تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 100 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

اقا این شاتل قرار نیست تعرفه هارو بذاره ؟!! همه گذاشتن به غیر این شاتل دیشب به پشتیبانی گفتم میگه فعلا هیچ تغییری توی قیمت ها قرار نیست بدیم ! گفت به محض اینکه ابلاغ بشه ما اطلاع رسانی خواهیم کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با فرض عملی شدن این طرح همین اتفاق برای سرویس های روزانتون میوفته!!!
    فرض کن 1 مگابیت نامحدود داری.توی روز اگر مثل شبانه ی فعلی همه دانلود کنند سرعتت برابر می شه با12.8 کیلوبایت!!!
    الان لااقل سرعتت توی شبانه 20 کیلوبایت و روزانه 200-300 کیلوبایته.

با سرویس 2مگابیت نامحدود سرعت دانلودت مطمئنا به 25.6 کیلوبایت میرسه.شما چه طور حساب کردی که بهتر از 25-50 کیلوبایتی می شه که در حال حاضر داریش؟نکنه فکر کردی ملتی که اینترنت نامحدود طرح جدیدو میگیرن از خیر دانلود 24 ساعتشون میگذرن؟
    در جواب اون دوستانی که میگن هر کس می خواد سرویس محدود بگیره:
    فرض کنید توی یک اتوبان محدودیت سرعت، 120 کیلومتر برساعت هست.
    یک روز قانون میزارن که کسیایی که با سرعت 20 کیلومتر یا کمتر حرکت کنند پول بنزینشونو دولت می ده.
    حالا فکر نمی کنید کسی که با سرعت 120 کیلومتر بر ساعت حرکت می کنه نسبت به قبل دیرتر به مسیرش می رسه؟
    جواب:خب چرا.دیرتر به مسیرش میرسه.2 تا دلیل عمده داره:
    1.به دلیل سرعت کم ِخیلی از اتومبیل ها، ترافیک ایجاد می شه و این ترافیک، باعث کاهش سرعت حرکت اتومبیل ها می شه
    2.چون بنزین اتومبیل های با سرعت کمتر از 20 کیلومتر مفتی هست.رانندگان اشتقیاق پیدا می کنند که بیشتر از قبل مسافرت کنند.به همین دلیل جاده ها شلوغ تر از قبل می شه و همین هم عامل ترافیک و کمتر شدن سرعت می شه.

عینا این قضیه برای اینترنت هم صادق هست.
    لینک زیر رو بخونید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تا بهتون ثابت بشه سرعت در این سرویس ها در این حد که شما می گید کم نمیشه (البته اگه شرکتا .....)

3. 2 کاربر از abbasjun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اگر یکی اونقدر بدبخت و بیجنبه و ندید بدید بود بذار با سرعت 30 کیلو 24 ساعته کامپیوتر رو روشن بذاره!
    یه چیزی خدمت ملت بی جنبه عشق دانلود عرض کردم قبلا:
    هرکسی فقط میخواد دانلود کنه لطف کنه و بره اینترنت مونواره ای بگیره با سرعت 5 مگ نامحدود ماهی 25 یا 30 تومن! و حق ملت رو دیگه نخوره! با تشکر!
    ما که تا حالا دانلود به خودمون ندیدیم ولی اگه مونواره ای خوب باشه میریم تو کار اون ولی خب برادر جان از کجا یاد بگیریم؟! هر چی اموزش هم هست خیلی گنگ و مبهم هستن و بیشتر در حد رفع اشکال هستن تا اموزش...
    حالا واقعا نامحدود 5 مگ میدن؟

5. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اگر یکی اونقدر بدبخت و بیجنبه و ندید بدید بود بذار با سرعت 30 کیلو 24 ساعته کامپیوتر رو روشن بذاره!
    هرکسی فقط میخواد دانلود کنه لطف کنه و بره اینترنت مونواره ای بگیره با سرعت 5 مگ نامحدود ماهی 25 یا 30 تومن! و حق ملت رو دیگه نخوره! با تشکر!
    میشه بگید کجا سرویس 5 مگ نامحدود م.اهواره ای رو ماهی 25-30 میدن ؟؟؟؟ لطفا در پیام خصوصی بگید برم بگیرم

