تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 59 اولاول ... 40464748495051525354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 589

نام تاپيک: اینترنت شهر کاشان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

طرح تعویض مودم های فرسوده مشترکین بایت آغاز شد

با هدف یکپارچه سازی زیرساخت های اتصال به شبکه و افزایش کیفیت و پایداری سرویس اینترنت مشترکین و رضایت هرچه بیشتر از خدمات بایت و بهبود فرآیند پشتیبانی مشتریان، طرح تعویض مودم های فرسوده معمولی با مودم بی سیم زایکسل، از تاریخ 14 دی 1392 به مدت یک ماه انجام می پذیرد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

سه سرویس جدید به لیست سرویس های اینترنت پرسرعت بایت افزوده شد

سرویس های 3 ماهه بایت از هم اینک برای همه سرعت ها دارای تنوع بیشتری شده اند.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

آشنایی بیشتر با رسانه اینترنتی را در سایت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطالعه کنید...
    Last edited by mheidarian; 04-01-2014 at 10:46.

2. این کاربر از mheidarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

جدا از هر بحثی, حتی با اینکه نامحدود دارم و هدیه شامل من نشد
    ولی واقعا 1 گیگ هدیه به مناسبت برف زمستانی کار قشنگی بود. ایولا. حتی پیامکش هم قابل تقدیر بود.
    gL

4. 2 کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستانی که بایت دارید, در حال حاضر بالاترین سرعت دانلودتون در روز چقدره؟
    من که نامحدود دارم و سرعت دانلودم حداکثر 20 هست و خوب قاعده ش هم همینه.
    سرویس های حجمی آخرین سرعتش چنده برای شماها؟

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تا 450 و 500 میره مال من...
    سرویس طلایی هم دارم
    به نظر من شما یه تماس با آقای حیدری یا خود آقای قنبری بگیر و در خواست سرویس هایی مشابه با ART شاتل بکن.با توجه به روحیه مشتری مداری که من در بایت می بینم فکر می کنم روی پیشنهادت فکر میشه و همچین سرویس هایی هم اضافه خواهد شد

7. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز ان شاءالله در آینده ای نزدیک بتوانیم شرایط مناسب تری را برای مشترکین دارای سرویس های نامحدود فراهم اوریم. البته ناگفته نبماند در حال حاضر مشترکین نامحدود به صورت Dedicate (اختصاصی) در تمام ساعات دوره خود، از سرویس بهره مند هستند اما نظر و برنامه آینده ما حرکت به سمتی است که افزایش سرعت با توجه به سقف های مصرف مشخص،برای این سرویس ها فراهم آوریم...

9. 2 کاربر از mheidarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ممنون. واقعا عالی میشه. تشکر.
    --
    ---
    دوستان کسی هست اینجا شاتل داشته باشه؟ من از نمایندگی شاتل اینجا سوال کردم برای سرویسهای سرعت بالای 6 و 8
    گفتند در حال حاضر تنها بالاترین سرعتی که ارائه میشه 2 مگ هستش!
    میخوام ببینم میخواسته منو بپیچونه یا واقعا شاتل تو کاشون خط ها رو نهایت تا 2 مگ میبنده؟ (البته من پارس آنلاین رو هم داشتم
    قبلنا نهایت تا 2 مگ بود)
    پس این تبلیغات پر زرق و برق فقط برای شهر خاصی هستش.
    پس شاید دلیل اینکه های وب و آسیاتک و ... اینجا نمایندگی ندارند همین میتونه باشه؟
    چطوریه؟ یعنی زیر ساخت و مخابرات کاشان اینقدر وضعش خرابه که شرکتها
    نمیتونن سرویس بالاتر از 4 مگ روی بستر خطوط ارائه نمیدهند؟ بحث اصلیم رو شاتله. اینکه میگه 2 مگ بیشتر نمیدیم حتی توی روز
    واقعیته یا زنه همینطور یه چیزی از دهنش دراومد گفت و سرعت بالاتر میدن و به من اینطوری گفت؟
    Last edited by fastfind; 12-01-2014 at 22:42.

11. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

--
    ---
    دوستان کسی هست اینجا شاتل داشته باشه؟ من از نمایندگی شاتل اینجا سوال کردم برای سرویسهای سرعت بالای 6 و 8
    میخوام ببینم میخواسته منو بپیچونه یا واقعا شاتل تو کاشون خط ها رو نهایت تا 2 مگ میبنده؟ (البته من پارس آنلاین رو هم داشتم
    قبلنا نهایت تا 2 مگ بود)
    پس شاید دلیل اینکه های وب و آسیاتک و ... اینجا نمایندگی ندارند همین میتونه باشه؟
    نمیتونن سرویس بالاتر از 4 مگ روی بستر خطوط ارائه نمیدهند؟ بحث اصلیم رو شاتله. اینکه میگه 2 مگ بیشتر نمیدیم حتی توی روز
    واقعیته یا زنه همینطور یه چیزی از دهنش دراومد گفت و سرعت بالاتر میدن و به من اینطوری گفت؟
    من 1 ماه پیش سرویس برلیان از بایت گرفتم که سرعت دانلودم تا 750 هم بالا میرفت اما یه مدتی هست که وقتی دانلود میزنم با کمال تعجب دانلود منیجرم سرعت 1 مگابیت و بیشتر رو نشون میده که کاملا شوکه شدم...
    از سر کنجکاوی رفتم داخل محیط مودم دیدم سرعت آپ شدن مودم رو برای دانلود زده 9216 و برای آپلود زده 768 ! با پشتیبانی تماس گرفتم متوجه شدم سرویس های برلیان تا سقف 9 مگابیت در حال حاضر باز شده. بگذریم از اینکه سرعت بالا اول از همه به نفع خودشون هست ولی خداوکیلی لذت داره با 1 مگابیت دانلود کنی! یعنی 700 مگ در 700 ثانیه!
    پس زیرساخت احتمالا مشکلی نداره و این شاتل هست که در حال حاضر سرعت بالاتر تو کاشون ارائه نمی ده...
    دوستان دیگه ای هم هستن که از این نوع سرویس رو داشته باشن؟ امیدوارم موقتی نباشه فقط.

13. 2 کاربر از vetvat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

--
    ---
    قبلنا نهایت تا 2 مگ بود)
    دوست عزیز در اینکه زیرساخت مخابراتی در همه نقاط شهر و مراکز مخابراتی یکسان نیست، شکی نیست اما ارائه سرویس در مناطقی که امکان واگذاری سرویس بالاتر وجود دارد، بستگی به آمادگی سرویس دهنده و پهنای باند آنها دارد.
    در حال حاضر بایت، به صورت عملی و واقعی، نسبت به ارائه سرعت های بالاتر از حدود 2سال پیش اقدام کرده است و برنامه های ویژه ای هم برای آینده نزدیک دارد.
    فقط در جریان باشید ارئه این سرویس ها تنها در مناطق مخابراتی خاص و برای فاصله های مشخص سرویس گیرنده (مشترک) تا مرکز مخابراتی مهیا است. حتما می دانید که کیفیت خط ADSL با فاصله از مرکز مخابراتی، رابطه معکوس دارد یعنی فاصله زیاد، کیفیت را کم می کند و بلعکس فاصله کمتر کیفیت و پایداری بیشتر و ارائه سرعت بالاتر را فراهم می کند.
    پیشنهاد می کنم اگر به دنبال سرعت های بالا هستید، با واحد پشتیبانی بایت تماس بگیرید یا شناسه خود را برای بنده پیام خصوصی کنید تا امکان ارائه سرعت بالاتر (در سرویس های حجمی) بررسی شود.

15. این کاربر از mheidarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

من 1 ماه پیش سرویس برلیان از بایت گرفتم که سرعت دانلودم تا 750 هم بالا میرفت اما یه مدتی هست که وقتی دانلود میزنم با کمال تعجب دانلود منیجرم سرعت 1 مگابیت و بیشتر رو نشون میده که کاملا شوکه شدم...
    از سر کنجکاوی رفتم داخل محیط مودم دیدم سرعت آپ شدن مودم رو برای دانلود زده 9216 و برای آپلود زده 768 ! با پشتیبانی تماس گرفتم متوجه شدم سرویس های برلیان تا سقف 9 مگابیت در حال حاضر باز شده. بگذریم از اینکه سرعت بالا اول از همه به نفع خودشون هست ولی خداوکیلی لذت داره با 1 مگابیت دانلود کنی! یعنی 700 مگ در 700 ثانیه!
    پس زیرساخت احتمالا مشکلی نداره و این شاتل هست که در حال حاضر سرعت بالاتر تو کاشون ارائه نمی ده...
    دوستان دیگه ای هم هستن که از این نوع سرویس رو داشته باشن؟ امیدوارم موقتی نباشه فقط.
    WoooooW... واقعا ؟ خیلی عالیه اینطوری. به قول شما یه لذت خاصی داره نت با سرعت 8 و 9 مگ.
    عزیز خیلی تشکر که این موضوع رو گفتی. پس واقعا زیرساخت توان ارائه چنین سرعتی رو داره.
    حالا شاتل چه از روی عمد و چه از روی غیر عمد نمیتونه و یا نمیخواد سرعتهای بالاتر بده.
    سر قضیه شاتل من خیلی تاسف خوردم. خوب یکی نیست بگه خوب ما که قراره برجی 40 ت بدیم برای 8 مگ, خوب دیگه چه مشکلیه؟
    باز پیگیری میکنم طی هفته های بعد ببینیم طبق گفته شون امکان داره ارائه بشه یا نه.
    همین بیشتر میخواستم بدونم کسی سرعت دانلود بالای 800 تا 1 مگ داشته در کاشون یا یا نه که شما گفتی, تشکر.
    ماشاال... بایت D: خیلی خوبه.

