بابا جون بيا اين هم شايان جان .
ضمنا خيلي خبرها به دستم رسيده خيلي جالبه منتطر باشيد.
بابا جون بيا اين هم شايان جان .
ضمنا خيلي خبرها به دستم رسيده خيلي جالبه منتطر باشيد.
دست همه بروبچز باحال این تاپیک درد نکنه شهریار جان واقعاً لطفی در حق این p30world کردی که این تاپبک رو ایجاد کردی کار خیلی ها (از جمله خودم) رو راه انداخته.
50 هموين صفحه اين تاپيك را به شما دوستان تبريك ميگم اين كار فقط فقط با كمك شما امكان پذير شد
باتشكر از همه شما دوستان بايد بگم فقط خيلي ممون نمي دونم چه شكلي تشكر كنم.
باتشكر شهريار
آقا كجا گفته ساپورت مي كنه ؟نوشته شده توسط vampire_viper
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اين همه دعوا واسه چيه ؟
ساپورت نمي كنه طبق اون چيزي كه در معرفيش نوشته .
منبع خودتون رو بگيد ....
دوستان فقط یک سوال کوچیک دیگه:چرا کلاک این سی پی یو های جدید اینتل اینقدر پایینه(بیشترینش 2.93 هست)؟آیا از کارایی سی پی یو ها هم کم شده یا نه؟چون اینتل با توجه به سابقه اش روی سرعت بالا تاکید زیادی داره.
من گیج شدم بالاخره چی شد؟از یک طرف گابانا درست می گه از طرف دیگه تو این لینک چیز دیگه ای نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (همون لینکی که شهریار داده بود).
این مطلب به طور صریح ذکر نشدهنوشته شده توسط Gabana
اگر به قسمت محصولات برید در قسمت Pentium EE ها Conroe هم اسمش به چشم میخوره و در همون لینکی که دادی عزیز نوشته All the latest Pentium EE پس چی؟؟؟؟یعنی ساپورت میکنه
![]()
اين دو تا سايتي هم كه امين و شهريار گفتن توش نوشته مدل هاي جديد 975
![]()
دوستان اينجا( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم بحث اينتل-AMD هست كه فروم خوبي هم هست رقابت بين 930 و X2 3800 هست
فکر کنم در نهایت به این نتیجه برسیم که این مادربورد Asus P5WD2-E Premium از conore پشتیبانی می کنه. درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)