تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 61 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 610

نام تاپيک: .:: رضــا یزدانــی ::.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من خیلی از آهنگ خوشم اومد
    البته فکر کنم بیشت به خاطر شعرش هست

2. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

منم با نظر کوروش جان موافقم...

نمیدونم چرا اکثر خواننده های ما که آلبوم میدن به تک آهنگها به چشم تفریح نگاه میکنن...

من خودم خاطرات مبهم رو خیلی میپسندم تا این اهنگها رو...

4. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

با ترانه هایی از«حسن علیشیری» و «سروش دادخواه»

آلبوم جدید «رضا یزدانی» پاییز امسال منتشر خواهد شد

موسیقی ما – وحید لشکری: «رضا یزدانی» سال 91 را با انتشار آلبوم «خاطرات مبهم» به پایان رساند. اما جدیدترین آلبوم یزدانی که تاکنون حدود هفتاد درصد از مراحل تولید را سپری کرده به زودی منتشر می‌شود. این آلبوم به گفته رضا یزدانی فضایی با ترکیبی از سه آلبوم «ساعت 25»، «ساعت فراموشی» و «خاطرات مبهم» دارد. در این آلبوم «کارن همایونفر» حضور ندارد. در آلبوم جدید یزدانی چهره هایی نظیر «مهدی ایوبی»، «علیرضا باران»، «احسان گودرزی»، «حسن علیشیری»، «سروش دادخواه»، «میلاد عدل»، «بهروز پایگان» و «آرش زمانیان» حضور دارند. این خواننده پس از ماه رمضان علاوه بر تهران به شهرهایی نظیر رشت، اهواز ، بندر عباس و... برای اجرای برنامه سفر خواهد کرد.

خبر جالب دیگر این است که عید فطر باید شاهد اکران فیلم سینمایی «بوی گندم» باشیم که رضا یزدانی علاوه بر ایفای نقش در سکانس پایانی فیلم، قطعه «خلیج فارس» را روی سکوی نفتی ابوذر و در میان آبهای نیلگون خلیج فارس اجرا کرده است.

رضا یزدانی که در بخش‌های مختلف از جمله بهترین آلبوم در نخستین جشن سالانه موسیقی ما نامزد بود درباره این برنامه نیز گفت: «هر فستیوال یا جشنی که برای موسیقی برگزار شود خیلی خوب است و برای پیشرفت موسیقی کشور موثر خواهد بود. من روز نهم تیر در شهر آمل اجرا داشتم و متاسفانه امکار حضور در جشن را پیدا نکردم. به همین دلیل نمی توانم از نواقص برگزاری مراسم سخن بگویم. اما با توجه به شنیده هایم نحوه برگزاری آن نیز رضایت بخش بوده است. پیشنهاد من برای سال آینده این است که در کنار نظرسنجی مردمی باید یک هیئت داوران متشکل از مثلا ده یا دوازده نفر از چهره های با سابقه موسیقی به صورت کارشناسی آثار را داوری کنند.»

خب خدا رو شکر قراره کابوس تک آهنگا به پایان برسه و آلبومی که قطعاً مثل همه آلبوم‌های استودیویی رضا آلبوم خوبی خواهد بود، منتشر بشه ...
    بی صبرانه منتظرم ...

6. 8 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

منم با نظر کوروش جان موافقم...

نمیدونم چرا اکثر خواننده های ما که آلبوم میدن به تک آهنگها به چشم تفریح نگاه میکنن...