دوست عزیز در اینکه زیرساخت مخابراتی در همه نقاط شهر و مراکز مخابراتی یکسان نیست، شکی نیست اما ارائه سرویس در مناطقی که امکان واگذاری سرویس بالاتر وجود دارد، بستگی به آمادگی سرویس دهنده و پهنای باند آنها دارد.
    در حال حاضر بایت، به صورت عملی و واقعی، نسبت به ارائه سرعت های بالاتر از حدود 2سال پیش اقدام کرده است و برنامه های ویژه ای هم برای آینده نزدیک دارد.
    فقط در جریان باشید ارئه این سرویس ها تنها در مناطق مخابراتی خاص و برای فاصله های مشخص سرویس گیرنده (مشترک) تا مرکز مخابراتی مهیا است. حتما می دانید که کیفیت خط ADSL با فاصله از مرکز مخابراتی، رابطه معکوس دارد یعنی فاصله زیاد، کیفیت را کم می کند و بلعکس فاصله کمتر کیفیت و پایداری بیشتر و ارائه سرعت بالاتر را فراهم می کند.
    پیشنهاد می کنم اگر به دنبال سرعت های بالا هستید، با واحد پشتیبانی بایت تماس بگیرید یا شناسه خود را برای بنده پیام خصوصی کنید تا امکان ارائه سرعت بالاتر (در سرویس های حجمی) بررسی شود.
    ممنونم برای ارائه ی اطلاعات.
    راستش از شانس بد من در بدترین حالت ممکن از مرکز مخابراتی محل قرار دارم.
    پیش شماره ی 533 هستم و مرکز مخابراتی امیرکبیر. محل سکونت هم حدود خیابان سلمان(حدود پیتزا پیتزا)
    هستش. دست کم حدودا بین 3 تا 4 کیلومتر فاصله ی ما با مرکز امیرکبیر هستش. اصلا کیفیت خط و نویز جالب نیست.
    این اطلاعات خط از ورودی سیم مخابرات به منزل:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ---
    این هم اطلاعات داخل منزل پشت مودم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ---
    با اطلاعات کمی که دارم فکر نمیکنم اصلا خط من توان کشش سرویسهای 8 و یا 9 مگ رو داشته باشه.
    آقای حیدریان نظر شما چی هستش؟ بیشترین توان خطم چقدره که مشکل دار نشه؟
    و اینم بگم یه خط و سرویس از بایت دارم و به خاطر کیفیت و پینگ دست بهش نزدم.
    یه خط دیگه هست میخواستم روی اون شاتل رو تست کنم که نمایندگیش اینطوری گفت به من.
    در کل اینطور که دیدم بدترین مرکز مخابراتی امیرکبیر هستش :|
    یکی از دوستان بنده هم بایت دارند و بلوار ساحلی تقریبا نزدیک
    ورزشگاه پوریا ولی منزلشون هست ولی با اینکه فاصله شون تا مرکز مهماندوست بالای 3 کیلومتر هست ولی
    وضعیت خطش خیلی بهتر از منه و توی مودم خطش روی 6 مگ هستش. نمیدونم چرا از اول تا حالا امیرکبیر کیفیت نداره.
    Last edited by fastfind; 13-01-2014 at 13:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله سرویس های برلیان در مراکز خاص و برای مشترکینی که از نظر کیفیت خط در وضعیت مناسبی بوده باشند، بر روی 9216 کیلوبیت در ثانیه برای دریافت و 768 کیلوبیت برای ارسال تنطیم شده است.
    این تغیییرات موقتی نخواهد بود و تا مادامی که امکان فنی مخابرات و شرایط کیفیت خط مشترک وجود داشته باشد، پابرجاست.
    بله واقعا دانلود یک فیلم با کیفیت HD در عرض 10 تا 15 دقیقه حتی گاهی خیلی سریعتر از لباس پوشیدن و رفتن به خانه یک دوست و آشنا و گرفتن دی وی دی آن است!

18. این کاربر از mheidarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •