تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 50 از 598 اولاول ... 4046474849505152535460100150550 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

یکی از آشنایان میره کلاس شیراز. میگه دروسی که اینجا هنوز درس ندادن، یا کمی روش زوم نشده، دانش آموزای اونجا مثل آب خوردن فرمولاش رو بلدن و... . حالا اون تو یکی دو جلسه از همه عقب می مونه و نشون میده که آمادگی دانش آموزای مناطق مختلف تو یک سطح نیست و نه هوششون. .
    ( منطقه 2 ایی ها جون سالم به در بردن )
    بذا من هم از منطقه 2 بگم واست!
    یه دوست داشتم همیشه 5 نفر آخر کلاس بود.سال آخر رفتن تهران.
    گزینه 2 ثبت نام کرد.
    همیشه جزو 500 نفر اول شد!
    چطور؟هان؟
    میگفت فقط میتونم به سوالای پیش جواب بدم سر آزمون ها.پایه خیلی بد تره وضعیتم.
    میگفت دبیر ما میاد سر کلاس میگه من این 10 تا سوالو بهتون میدم.اگه توی کنکور 5 تا سوال کاملا شبیه اینا نیومد پولتون رو پس میدم!!!!(پول اضافه داده بودن که کلاس فوق العاده بگیرن)
    نمیگم همش کار دبیر بوده،ولی ببینید چقدر تاثیر داره.
    نمیگم کل منطقه 1 اینجوره.ولی اکثرش که اینجوره ...

از بابای تهرونی میپرسن چقد میخونی هفته ای؟میگه 7 ساعت میانگین.همون آقا میشه 150 کشور.
    اونوقت دوست من ازسال دوم میانگین هفته ای 10-11 ساعت باید بخونه که شاااااااااید دو رقمی منطقه 2 بتونه بیاره.

اصلا مگه یکی از اساسی ترین نیاز های دانش آموز کنکوری مشاور نیست؟
    من می خواستم تغییر رشته بدم،گریم گرفته بود از بس مشاورهای کل شهر احمق بودن و هیچی نمیفهمیدن...
    گریم میگرفت وقتی دوستام توی شهرای دیگه میگفتن مشاورشون برنامه ی درسیشون رو همیشه بررسی میکنه و دائم برنامه میده بهشون.اونوقت مشاور مدرسه ی ما (بهترین مدرسه ی شهر) فقط پنج شنبه ها (که تعطیل بودیم) میرفت مینشست توی مدرسه و نهایتا با 5 نفر صحبت میکرد.میرفت تا پنج شنبه ی بعد ...

یعنی نمی تونی بگی هوش و استعداد به منطقه ربط داره برای همینه که دانش آموزای منطقه سه وقتی وارد دانشگاه میشن پا به پای دانشجوهای دیگه پیش میرن و کم نمیارن.
    راس میگه،دوستم 3 سال قبل 13 کشور شد،ولی الآن نفر اول برق شریف هست ...

خب همونطور که دوستمون گفت دیگه بهتره بحث این چیزا رو نکنیم.(من هم که میبینید ادامه دادم فقط و فقط منظورم تشریح وضعیت منطقه 2 بود!!!!)
    بی فایدس به خدا ...
    Last edited by ahmad72; 22-07-2011 at 17:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