7. 4 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

باز دارید صورت مسئله رو عوض می کنید
    همانطور که گفتم به هیچ کسی ربط نداره که هر کسی با اینترنت خودش چیکار میکنه و چقدر دانلود میکنه
    چه دانلود بکنه و چه دانلود نکنه حق هیچ کس رو نمیخوره
    فکر کنم فقط تو ایران و فقط تو این فروم این جور جملات گفته میشه که ((شماها چون دارید دانلود می کنید حق ما رو می خورید ))

و در ضمن به این خود خواهی نمیگن
    یکی از سرویسش راضیه حق داره ازش طرفداری کنه و اون یکی راضی نیست حق داره شکایت کنه
    الان ناراضی ها به اون یکی ها میگن خودخواه !
    فردا که جای طرفین عوض بشه این یکی ها به اونها میگن خود خواه !
    و همینطور تا اخر پیش میره
    .................................................. .................................................. ..............................................
    فعلا که همینطور منتظریم تا ببینیم این سرویس های جدید چطوری میشن
    پس لطفا بیش تر از این سنگ اندازی نکنید تا ببینیم وضعیت اینترنت تو اینده چی میشه

9. 5 کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

منم یه چیزی خدمت شما عرض کنم:
    خودم کسایی رو میشناسم که با 128 مخابرات دارن 24 ساعته دانلود میکنن و کسایی که بشقاب پرنده دارن تو کل ایران شاید به 1000 نفر هم نمیرسن و هیچ کس نمیره بشقاب پرنده با اون قیمت های نجومی بگیره شما هم اگر جایی رو میشناسی که سرعت 5 مگ با ماهی 30 تومن بده حتما این جا بذار که مردم برن بخرن
    در آخر هم به عرضتون برسونم که من 1 مگ نامحدود ایرانسل دارم و هر چیزی رو هم که بخوام هر موقع دانلود میکنم و سرعت من پایین نمیاد سرعت شما هایی که فکر میکنید با 128 بهتون 40 کیلوبایت سرعت میدن میاد پایین , حالا خوبه خود شرکت ها دارن میگن که سرعت ها حتی از نصف هم کمتره ولی اصرار دارین که نه با 128 به جای 16 کیلوبایت 30 40 کیلوبایت دانلود میکنیم تا رقابت ایجاد بشه
    با تشکر
    !!!!

11. 2 کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

خودم کسایی رو میشناسم که با 128 مخابرات دارن 24 ساعته دانلود میکنن و کسایی که بشقاب پرنده دارن تو کل ایران شاید به 1000 نفر هم نمیرسن و هیچ کس نمیره بشقاب پرنده با اون قیمت های نجومی بگیره شما هم اگر جایی رو میشناسی که سرعت 5 مگ با ماهی 30 تومن بده حتما این جا بذار که مردم برن بخرن
    در آخر هم به عرضتون برسونم که من 1 مگ نامحدود ایرانسل دارم و هر چیزی رو هم که بخوام هر موقع دانلود میکنم و سرعت من پایین نمیاد سرعت شما هایی که فکر میکنید با 128 بهتون 40 کیلوبایت سرعت میدن میاد پایین , حالا خوبه خود شرکت ها دارن میگن که سرعت ها حتی از نصف هم کمتره ولی اصرار دارین که نه با 128 به جای 16 کیلوبایت 30 40 کیلوبایت دانلود میکنیم تا رقابت ایجاد بشه
    با تشکر
    !!!!
    اصلا من نمیفهمم.من دوست دارم 24 ساعت دانلود کنم. حقمه پولش رو دادم.از حق کسی خودم؟

13. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اصلا من نمیفهمم.من دوست دارم 24 ساعت دانلود کنم. حقمه پولش رو دادم.از حق کسی خودم؟
    این کاملا حق یوزر هست که از سرویسش به طور کامل استفاده کنه فقط امیدوارم یوزرهای دیگه ای که باهاشون در مصرف پورت مشترک هستین هم مثل شما 24 ساعت دانلود کنن تا حق هیچ کدومتون ضایع نشه