من خودم خاطرات مبهم رو خیلی میپسندم تا این اهنگها رو...
    دقیقا همینطوره....
    متاسفانه خواننده داخل ایران اصلا به تک آهنگ اهمیت نمیدند..در صورتی در همه جای دنیا تک آهنگ حتی از آلبوم هم مهم تره..همه ی خواننده های دنیا تمرکرشون روی تک آهنگ هست...
    همه خواننده های همیشه قبل از آلبوم... تک آهنک هایی خیلی خوبی منتشر میکنن و همین تک آهنگها میره داخل آلبوم بعدی قرار میگیره...
    مثلا خواننده های خارج ایران کاملا از این سیاست حرفه ای استفاده میکنند و الان شما میبینی شادمهر..تک آهنگ فوق العاده حالم عوض میشه رو منتشر میشه و سال بعد همین ترک میره تو آلبوم .........و سیاوش قمیشی و ابی و...همینطور.
    تو ایران فکر کنم فقط سیروان و احسان خواجه امیری جدیدا این کار رو انجام میدن و کاملا هم موفق بوده و هست..
    Last edited by ali_agha1981; 18-07-2013 at 12:02.

8. 6 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دقیقا همینطوره....
    متاسفانه خواننده داخل ایران اصلا به تک آهنگ اهمیت نمیدند..در صورتی در همه جای دنیا تک آهنگ حتی از آلبوم هم مهم تره..همه ی خواننده های دنیا تمرکرشون روی تک آهنگ هست...
    همه خواننده های همیشه قبل از آلبوم... تک آهنک هایی خیلی خوبی منتشر میکنن و همین تک آهنگها میره داخل آلبوم بعدی قرار میگیره...
    مثلا خواننده های خارج ایران کاملا از این سیاست حرفه ای استفاده میکنند و الان شما میبینی شادمهر..تک آهنگ فوق العاده حالم عوض میشه رو منتشر میشه و سال بعد همین ترک میره تو آلبوم .........و سیاوش قمیشی و ابی و...همینطور.
    تو ایران فکر کنم فقط سیروان و احسان خواجه امیری جدیدا این کار رو انجام میدن و کاملا هم موفق بوده و هست..
    البته رضا یزدانی کمتر "سینگل" بیرون میده و عمده‌ی آهنگایی که به عنوان سینگل ازش بیرون میاد، تیتراژهاییه که برای فیلم ها و سریال‌ها خونده ...
    متأسفانه چند وقت اخیر تیتراژهای چندان دلچسبی نخونده
    "مرگ تدریجی رویا" و "سیم آخر" کجا و "خودزنی" یا "راز این خونه" کجا ؟!‌

بهترین تک آهنگی که منتشر کرده هم "فقط یه کمی چای واسه من بریز" بود که بعداً تو آلبومش هم اومد ...
    حالا خدا رو شکر آلبومی که قراره منتشر بشه همون آلبوم راکیه که بعد از آلبوم فوق‌العاده ساعت فراموشی مدت‌هاست منتظرشیم ...

+

تيم ملي جام جهاني 98 با نتيجه 3 بر 2 تيم موسيقي را در جام ستاره ها شکست داد.

دومين شب جام ستاره ها پر از چهره هاي مشهور دنياي فوتبال و هنر بود. شبي که تماشاگران پرشمار استاديوم سبز ولنجک را هم خوشحال و راضي به خانه هايشان فرستاد. بازي دو تيم منتخب جام جهاني 98 فرانسه و تيم موسيقي بازي نخست اين شب بود. نود و هشتي ها که قرار است شنبه در يک بازي دوستانه به مصاف تيم ملي فعلي ايران روند، در اين مسابقه نمايش اميدوار کننده اي داشتند و در پايان 3-2 تيم موسيقي را شکست دادند.

براي تيم 98 که در اين مسابقه بازيکناني چون نيما نکيسا، افشين پيرواني، سيروس دين محمدي، مهرداد ميناوند و رضا شاهرودي را در ترکيب خود داشت، خداداد عزيزي (2بار) و عليرضا اکبرپور گلزني کردند. هر دو گل تيم موسيقي را نيز که از چهره هاي سرشناسي چون همايون شجريان، بروز ارجمند، همايون نصيري و پژمان جمشيدي بهره مي برد علي لهراسبي به ثمر رساند. لهراسبي که به غير از خوانندگي در فوتبال هم چندان بي تجربه نيست با اين دو گل بهترين بازيکن شب دوم انتخاب شد.

