یکی از آشنایان میره کلاس شیراز. میگه دروسی که اینجا هنوز درس ندادن، یا کمی روش زوم نشده، دانش آموزای اونجا مثل آب خوردن فرمولاش رو بلدن و... . حالا اون تو یکی دو جلسه از همه عقب می مونه و نشون میده که آمادگی دانش آموزای مناطق مختلف تو یک سطح نیست و نه هوششون. .بذا من هم از منطقه 2 بگم واست!( منطقه 2 ایی ها جون سالم به در بردن )
یه دوست داشتم همیشه 5 نفر آخر کلاس بود.سال آخر رفتن تهران.
گزینه 2 ثبت نام کرد.
همیشه جزو 500 نفر اول شد!
چطور؟هان؟
میگفت فقط میتونم به سوالای پیش جواب بدم سر آزمون ها.پایه خیلی بد تره وضعیتم.
میگفت دبیر ما میاد سر کلاس میگه من این 10 تا سوالو بهتون میدم.اگه توی کنکور 5 تا سوال کاملا شبیه اینا نیومد پولتون رو پس میدم!!!!(پول اضافه داده بودن که کلاس فوق العاده بگیرن)
نمیگم همش کار دبیر بوده،ولی ببینید چقدر تاثیر داره.
نمیگم کل منطقه 1 اینجوره.ولی اکثرش که اینجوره ...
از بابای تهرونی میپرسن چقد میخونی هفته ای؟میگه 7 ساعت میانگین.همون آقا میشه 150 کشور.
اونوقت دوست من ازسال دوم میانگین هفته ای 10-11 ساعت باید بخونه که شاااااااااید دو رقمی منطقه 2 بتونه بیاره.
اصلا مگه یکی از اساسی ترین نیاز های دانش آموز کنکوری مشاور نیست؟
من می خواستم تغییر رشته بدم،گریم گرفته بود از بس مشاورهای کل شهر احمق بودن و هیچی نمیفهمیدن...
گریم میگرفت وقتی دوستام توی شهرای دیگه میگفتن مشاورشون برنامه ی درسیشون رو همیشه بررسی میکنه و دائم برنامه میده بهشون.اونوقت مشاور مدرسه ی ما (بهترین مدرسه ی شهر) فقط پنج شنبه ها (که تعطیل بودیم) میرفت مینشست توی مدرسه و نهایتا با 5 نفر صحبت میکرد.میرفت تا پنج شنبه ی بعد ...
راس میگه،دوستم 3 سال قبل 13 کشور شد،ولی الآن نفر اول برق شریف هست ...یعنی نمی تونی بگی هوش و استعداد به منطقه ربط داره برای همینه که دانش آموزای منطقه سه وقتی وارد دانشگاه میشن پا به پای دانشجوهای دیگه پیش میرن و کم نمیارن.
خب همونطور که دوستمون گفت دیگه بهتره بحث این چیزا رو نکنیم.(من هم که میبینید ادامه دادم فقط و فقط منظورم تشریح وضعیت منطقه 2 بود!!!!)
بی فایدس به خدا ...