میشه و میره رو اعصاب.درسته به نظرتون؟
نه قلمش خیلی سفت و قرص جا میره
تو بدنه تعبیه شده جاش ! بدنه که گشاد نمیشه![]()
چه دیدی.شاید زدو گشادش کرد
توش مگنت داره مگه؟(آهنربا)
به هیچ وجه شل نمیشه .. سر قلم یه شیار داره(اگه دیده باشین) که از داخل بوسیله یه خار نگه داشته میشه
حالا اگه عکسشو پیدا کردم پستمو ادیت می کنم
The Samsung Galaxy Note [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ahead of CES this year amidst word that AT&T were bringing it aboard as one of their new LTE devices, which was confirmed once the show kicked off.
Now, Los Angeles Industry Analyst, Paul Mueller, has confirmed that it'll be making its way to other leading US carriers, namely the likes of Verizon and Sprint.
"It will possibly be called the Galaxy Journal. But it is certainly coming to both Sprint and Verizon during the first half of the year," Mueller said.
This is the first time we've heard of the Samsung Galaxy 'Journal', but name change or not there's a high chance that Verizon will be getting a its own version of Samsung's 5.3" phoneblet and Sprint might tote their own model too.
We can expect specs of the Journal to mirror that of AT&T's Galaxy Note, or at least come close. AT&T's Note, the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] comes with a 5.3" 800 x 1280 pixel WXGA SuperAMOLED panel on the front, four capacitive Android buttons along the bottom and an 8MP camera on the back.
Internals include a 1.5GHz dual-core Scorpion processor, an Adreno 220 GPU, a gig of RAM and a 2500mAh battery to keep that large display alive. Special mention should go to the S-Pen too, the Note's pressure-sensitive stylus.
Other than a rumor and a name, details on the Journal are slim, with uncertainty as to whether Verizon will use an LTE or CDMA radio (although LTE seems more likely), but we'll bring you more information as soon as we know.
Would any of you be interested if this device cropped up on carriers other than AT&T, let us know in the comments.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)