آیا انتخاب لینوکس بجای ویندوز کار خوبی است یا نمی ارزد؟با تشکر.
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
آیا انتخاب لینوکس بجای ویندوز کار خوبی است یا نمی ارزد؟با تشکر.
سلام من 1 سوال دارم....
متدلوژی رایج در شبکه های lan چیست؟؟؟
البته با دلایل کافی
مرسی![]()
سلام؛
من چند تا سوال داشتم:
1- مثلا براي فهميدن اينكه بين ما تا سايت ياهو چندتا روتر وجود داره از چه دستوري استفاده مي كنيم ؟
2- روتر brodcast رو forward نميكنه. پس چطوري از يك كامپيوتر براي كامپيوتر ديگه ip تعريف كنيم ؟
3- وقتي ping ميكنيم، چطور بايد بفهميم طرف دستگاهش خاموشه و يا اينكه ارتباط سخت افزاري قطع شده ؟
با تشكر
سلام؛
من چند تا سوال داشتم:
1- مثلا براي فهميدن اينكه بين ما تا سايت ياهو چندتا روتر وجود داره از چه دستوري استفاده مي كنيم ؟
2- روتر brodcast رو forward نميكنه. پس چطوري از يك كامپيوتر براي كامپيوتر ديگه ip تعريف كنيم ؟
3- وقتي ping ميكنيم، چطور بايد بفهميم طرف دستگاهش خاموشه و يا اينكه ارتباط سخت افزاري قطع شده ؟
با تشكر
سلام؛
من چند تا سوال داشتم:
با تشكر
شما این سوال رو در قسمت بحث های ابتدایی شبکه نیز مطرح کردین . این هم لینکش
فکر میکنم تو این تاپیک که بحث های تخصصی شبکه هست مطرح کردن این شوال اصلا صحیح نباشه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر میکنم جای این سوال هم اینجا نباید باشه ..ولی خوب ...
جواب اول : مثلا تو همون مثالی که زدی یاهو رو اسم بردی در cmd تایپ میکنی tracert yahoo.com
حالا جای یاهو هر i.p یا هاست دیگه ای میتونه باشه . مثلا من الان تست کردم تا درخواست من به خود یاهو برسه 17 پروسه انجام میشه ...
سوال 2 رو متوجه نشدم / واضح نبود
سوال 3 : در صورت گرفتن پیغام destation host unrecable یا request time out یا مشکل سخت افزاری داری یا مقصد خاموشه .. البته در مورد destinition host unrecable مشکل فقط از شما میتونه باشه نه از مقصد حالا اشکال سخت افزاری سا نرم افزاری شو باید کشف کنی ...
سلام
ممنون از جوابتون،
منظورم از سوال دوم اينه كه چطور ميشه از يك pc به pc ديگه در NET وصل بشيم و به اون IP ديم. با اينكه بين ما يك router وجود داشته باشه و ما هم در يك VLAN نباشيم.
اگر هم سوال هام در حد اين تاپيك نيست لطفا آدرس يك تاپيك سطح پايين به من معرفي كنيد.
تشكر
شرمنده من تازه عضو شدم هنوز اونقدر تسلط پیدا نکردم
![]()
سلام
اگر منظور شما توپولوژي هست كه بستگي به نوع device اي داره كه قصد استفاده از اون رو داريد. اما الآن به دليل استفاده از switch ها به جاي هاب تقريبا توپولوژي full mesh استفاده ميشه. يعني هر كسي به هر كسي ارتباط داره و ترافيكش به كس ديگه اي نميرسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)