در بازي دوم دو تيم هنرمندان و رينوزيت به مصاف هم رفتند که اين مسابقه نيز با نتيجه مشابه 3-2 به سود هنرمندان به پايان رسيد. در ترکيب هنرمندان بازيگراني چون پژمان بازغي، سام درخشاني، کامبيز ديرباز و البته احسان عليخاني به چشم مي خوردند. در اين مسابقه عليرضا امامي فر، ايمان رزاقي راد و احسان عليخاني که بعد از يک سال غيبت به جام ستاره ها برگشته، زننده 3 گل هنرمندان بودند.

رضا يزداني، گلر تيم هنرمندان نيز با درخشش فوق العاده و رفلکس هاي بي نظيرش از بهترين هاي شب دوم جام ستاره ها به شمار مي رفت. گفتني است مسابقات فوتبال جام ستاره ها به همت پژمان جمشيدي و صدرا مهرابي براي چهارمين سال پياپي و بدون حمايت بخش دولتي در شب هاي مبارک ماه رمضان در حال برگزاري است و پس از سه روز تعطيلي از يکشنبه 30 تيرماه از سرگرفته خواهد شد.

10. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی rh.mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باز از مترو خیلی بهتر بود این آهنگ . من خوشم اومد .
    اون قسمات از آهنگ مترو که میگه "میاد میبره راس ساعت منو " شاهکاری بود واسه خودش . اصلا درک نمیکنم چطور روش شده اینجوری بخونه و منتشرش کنه . صدا کاملا تو حلق . انگار داره خفه میشه . خب مگه مجبوری برادر من ؟
    امیدوارم آلبوم بعدی بیشتر راک باشه . راکی که واقعا راک باشه و رگه ی موسیقی ایرانی توش نباشه . متاسفانه رضا دوست داره فضای ایرانی کاراش حفظ بشه و فکر نمیکنم راک غنی ازش بشنویم . البته مشکل جای دیگست !
    احتمال زیاد بهروز پایگان فقط 4 کار رو تنظیم میکنه . و سهم میلاد عدل بیشتره .

12. 3 کاربر از rh.mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کنسرت بزرگ "رضا یزدانی" / 22 مرداد 1392 / دو سانس 18:00 و 21:30 / برج میلاد تهران

برای اطلاعات بیشتر و خرید بلیت لطفا با شماره های زیر تماس بگیرید

آوای فروهر : 02122515180 / 02122888687

ققنوس : 02122728007

پرشیا : 02183880

پاز : 02122587846

نگین : 02188084276

کافه کهن : 02188592771

فروش اینترنتی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کنسرت جدید
    با اجرای آهنگایی از آلبوم جدید

عکس پیوست رو ببینید
    عکس هاي ضميمه عکس هاي ضميمه

16. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

واي نميدونيد من چقدر خوشحال شدم اين تاپيك را ديدم.من از طرفدارهاي تير رضا يزداني ام.اصلا اين آدم يه حس غريبي داره.اولين بار وقتي تيتراژ "مرگ تدريجي يك رويا " را شنيدم ميخكوب شدم.مجذوب سبك خاص و صداي گرمش شدم.بعد آلبوم ساعت 25شب را شنيدم و مطمئن شدم اين پسر با همه فرق داره.ساعت 25 و مخصوصا ترانه "آدم يه جاهايي رو مجبوره" كه ديگه نگيييييييييد عاشقشم.الان هم كه آلبوم خاطرات مبهم بخشي از زندگيم شده.همه آهنگهاشو دوست دارم.واقعا معركه است رضا يزداني و خدا را شكر روز به روز شاهد پيشرفتش هستيم.براش آرزوي موفقيت و سلامت دارم.

18. 2 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اگه از رضا سوالی دارید، تا فردا عصر می تونید در قالب کامنت در این صفحه بپرسید
    قراره که بیاد کافه خبر (خبرآنلاین)
    سوالای شما رو می پرسن ازش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •