مرسی
نقشه دنیای مردگان کجاست ؟
چطوری باید برم ؟ من تو نقشه دنبال علامت میرم ولی به جایی نمی رسم :(
مرسی
نقشه دنیای مردگان کجاست ؟
چطوری باید برم ؟ من تو نقشه دنبال علامت میرم ولی به جایی نمی رسم :(
این بازیو برای ایکس باکس گرفتم ، تو خریدش شک داشتم یارو گفت اگه نخواستی فردا میتونی بیای عوضش کنی با یه بازی دیگه ، بدبختی اینه که جاموند دسته دوستم فردا هم نمیبینمش ، مجبورم بازی کنم .
خداکنه خوب باشه .
همین نقشه هه که تو عکست هست دیگه . کلا بازی چندتا دنیا داره . اینجایی که الان هستی و همه اسکلت و ... داره دنیای مردگانه . تو همین نقشه هه که عکسش رو گذاشتی جنوب شرقی یه جا هست که نوشته phaiseer tomb . اونجا باید بری .
آقا تو اینجا باید چیکار کنم؟
دو تا Void درست کردم ولی وقتی میپرم تو یکیشون اون دومی به اندازه کافی بالا نمیام و بر میگردم سر جای خودم.
نمیدونم دیگه چیکار کنم.
این عکس هم از YouTube هست
آقا من توی ارنا گیر کردم از کجا باید خارج شم ؟ از سقف افتادم پایین ولی دیگه نمی تونم بر گردم از کجا خارج شم ؟
سلام
بچه ها اقا این قلاب رو چجوری میگیره من یه جا رسیدم که یه دره ماننده باید یه قلاب که بالا نصب شده رو بگیریم بعد رد شیم بریم در روبرویی![]()
دوست من عکس بزار تا همه بفهمیم چی میگی.
void دومی که رو زمینه باید شارژش کنی یعنی دکمه وسط موس نگه دار تا اون قسمت آبی که تو دست مرگ هست بزرگ بشه بعد به طرف void دوم ولش کن
من درست کمی جلو تر از این قسمت گیر کردم دوتا void هست یکی طبقه پایین هست که جلوش یکی از اون گوی ها نورانی قرار داره یه void هم بالاترش هست این قسمت باید چی کار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کردم اینکارو.
از اون یکی وارد میشه و از اون خارج میشه.
ولی مشکل اینه که باید خیلی برم بالا و فقط یکم میرم و دوباره بر میگردم جای خودم.
در عکس دومی اون ته اون اهرم که هست بعد تبدیل شدن به دو نفر موقعی که با یکی میکشی در جلوییت باز میشه برو داخل یک تیکه سنگ هستش که اونو بکش بیرون بعد بعد دوباره بیا حالت عادیت
برو روی اون سکو و روی اون تبدیل به دو نفر بشو بعد باز اهرم رو باز کن با نفر دومی هول بده داخل دریچه که اون موقع تو خود اصلیت که تبدیل به سنگ شده رو میبری داخل بعد دوباره تبدیل بشو به حالت عادی که میری به قسمت بعدی (امیدوارم تونسته باشم شفاف توضیح بدم)
ایجاد پورتال ها دو مدلی هستش یکی عادیه یکی هم با نگه داشتن گردون ماوس به مدت چند ثانیه میتونی پورتالی با شتاب بالا ایجاد کنی تو اون قسمت برا void دومی که رو به بالا هستش رو باید شتابشو بیشتر کنی تا بلند تر پرتت کنهکردم اینکارو.
از اون یکی وارد میشه و از اون خارج میشه.
ولی مشکل اینه که باید خیلی برم بالا و فقط یکم میرم و دوباره بر میگردم جای خودم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)