ولی باید قبول کنیم که به طور کلی امکانات در منطقه 1 بیشتره... یه مثال میزنم:
    من تو منطقه دو هستم.... مرکز استان هم هست...
    اما خب این شهر یه کتابخونه درست حسابی نداره...
    کتاب خونه هایی که 6 بعد از ظهر ببندن به نظر شما اصلاارزش دارن..؟؟؟ بوشهر کلا شاید 3 تا کتابخونه عمومی هم نداره..که اونا هم یا مال پژهشسرا هستن یا تربیت معلم و...
    یکی از دوستام اصفهان بود اونجا کتابخونه ها تا ساعت 11 شب باز بود و مشکلی هم نداشتن...
    من و چندتا از دوستام بخاطر همین مشکل مجبور بودیم قاچاقی بریم تو دانشگاه خلیج... اونم با اون حراست گیرش... آخر کار هم بعد از 1 سال بهمون مجوز رفت و آمد دادن... فقط هم واسه این میرفتیم که به خونمون نزدیک بود تا 11 شب باز بود....
    یا موجود بودن کتاب تو منطقه 3 رو با جاهای دیگه مقایسه کنید... خصوصا تو سال ها قبل....
    خیلی از چیزای دیگه هم هست... من با سهمیه مناطق موافقم اما با شاهد و.. نه. سال قبل دوستانی داشتن که نصف منم تلاش نکردن اما چون باباشون سابقه جبهه و فلان داشت بهترین دانشگاها رفتن.. یکی از بچه ها که رتبش حدودا 5 هزار می شد با شاهد 3 رقمی شد و کلی بنرش رو زدن تو در و دیوار... اگه کسی رفته جنگ مسلما باید به شخص خودش سهمیه ای داده بشه... آیا این تقصیر منه که بابای من نرفته جنگ؟!!؟!؟!؟ آیا آدمایی که رفتن جنگ برای سهمیه بچه هاشون یا حقوق بنیاد شهید رفتن جنگ؟؟
    اینا بی عدالتیه....

3. 2 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

مهندسی شیمی.

---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------

دوست من
    من واحد بین الملل انزلی رو گفتم نه روزانه.
    کاربردی یا محض؟بهتره یه خورده توضیح بدی که علت پشیمونیت چی بوده.چون میدونم خیلی ها هستن که شیمی مد نظرشونه.

در مورد بین المللی هم بگم که فکر نمیکنم زیاد با هم فرقی داشته باشن.چون استادا از دانشگاه مادر میرن و تقریبا تمام دروس عملی در واحد مادر تشکیل میشه.دانشگاه های اصلی رو به زور رده بندی میکنن چه برسه به بین المللی!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کاربردی یا محض؟بهتره یه خورده توضیح بدی که علت پشیمونیت چی بوده.چون میدونم خیلی ها هستن که شیمی مد نظرشونه.
    عزیزم عرض کردم مهندسی شیمی.
    مهندسی که دیگه کاربردی یا محض نداره. گرایشات مختلفی مثل پالایش پتروشیمی و گاز و غیره داره که الان همشون ادغام شدن و دیگه از این اسما نداره.
    عرضم به حضورتون که من از همون اولم از این رشته خوشم نمیومد و چون اسمش خوب بود رفتم. از همون اول به پزشکی و اینا علاقه داشتم.
    امسال دانشگاه آزاد امتحان دادم پزشکی قم زدم. احتمالا قبول میشم. یعنی امیدوارم. اگرم کارم بین الملل درست بشه که میرم همون بین الملل دندان پزشکی. حالا موندم کدوم برم؟ میگن انزلی بهترین واحد بین الملل رو داره.
    رشته شیمی یه زمانی کار براش خیلی زیاد بود . تاهمین چند سال پیش.
    الان وضع عسلویه خیلی خرابه. بیشتر خود بچه های بوشهر اونجا سهمیه دارن. استان بوشهر سرمایه گذاری زیادی روی این رشته کرده.
    وضع کار در مهندسی شیمی اصلا خوب نیست.
    پسرخاله خودمم شیمی خونده بود و فارغ نحصیل شده الان . الان بیکاره و هیجا کار نیست براش مگر اینکه پارتی داشته باشید.
    الان بهترین رشته ها رشته های علوم پزشکی هستن مخصوصا اگر دکترا باشه. شما فرض کنید دارید رشته دندان میخونید. پس فارغ التحصیلی شما وزارت بهداشت موظفه که به مدت 1 سال و خورده ای به شکا کار بده و شما دوره طرح بگذرونید والبته حقوق هم دارید.
    تو رشته شیمی من اصلا با درساش نمیتونستم کنار بیام. بازم میگم من دوست نداشتم. خیلی از بچه های دانشگاهمون هستن که درسشونم خوبه.
    در س هایی مثل استاتیک ترمودینامیک 1 و2 و خیلی درسای دیگش که حالم ازش بهم میخوره. اصولا از درسای حفظی خوشم میاد.