15. 3 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

2. برای شکایت چیکار باید بکنیم و چگونه این طرح رو پیگیری کنیم؟
    پاسخ: با سازمان تنظیم مقررات با شماره : 88113770-021 تماس بگیرین و جویای این قانون بشین و بگید از کی ابلاغ و اجرا خواهد شد؟ فراموش نکنید زمان اجرای این قانون بستگی به تعداد تمسا های شما داره.
    عذرخواهی میکنم از دوستان ولی این کار یه مقدار زیادی بچه بازی هست!
    وقتی به قول شما قانونی تصویب میشه و کماکان بعد از این مدت به مرحله اجرا نرسیده این قد دستای قوی و قدرتمند جلوش رو گرفته که 4 تا تلفنه کشکی قکر نکنم کاری بکنه!
    حالا هر کسی خواست حرکتی بزنه این گوی و این میدان

ین از دو جهت به نفع مشترک هست! اول اینکه با سرعت بیشتر به رقابت با شرکت های دیگر میپردازن و مشتری بیشتری جلب میکنن و دوم اینکه با سرعت بالاتر شما زودتر حجم خودتونو تموم میکنین و مجبورین بازم حجم بخرین و این یعنی درآمد بیشتر و بیشتر برای شرکت!
    البته این به نفع شرکت هست و به ضرر مشترکاشتباه تایپی داره

6. با اجرای این طرح چون سرویس ها نامحدود میشه همه دانلود میکنن پس سرعت همیشه کم خواهد بود؟!
    پاسخ: همین الان هم در ساعات رایگان شب میبینید که سرعت به شدت افت میکنه. چون توی 24 ساعت فقط توی 5 یا 6 ساعت رایگان رو میتونید نامحدود دانلود کنید. پس فرصت کمی دارین و همه سعی میکنن در این ساعات محدود دانلود های حجیم خودشون روانجام بدن. اما اگر نامحدود داشته باشن لازم نیست توی یه ساعات مشخصی دانلود کنن و این دانلود در کل 24 ساعت شب و روز پخش میشه پس افت سرعت بسیار کمتر خواهد بود. اما چون این طرح نامحدود برای اولین بار در کشور اجرا میشه احتمالا تا یک ماه مردم زیاد دانلود میکنن اما به مرور این نیز عادی خواهد شد و این مشکل رفع خواهد شد.
    پاسخ معقولانه ای به نظر نمیاد
    مثلا من یه سیستم جداگانه برای دانلود دارم که 24/7 روشنه و دانلود میکنه
    100 درصد سرعتم هم بیشتر بشه باز چیزی از مدت دانلودم کم نمیکنه
    از طرفی خیلی شرکت های درست و حسابی شب ها هم افت سرعت خاصی ندارند سرعتشون ثابت هست نمونش همین داتک قیمت هاش بعضا 3-4 برابر قیمت های معمولی هست ولی از این طرف هم سرعتش با اینکه ثابت هست ولی نوسان خاصی در شب و روز نداره

---------------------------------------------------------------------------

در کل به نظره من تو کوتاه مدت و با تلفن زدن! امیدی به تغییر این چیزا نداشته باشید چون اینترنت هنوز تو ایران جا نیافتاده و از طرف خیلی مراجع پرقدرت، مشکل دار تلقی میشه
    اگر از همون اول قرار بود این کارها از رو اصول انجام بشه همین اینترنت مخابرات که از چند ماه پیش وارده بازار رقابت شده کماکان این قدر دور افتاده و نقطه ی کور (با اون سایت درپیتیش) نمیموند

این سایتی هم که اینقدر دم از اعتبارش میزنید اگر فقط یک ذره پیگیر این موارد که جزو مشکلات اصلی هم حساب میشه، بود حداقل یه نظرسنجی کوچولو تو سایدبارش ممکن بود در این زمان بزاره یا حتی یک لینک!
    کد:
    ولی شما چیزی میبینید در این زمینه؟ من که نمیبینم

