برنامه ی Titanium backup کرک شدشو نصب کن بعد بگرد دنبال همون برنامه که ارور میداد(crash monitor بود یا device monitor یادم نیس)
اونو فیریز کن خلاص
برنامه ی Titanium backup کرک شدشو نصب کن بعد بگرد دنبال همون برنامه که ارور میداد(crash monitor بود یا device monitor یادم نیس)
اونو فیریز کن خلاص
کلشو پاک کردم درست نسد
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
اخه مشکل اینجاست که من برنامه ای به اسم crash monitor تو گوشیم ندارم.نمیدونم این پیغام از کجا میاد![]()
عزیز! چی را فریز کنه. همونطور که دوست دیگه گفت این یه برنامه سیستمه. یعنی موقع خاموش کردن گوشی برای خاموش کردن فعال میشه.اخه مشکل اینجاست که من برنامه ای به اسم crash monitor تو گوشیم ندارم.نمیدونم این پیغام از کجا میاد
مفهوم پیام اینه که برنامه خاموش کردن درست اجرا نشد و وسط کار تموم کرد.
شاید یه برنامه دیگه با این ناهماهنگی داره و نمیگذاره آن درست کارش را بکنه.
عزیز شما نصبش نکردی برنامه ی خود گوشیه برو تو تیتانیوم فیریزش کن تموم شه بره...
اون دوست که گفت برنامه ی سیستمیه خودم بودم جیگر
برنامه ی مهمی نیست و کارش فقط مانیتور کردنه من رو سه تا از گوشی های سونی فیریزش کردم(ARC Neo Live) هیچ اتفاقی هم نیافتاد خیالت راحت باشه...
البته فکر کنم منظور کرش کردن یعنی بستن و خاموش کردن مانیتور باشه که موقع خاموش کردن گوشی میاد.
به هرحال خود گوشی خاموش میشه؛ چه فریز بشه یا نشه. ولی من میترسم درست خاموش نشدن به مانیتور آسیب بزنه.
شما که عوض انجمن زبان هستید...
مانیتور اینحا یعنی نظارت کردن ربطی به صفحه نمایش گوشی نداره کرش هم یعنی خراب شدن از کار افتادن...
این برنامه وظیفش جمع کردن اطلاعاته همین و بس
اقا دمت گرم با برنامه ی لینک تو اس دی فریزش کردم درست شد.
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
مبارکه![]()
سلام. بله، هستم. ولی آدم اگه گند نزنه مردم فکر میکنند اسطوره ها هنوز وجود دارند.
حق با شماست. این را از سایت سونی پیدا کردم.![]()
تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم و اینجا محلی باشه برای کسانی که این گووشی رو دارن و به روز اطلاعاتشون رو به اشتراک بذارن. امیدوارم همه لایویها بیان....
![]()
Last edited by barsava2011; 23-04-2012 at 12:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)