بازم اگر سوالی درباره مهندسی شیمی دارید بپرسید. درحد دانشم پاسخ میدم. سال دوم این رشته هستم که به امید خدا امسال انصراف میدم.

در مورد بین المللی هم بگم که فکر نمیکنم زیاد با هم فرقی داشته باشن.چون استادا از دانشگاه مادر میرن و تقریبا تمام دروس عملی در واحد مادر تشکیل میشه.دانشگاه های اصلی رو به زور رده بندی میکنن چه برسه به بین المللی!!!
    فرق که میکنه. درساشم در دانشگاه مادر تشکیل نمیشه ولی خوب نمیدونم کدومشو انتخاب کنم.
    Last edited by F A R I D; 22-07-2011 at 17:40.

6. 2 کاربر از F A R I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

حالا منطقه 3 که به کنار چون واقعاَ همه قبول دارن که امکانات نداره
    به نظرم اگه میخواید بحث کنید درمورد منطقه 2بحث کنید که چرا ارزش رتبش از منطقه 1 پایین تره با اینکه امکاناتشم از منطقه 1 کمتره ؟؟
    یا سر بقیه سهمیه ها چطوری میشه که 10هزار منطقه1 میره پزشکی دانشگاه تهران اینا جذاب ترن

اگه نباشه جاش خالی می مونه fmpr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    پشت دریا ها :دی ( همون تهرون خودمون :دی )

پيش فرض

ولی باید قبول کنیم که به طور کلی امکانات در منطقه 1 بیشتره... یه مثال میزنم:
    من تو منطقه دو هستم.... مرکز استان هم هست...
    اما خب این شهر یه کتابخونه درست حسابی نداره...
    کتاب خونه هایی که 6 بعد از ظهر ببندن به نظر شما اصلاارزش دارن..؟؟؟ بوشهر کلا شاید 3 تا کتابخونه عمومی هم نداره..که اونا هم یا مال پژهشسرا هستن یا تربیت معلم و...
    یکی از دوستام اصفهان بود اونجا کتابخونه ها تا ساعت 11 شب باز بود و مشکلی هم نداشتن...
    من و چندتا از دوستام بخاطر همین مشکل مجبور بودیم قاچاقی بریم تو دانشگاه خلیج... اونم با اون حراست گیرش... آخر کار هم بعد از 1 سال بهمون مجوز رفت و آمد دادن... فقط هم واسه این میرفتیم که به خونمون نزدیک بود تا 11 شب باز بود....
    یا موجود بودن کتاب تو منطقه 3 رو با جاهای دیگه مقایسه کنید... خصوصا تو سال ها قبل....
    خیلی از چیزای دیگه هم هست... من با سهمیه مناطق موافقم اما با شاهد و.. نه. سال قبل دوستانی داشتن که نصف منم تلاش نکردن اما چون باباشون سابقه جبهه و فلان داشت بهترین دانشگاها رفتن.. یکی از بچه ها که رتبش حدودا 5 هزار می شد با شاهد 3 رقمی شد و کلی بنرش رو زدن تو در و دیوار... اگه کسی رفته جنگ مسلما باید به شخص خودش سهمیه ای داده بشه... آیا این تقصیر منه که بابای من نرفته جنگ؟!!؟!؟!؟ آیا آدمایی که رفتن جنگ برای سهمیه بچه هاشون یا حقوق بنیاد شهید رفتن جنگ؟؟
    اینا بی عدالتیه....
    دوست ندارم این بحث ادامه پیدا کنه اما باید بگم اینو ... من خودم حتی بسیج هم ندارم به عنوان سهمیه !! اما دوست من اینجوری قضاوت نکنید ... من اول دبیرستان هم همین فکرو میکردم تا اینکه با وضعیت چند تا از این بچه ها آشنا شدم ... شما اگه یکم توی زندگیشون دقیق بشی میبینی همون جبهه رفتن چقد آزار میده اونا رو ... من دوستی دارم که پدرش توی جبهه موجی شده ... انقد توی خونشون جنگ اعصابه که این یه مدت قرار بود توی روزبه ( بیمارستان اعصاب و روان توی تهران ک احتمالا بچه های تهرانی میشناسن ) بستری بشه ... آیا به نظرت این وضعیتش واسه درس خوندن خیلی خوبه ؟ اما اینو قبول کنید که اینا بعدا کم میارن مثلا من یکی از دوستای صمیمی دوران ابتداییم کاملا خنگ بود تو درس و خبری ازش نداشتم تا آزمون ورودی نمونه واسه دبیرستان که دیدم پنجم شده ( باسهمیه جانبازی ) و دقیقا فقط سال اول توی مدرسه دووم آورد و اخراج شد ... به جرات میتونم بگم همه ی اونایی که اینجوری با سهمیه اومدن قاطی ماهایی که راهنمایی هم نمونه دولتی بودیم یا سال اول اخراج شدن یا با تعهد موندن و رفتن انسانی ( بخاطر پایین بودن نمراتشون ) ...