این چیزا کلا به ضرر شرکت ها و همینطور به ضرر مخابرات و شرکت های تابعه هست، تا اونجا که من میدونم تا چیزی سود نداشته باشه فکر نکنم امیدی به انجامش باشه چه برسه ضرر هم داشته باشه
    Last edited by DaRiOuShJh; 22-09-2011 at 17:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اشتباه شما همینجاست!!!!
    در هیچجای دنیا کسی به کسی نمیگه چون دانلود میکنی حق منو میخوری!!! اما دوستان ما در ایران هستیم و یک خط رو با 10 نفر شریک هستیم!!! فهمیدین؟ یعنی یکی که هی دانلود بیخودی میکنه داره حق 9 نفر شریکشو میخوره! منم دوست ندارم اینو بگم اما شرایط ما به هر حال اینجوری هست! و فعلا نمیشه کاریش کرد!!! این از این!

.......

بحث بعدی که میبینم چشم هاتون N عدد شده! در مورد اکانت -- شده مونواره ای!
    الان میتونید راحت خودتون آموزش های رایگان این کارو در یافت کنید و برید خودتون -- کنید و مفت استفاده کنید با سرعت N مگابیت یا برید اکانت بخرید با قیمت بازم مفت!!! برای اینکار زحمت بکشید و یه سرچ توی گوگل بزنید با عنوان اکانت -- شده ماهواره ای!
    برای نمونه:
    کد:
    یا
    کد:
    ..........

با تشکر!!!!

شما نسبت به اطرافت چند سالی عقب هستی!
    الان خیلی وقته این اکانت های پرسرعت دارن به فروش میرسن!
    و بعد میگین توی ایران کلا 1000 از اینترنت مونوراه ای استفاده نمیکنن؟ واقعا لول! توی محله ما بالای 30 نفر دارن! کجای کاری؟
    همین چند هفته پیش یکی از دوستانم گفت بهت 10 مگ نامحدود میدم ماهی 30 تومن! اما قبول نکردم! دلیلشو در پایین برات میگم!
    بعدش سر من پوز میزنی 1 مگ ایرانسل داری و منم بدبخت هستم دارم با 40 دانلود میکنم؟!؟!؟!!
    شب شما بخیر!

این عکس از سرعت دانلود امشبم:

کد:
    سواد داری احتمالا و میبینی پیک دانلودم به 2.6 مگابایت رسیده!؟؟!!؟ میدونی یعنی چی؟ ییعنی 25 مگابیت سرعت! یعنی 2600 کیلوبایت سرعت دالنود!!! شما توی خوابتم اینو نمیبینی! پس من هیچگونه مشکلی در اینترنت ایران ندارم! اگرم برای این قانون و اطلاع رسانیش تلاش کردم برای امسال شما بود نه خودم!

.........

مورد آخر رو میگم همه توجه کنن!!!!
    یکی از دوستان توی سایت بازی سنتر امروز از شرکت عصر تلکام سرویس جدید 512 نامحدود رو گرفت! سرعت دالنودشم 150 کیلوبایت هست!! فکر کنم دیگه با علم به این به خیلی از سوالات ذهنتون اعم از سرعت 1 یا 2 کیلوبایت این طرح های نامحدود جواب داده شد! اینم آدرس گفته ایشون:
    کد:

اینم تست سرعتش با 512 نامحدود طرح جدید:

کد:
    چیه؟ دهنتون آب افتاد نه؟ البته شاید شما این سرعت رو نداشته باشین اما مطمئنا سرعت دالنود سرویس 512 هم 1 کیلوبایت نخواهد بود همونطور که بعضی دانشمندان اینجا میگن.
    عزت زیاد.

........

آقای darioushjh فکر کنم خبر نداری که اکثر pap ها این قانون رو اجرا کردن نه؟ الان یهو پریدی این تاپیک رو دیدی خواستی نظرتو بدی! ممنون خوندیمش!
    تست سرعت یکی از اولین کسانی که این سرویس رو داره هم گذاشتم چند خط بالاتر ببینش.
    Last edited by MASOUD_MW2; 22-09-2011 at 17:39.

18. 6 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •