بد نیست اما زیاد هم تعریفی نیست یکی میگه ماته یکی میگه از اچ پی بدتره در کل انگار زیاد راضی کننده نیست ! کاش کیفیت صفحه نمایش سونی یا سامسونگ رو داشت
بد نیست اما زیاد هم تعریفی نیست یکی میگه ماته یکی میگه از اچ پی بدتره در کل انگار زیاد راضی کننده نیست ! کاش کیفیت صفحه نمایش سونی یا سامسونگ رو داشت
یه سوال :شما مگه این لپ تاپ رو ندارین؟
درایورا ی کارت گرافیکو آپدیت کنم؟
هم اینتل و هم ایویدیا رو؟
از کجا دانلود کنم؟
خود سایت اینویدیا اجازه نمیده!
باید با وی پ ان وارد شی فکر کنم.. کشور مثلا انگلیس رو انتخاب باید کنی وارد سایت که میشی وگرنه ایران نداره,
برو تو Device Manager سیستمت بعد رو Display Adapters کلیک کن هر 2 تا گرافیکت میاد رو اینتل راست کلیک کن آپدیت رو بزن سرچ میکنه آخرین ورژن رو برات دانلود میکنه..
واسه انویدیا هم باید همونطور که گفتم بری تو سایتش مدل گرافیکتو تو بخش درایور ها سرچ کنی آخرین آپدیتیش میاد دانلود و نصب کن
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
در ضمن برق گرفتگی تو بدنه نداره !
+ کیفیت صفحه نمایشش هم خوبه از نظر من مشکلی نداره .. دیگه با این کانفیگ و قیمت که نمیخواین صفحه نمایش سونی هم داشته باشه !
اقا منوچهر :
شما با صفحه نمایش مشکل دارین؟
باطریش چطوره ؟چند ساعت دووم آورد؟
چه بازی هایی روش نصب کردین؟
خب دوستان دوباره منتظر بالا رفتن نرخ لپ تاپ باشید:
خبر آنلاین:در جریان معاملات امروز صبح بازار طلا، در پی عبور نرخ دلار آمریکا از 1720 تومان، قیمت هر قطعه سکه بهار آزادی طرح جدید رکورد 648 هزارتومان را ثبت کرد. سکه طرح قدیم نیز 665 هزارتومان شد.پیش از این بالاترین قیمت تمام سکه طرح جدید در بیست و یکم شهریور ماه گذشته و به میزان 632 هزارتومان ثبت شده بود.
نه والا چه مشکلی آخه؟ در کل خوبه فقط در حد صفحه نمایش سونی نیست همین!
باتریش هم خوبه تا حدود 4 ساعت دووم میاره البته اگه نور صفحه نمایش رو خیلی کم کنی و رو super energy saver بذاری قطعا بیشتر میمونه اما تا حالا امتحان نکردم,
اهل بازی نیستم بیشتر کارم با اتوکد هست اما فکر نمیکنم بازی ای رو اجرا نکنه گرافیکش که خیلی قوی هست !![]()
خب اینتل حله پس!
برای انویدیا ولی وی 7 ان ندارم. با پیل شکن هم که نمیشه! جای دیگه ای سراغ ندارید که این رو آپ کرده باشه؟
در ضمن این سوییچی که برای تغییر گرافیک داره، وقتی سیستم روضنه باید زده بشه؟ چی جوری میشه اتوماتیکش کرد؟
حجمش زیاده حدود 190 MB ..
این سیستم سوییچ وقتی انویدیا رو آپدیت نکرده بودم خوب کار نمیکرد تو اتوکد مشکل داشتم باهاش گرافیک انویدیا رو سوییچ نمیکرد اما اگه آپدیت کنی نیاز به سوییچ دستی نداره خودش اتوماتیک استفاده میکنه!
یعنی آپدیت که بکنم دیگه ازین سوئیچ نمیخواد استفاده بکنم؟
درباره ی One Key Theater و اون دکمه ی سمت راستش هم میشه یه توضیحی بدین؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)