یه چیز هم درمورد مشاور بگم ... اصلا فک نکنید منطقه 1 همه چیز عالیه ... من مدرسم نمونه دولتی بود اما میتونم دست روی قرآن بذارم که مشاورمونو نمیدیدم هیچ وقت ... اصلا هم پیشش نرفتم ... اکثر بچه های ریاضی وضع منو داشتن ... مشاور هیچ کاره ست به نظرم توی درس خوندن ...
    فک کن شما مشاوری که موقع انتخاب رشته آزاد میگفت من آخرشم نفهمیدم این آزاد باید 4 تا انتخاب کنیم یا 5 تا !! ( جالب اینکه دختر خودش هم امسال کنکور داشت ) ... حرف زیاده ... بیخیال ... گذشت و رفت ...

9. 2 کاربر از fmpr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

بازم اگر سوالی درباره مهندسی شیمی دارید بپرسید. درحد دانشم پاسخ میدم. سال دوم این رشته هستم که به امید خدا امسال انصراف میدم.
    من نمی خوام برم مهندسی شیمی، ولی خب برام جالبه بدونم چرا می خواهید انصراف بدید؟

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

خب همونطور که دوستمون گفت دیگه بهتره بحث این چیزا رو نکنیم.(من هم که میبینید ادامه دادم فقط و فقط منظورم تشریح وضعیت منطقه 2 بود!!!!)
    ممنون.
    امیدوارم هر کسی حقش رو حالا چه با طرح تاثیر مثبت معدل چه بدون اون بگیرن، و برا کسی مشکلی پیش نیاد.
    و فکر نکنم هم اونقدرا دیگه معدل موثر باشه چون تو یه رنج خاص رتبه مثلا سه رقمی اکثرا معدلشون نزدیک همه و تاثیرش زیاد نخواهد بود و

همه چی دو هفته دیگه مشخص میشه!!!

12. 2 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بچه ها این بحث عدالت ،سهمیه ، منطقه و ... رو ول کنید دیگه!!!واقعاً دیگه داره بحث لوث و تکراری میشه!!!هر کی میاد دوباره همون حرفای قبلی رو میزنه
    تاپیک موضوعش چیز دیگه ایه...در مورد انتخاب رشته میشه خیلی بحثای خوب و مفیدی کرد!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

بچه ها این بحث عدالت ،سهمیه ، منطقه و ... رو ول کنید دیگه!!!واقعاً دیگه داره بحث لوث و تکراری میشه!!!هر کی میاد دوباره همون حرفای قبلی رو میزنه
    تاپیک موضوعش چیز دیگه ایه...در مورد انتخاب رشته میشه خیلی بحثای خوب و مفیدی کرد!!!

البته نمیشه زیاد بی ربط فرض کرد . ولی کلا این یکی از انواع بحثهای انتخاب رشته به هیچ جا نمیرسونه ما رو (البته اگه وزیر از خویشاوندانمون نباشه) . بخاطر همین منم موافقم ادامه ندیم .

فکر نکنم هم اونقدرا دیگه معدل موثر باشه چون تو یه رنج خاص رتبه مثلا سه رقمی اکثرا معدلشون نزدیک همه و تاثیرش زیاد نخواهد بود
    کپی رایت چی شد؟

15. این کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •